което само създава проблеми, а и другите около него още повече го объркват! Хватка е изчезването на Фърат в момента, но точно когато нещата на Кузей започнат да се подреждат, Фърат сигурно пак ще се появи и... пак ще се завърне онзи, силният Кузей- мъжкарят!
Наистина сценаристките се погрижиха да смъкнат рейтинга на филма, но чест ще им прави ако се върнат с вихрено развитие на сценария! В момента действията ми идват извън центъра, но близо до девятката! Все още не ме е завладял, както с предишните си роли... Не коментирам играта на Киво, а само героя му!Още го чакам, но мина половин сезон!

shaane, съгласна съм напълно с теб... много е безотговорно сценаристите да искат да правят филм, разчитайки само и единствено на присъствието на Каванч, без силен сценарий наистина ще забият филма в дъното... Каванч играе страхотно, но сам може ли да задържи зрителския интерес, според мен, ако не оправят нещата и той самият ще понесе негативи като актьор...
Точно ! Относно Мосю Татлатуу и негативите ! Нищо от предишните му изяви няма да го спаси....Жалко ще е и дано двете гъски Едже и Мелек да се събудят вече от творческия делириум в които са изпаднали, че Кузей и Керим заприличаха на домашни помярчета....