АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 462
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София - град

Wink

# 106
  • София
Здравейте на всички мами с термин август wavey

Аз съм бременна в 10та ГС, термина ми е на 10 август Party  Отдавна се каня да се запиша, но все нямам време. Това ми е 2ра бременост, от първата имам момче на почти 2г.

Чувствам се добре, само дето ми се спи и съм уморена без при4ина, което е нормално на този етап. Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 107
Момичета, вие гледате ли вече за колички  Blush Аз да. Харесала съм си тази. По принцип не съм фен на Чико, но я разгледах в един магазин и ми се струва доста добра  Simple Smile И имат супер цветове.

Chicco i-move

# 108
  • софия
Някой беше питал за болничните. Може да се взимат през цялата бременност, но болничния  се издава месец за месец без прекъсване. Трябва да се уговорите със следящия Ви лекар. Изплащат се както останалите болнични - 3 дни от работодателя и останалите от НОЙ - 80% от заплатата, на която ви осигуряват. Аз с първата бременност не исках да взимам, но лекарката от ЖК като разбра,че работя в Реанимация, ми заяви, че няма да ме пусне в такова натоварено отделение, при различни инфекции, така, че цялата бременност не бях на работа.

Относно Витамините през цялата  бременност без прекъсване  пих Матерна и освен, че родих голямо и здраво бебе друго не се случи. Като се има предвид сезона, според мен не са излишни, но всеки сам си решава.

# 109
kalka - чудесни новини  Hug
Sashkova  - добре дошла   bouquet
Блонди количката е страхотна и най - вече многофункционална. Когато избирах количка за първи път водещото беше да е с 4 единични и невъртящи се колела и да става и за лежащо и за седящо бебе. Сега си мисля, че опцията столче за кола в моя случай е доста важно нещо (случвало ми се е често да поспивам в колата защото мъничо е заспала 5 мин. преди да паркирам или ...или ...понякога съм я вадила заедно със столчето върху количката и така съм я разхождала. Единственото, което аз не харесвам е това кошче за лежащо бебе, което освен, че заема много място на мен ми прилича на леген  Crazy "Разни хора, разни идеали"

Забравих да напиша. Важно беше и все още е да се сгъва и разгъва лесно и да се побира в багажника на колата Simple Smile

# 110
  • Бургас
Блонди, количката много ми хареса, а и презентацията доста добра Grinning.
Нашата е Чико, по-стар модел разбира се. Страшно съм доволна, въпреки огромната сума, която изсипахме тогава.

# 111
Тя и тази е 1000е, ама с Криско така купувахме по-евтини варианти, сменяхме, подменяхме и в края на краищата излезе накрая по-скъпо  Crazy

Иначе зимния кош и аз не харесвам, малко се ползва, доста обемист, ама карай  Simple Smile

Шашкова, добре дошла, лека  Hug

# 112
  • Добрич
Ох, боната тема "колички" сте подхванали. Аз съм в голяма чуденка какво да правя. В момента ползвам Stokke Xplory, но като родя Камен ще е на година и 3 месеца, та направо са си породени. Гледах няколко колички за породени деца, но са много големи. От една страна не искам да се разделям със Стоке-то, от друга пък  ми се иска да вземем една лятна количка за Камен, но пък с 2 колички сама няма да изляза с двете деца. Ако пък взема за породени, ще се наложи да продам Стоке-то, а като оставя баткото при родителите ми няма да имат в какво да го бутат.
Та в крайна сметка май ще бъдем с 2 колички.  ooooh!
От там идва и другия проблем - колата. В момента карам една калинка, която събира точно мен и бебето, а количката влиза само при свалени седалки. Ако искам да возя 2 бебета и нея трябва да сменим.  Tired
Кашата е пълна, та няма да ми е скучно следващите месеци.  ooooh!

# 113
Добър ден! Simple Smile
Блонди,количката е супер.Аз още не съм си харесала количка,по точно не съм търсила.От сутринта друго ми е в главата,какво име да си избера за бебето ако е момченце,за мимиченце сме избрали,но за момче не Rolling EyesАко имате някакви идеи споделете ги HugЧао за сега

# 114
Здравейте, честито и от мен на всички бъдещи маминки  Hug Аз съм в четвърта или пета седмица и с термин 4 септември. Извинявам се, че пиша тук, но нещо не мога да намеря къде е темата за мами с термин септември - декември, ровя се от два дни и резултата е нулев. Ако имате инфо ще съм ви много благодарна  Praynig Още веднъж се извинявам и пожелавам на всички прекрасни здрави бебчета на финала  Simple Smile

# 115
# 116
 Joy Е Блонди бърза си признавам!  Hug

Честно казано не си мисля, нито за имена, нито за колички нито дори за пол. Чакам си аз кротко, понякога не съвсем да мине ФМ и после ще мисля за всичко останало  Praynig

# 117
  • До морето
Ох, болна тема са тези колички, още от преди да забременея ги зяпам и сме коментирали с мъжа ми, но според него 2000 лв. за бебешка количка са твърде много, и хич не ми е ясно какво ще правим, щото аз все такива си харесвам  Whistling. Отделно не всяка количка ми пасва, защото съм 1,80 висока. Количката на приятелката ми например е Пег Перего (нз точно модела, но е хубава, доколкото знам), ами тази количка на мен ми е ниска и когато я бутам, а детето е легнало, сенника ми пречи и не го виждам постоянно. Трябва да се наведа напред, за да видя какво става. Не знам дали обясних както трябва ooooh! Стоки са ми идеални като височина, ама пък пусто всяка втора вече е със Стоки във Варна и не знам  newsm78 Ако някой по запознат може да каже някой по- висок модел. Иначе това Чико много ми хаеса, ама и то ми се вижда ниско Rolling Eyes или греша?
rosij, мерси за инфото, явно си зависи от моя лекар и ще трябва с него да се приказва

# 118
Блонди, много ти благодаря за бързата реакция  Hug супер си
Леко бременеене на всички

# 119
  • София
Kalka, браво за хубавите новини!
Sashkova, добре дошла!
Блонди, тази количка изглежда жестока, но аз ще си ползвам от първото ни дете количката, тя си е запазена.

Момичета, при Марков няма часове, а аз исках там да отида. Чак сега се обадих заради неизясненото ми положение, което описах по-рано... Притесних се.

Общи условия

Активация на акаунт