АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 691
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Враца
Ехааа, как се увеличаваме само, това е супер, честито на новодошлите, лека и безпроблемна бременност ви пожелавам  Heart Eyes  newsm03
Аз имам предложение за заглавие на новата тема, хрумна ми докато се къпех: "През АВГУСТ радостта ще е голяма, защото бебче расте в коремчето на мама"  newsm53
Ако ми хрумне нещо друго пак ще пиша.
Иначе про мен нищо ново, не ми се гади, но пък за сметка на това така ме болят гурдите, че ми иде да се гръмна нощем (понеже обичам да спя по корем). Но дано поотмине. Иначе четох аз, че така боляли и в началото като кърмиш, аз ако така ме болят не знам как ще кърмя.  newsm78

# 271
dbs, благодаря за линка към калкулатора   bouquet
bi_bi, вече не помня какви бяха надписите по българските продукти, но ако е пастьоризирано няма нужда да го вариш. Ако не е тогава да, но се съмнявам, че по магазините биха продавали непастьоризирано мляко.
MaryJane, съгласна съм с теб  newsm10. Докато изречението или фразата започва с:"Ако ..." няма смисъл да го мислим много. Друг въпрос колко ми се отдава това, поне на мен.
Bebitka,  Hug
Raya80, все така да си щастлива след всеки преглед както и всички останали тук.  Hug

Лека вечер на всички  Hug

# 272
Здравейте момичета! Колко много сте изписали, не мога да ви изчета. И то все интересни теми. Аз миналата бременност на шега си направих БХС и после изживях 1 месечен кошмар. Задавах си и въпроса какво ще правя, ако детето се окажеше наистина с Даун. Нямах конкретно решение. Сега съм решила ако има някакви съмнения само тогава да направя амниоцинтеза без да правя БХС. Колички, дрешки, много ми е рано за количките но по принцип харесвам на Пег Перего. От 2 дена и аз се замислям за удобни дрехи, оказа се, че в гардероба ми липсват такива.
Добре дошли на новите мами!
Честито на тези чули и видели бебенцата си

# 273
Здравейте момичета Hug

Мога и аз да се похваля - чухме сърчицето на бебо всичко ни е наред термина ми е на 14.08.2012 г. , малко се чувствам па добре вече предимно ми е по лошо сутрин и вечер. нямам много време да пиша с моите две диванета но редовно ви чета.

# 274
irony, защо за изследванията не отидеш при ГПто, те също знаят какво се пуска.

# 275
За амниоцентезата - по принцип затова се прави БХС , ако има мн голям процент на първият , се прави втори и след това амниоцентеза. Моя позната прави анмиоцентеза , тъй като беше на 41г като беше бременна с второто си дете. Каза, че не е никак приятно , но при нея док го изизкваше заради годините.

На мен заглавието , което е предложила  ferriy ми харесва. И още едно предложение - Август е още  далече , спинка в корема на мама , малкото човече Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4917  -
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4898  нещо полезно

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 19:27 от rossy-pm

# 276
  • Варна
Ето ви един линк за развлечение - какъв цвят очи е най-вероятно да има вашето бебче Simple Smile

http://www.azibebe.com/index.php/novini/novini/kalkulator-za-cve … /menu-id-157.html

# 277
Мамчета,искам да попитам някоя от вас получавала ли е стягане ниско долу в коремната област?А чесно казано имам проблеми с ходенето по голяма нужда,но вчера ходих,едва ли е от това.Малко ми е притеснено,моля ако някоя от вас е изпитвала същото чувство да пише.

# 278
Зузи, опитай се малко по-подробно да го обясниш. Болезнено ли е, като спазъм ли е, преди по повод ходенето по голяма усещала ли си го? Като тежест ли е, засяга ли и кръста, има ли общо с болките като при цикъл?

# 279
Триколката е супер маневрена количка. Wink

# 280
Ами Блонди,как да ти обясня.Едно такова ми е,като тежест все едно ми е твърдо там,стегнато.Иначе кръстът не ме боли.

# 281
И няма нищо общо с болките при цикъл,защото не ме боли.А пък нямам спомен преди тоалетна да ми е било така.Просто ми е стегнато.

# 282
Тогава не е притеснително. Разбирам го като напрежение. Нормално е  Hug

Гунди, да, маневрени са, няма спор. И доста нестабилни  Wink Опитала съм идвата варианта и на триколка не се доверявам повече  Stop

# 283
Тогава не е притеснително. Разбирам го като напрежение. Нормално е  Hug

Гунди, да, маневрени са, няма спор. И доста нестабилни  Wink Опитала съм идвата варианта и на триколка не се доверявам повече  Stop
Да, знам че има доста не стабилни и затова щях да съветвам майките да внимават- моята не е нестабилна. Но не искам да те убеждавам...само споделям Wink

# 284
  • Пловдив
И на мен не ми харесват триколките.
През минала бременност обикалях магазините за бременни и нищо не ми стоеше добре. Тогава наблягах на клиновете и сега мисля да повторя. Относно сутиените си нося все още същите, но понякога използвам и ластични потничета. Една приятелка ми беше казвала, че в United color of beneton  предлагали дънки с ластик отгоре, но в клона в Пловдив нямаше, когато аз търсих, така че който е от София може да провери. Това е информация от преди 3 години  Blush

Общи условия

Активация на акаунт