АВГУСТ още не се знае с колко момиченца и момченца ще ни смае

• 25 707
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Аз преди няколко месеца ги пробвах, но не ми подействаха, сега -дано да има ефект.
Блонди ,глътнах 2с.л. зехтин достатъчно ли е?

# 526
Глътни още две, че докато пробият деседневния пълнеж  Mr. Green Hug

# 527
  • Пловдив
Ако нищо не ти подейства не се притеснявай да си направиш клизма. Няма нищо страшно.  Wink

# 528
irony, ти питаше за у-ще за родители в района на Стамболийски.
Близо до Мола на Стамболийски се намира седалището на сдружение Естествено.  www.estestveno.com   Аз посещавах техните лекции за бременни през 2009 г.  и останах супер доволна. Препоръчвам ги горещо!

# 529
И аз имам проблеми с този запек, майка ми казва, че още от бебе и даже го приемам като нормално състояние вече толкова време, въпреки че въобще не трябва да е така, ама... Преди няколко години като пушех, цигарите вършеха работа сутрин, но сега вече ми остана само прясното мляко с нес кафе - единствено то върши работа при мен. А сега дори не мога да го пия всяка сутрин заради това повръщане!
Ох, вече ми е спокойно - началникът ми се обади да ме пита как съм, аз не издържах на въпросите и си признах всичко! Той много се зарадва, пита ме дали помня какво ми е пожелал на рождения ми ден (беше бебе), разсмя ме и каза да не се притеснявам, че най-важното е да съм добре, а другото се оправя! Направо, дето се вика - камък ми падна от сърцето!
Айде, стига толкова от мен, че днес много писах май... Embarassed

# 530
Момичета, разбрах за едно студио, където има йога за бременни на "Княз Борис", близо е до Съдебната палата, ако някой се интересува мога и сайт да дам, но не знам дали е ок в темата...
Аз се интересувам.
Иначе това за което ви казах аз се оказа заблуда- било точно това, което някоя от вас спомена в Изток. Мисля, че наистина в началото е била в Мола(но не съм убедена) и сега е в Изток, но ми дават много добри препоръки. Ако това на Княз Борис е много по- скъпо аз съм склонна да ходя и в Изток- било близо до метрото. Ето го и линка :  http://yantra.natalyoga.net/about_us.html
Извинявам се много,че ви заблудих така жестоко!  bouquet  bouquet  bouquet
За очистително може да се ползва и много малко английска сол- за бременни не е вредна, но най- много малка лъжичка. Действието й обаче е зверско при мен. Аз съм с обратния проблем. Embarassed

# 531
  • София
irony, ти питаше за у-ще за родители в района на Стамболийски.
Близо до Мола на Стамболийски се намира седалището на сдружение Естествено.  www.estestveno.com   Аз посещавах техните лекции за бременни през 2009 г.  и останах супер доволна. Препоръчвам ги горещо!

хъммм, и аз ходех там някъде, имам предвид на Стамболийски, след мола, не се сещам обаче да се казваше сдружение Естествено, по-скоро друго име имаше, но водещата там през 2009 г.водеше лекциите в Бейби мола в Люлин и се казваше Елена, една невероятна ораторка   bouquet
Незнам дали са същите, дано са.

за запека - 1-2 суп.лъжици олио или зехтин ще оправят нещата. пробвано  Laughing

абе момичета, на вас учестен ли ви е пулса? днес имах чувството че въздух не ми достига на моменти, то верно че много стрес в работата  #2gunfire, и си премерих кръвното и пулса, и кръвното ок, ама пулса беше 95  newsm78. на моменти се задъхвам, все едно съм сложила 100 кила отгоре си....

егати уж 2ра бременност и си мислех че няма да има какво да ме изненадва, всмисъл че ще бъде малко deja vu, да ама не Wink

мисля да се консултирам с АГ-то  newsm78

# 532
Здравейте на всички и от мен. Едвам смогнах да ви прочета. Поздрави за това, което сте направили във фейсбук и снимка.бг. Не се сдържах и качих даже една снимка във фейса. Нямам профил и ползвах направения от вас.
Сутринта бях на доктор. Хубавата новина е, че с бебенцето всичко е наред, правиха ми изследвания и сега ме боли ръката от вземането на кръв, но се надявам бързо да ми мине. Такава съм страхливка...
Това което ме притесни е, че докторката каза, че имам малка кистичка, която според нея щяла да се махне към третия месец. Силно се надявам да е права.  Praynig  Ще продължавам да ви чета. Жалко, че съм от Пазарджик и ще пропускам вероятно срещите ви. Желая на всички спокойна и приятна вечер.  Hug

# 533
Аз съм ходила на няколко лекции във Вис Виталис, тоя който е след Мола- много съм доволна, но не мога да намеря програмата им- напълно безплатно е.

# 534
  • София - град

абе момичета, на вас учестен ли ви е пулса? днес имах чувството че въздух не ми достига на моменти, то верно че много стрес в работата  #2gunfire, и си премерих кръвното и пулса, и кръвното ок, ама пулса беше 95  newsm78. на моменти се задъхвам, все едно съм сложила 100 кила отгоре си....

егати уж 2ра бременност и си мислех че няма да има какво да ме изненадва, всмисъл че ще бъде малко deja vu, да ама не Wink

мисля да се консултирам с АГ-то  newsm78

Спомням си че коментирахме, че ако се пие фолиева киселина повече от веднъж дневно е възможно да се учести пулса. Аз също го чувствам на моменти, предимно вечер. Казах на док, обясни ми да не се плаша било нормално....

# 535
Здравейте момичета, колко много сте изписали....
И аз пуснах заявка за присъединяване б ФБ, там съм Кристина Григорова  Simple Smile
Идеята за среща също е много добра - подкрепям напълно Hug
На мен все така ми е зле и се нося кто пияна, дай ми да мързелувам само ...

# 536
  • Switzerland
Аз пък съм с доста ускорен пулс и по принцип ниско кръвно ,  затова от няколко месеца съм на лекарства и се надявам скоро док да прецени , че вече съм ок и да ги махна тия гадорийки  Thinking въпреки , че като се замисля май няма да ме стопли , че той си седи на 100 и не мърда надолу а само на горе особено като се натоварвам  #Cussing out живея на 4 ет и нямаме асансьор и стълбите за мен са някакъв ад , още на първия спирам за почивка  #Crazy
elvirka да те предупредя , че обикновено бременностите нямат нищо общо едно с друга , аз вече съм в чуденка какво ще ми се случи този път  Thinking , че на всичко отгоре не съм и в БГ и тук май е доста по-различно от там  newsm78
Ето интересно линкче http://www.puls.bg/health/childbirth/news_9152.html 

# 537
Моето кръвно пък напоследък е много смахнато - по принцип ми е 120/80, понякога и малко по-ниско, но не съществено. Е, да, обаче тия дни като го меря с домашния апарат и ми излиза ту 130/70 (вчера), ту 100/60 (днес) Thinking, изобщо някакви смахнати стойности. Иначе си се чувствам съвсем добре. Пулсът ми си е също в норма. Абе странни истории - ще видим по-нататък като го меря при док какво ще покаже. Ние нямаме слушалка вкъщи и кой знае - тоя дигитален апарат може и да се е разбъзикал нещо.

Интересното е, че напоследък нали имах съмнения за настинка и си мерих температурата (телесната) - като по учебник съм, нали при бременните температурата е по-висока, така и при мен, заковала съм я на 37.2 Wink Не я усещам като повишена изобщо.

А по повод снимките в snimka.bg - радвам се, че успяхме да се "запознаем", очаквам още попълнения Wink По-нататък можем да качим и снимки от ултразвука в отделен албум, коремчета, изобщо такива хубави бремелински неща Heart Eyes

# 538
elvirka,не се притеснявай миличка,аз още преди да забременея имах ускорен пулс,а сега вече получавам и сърцебиене,доки ми каза че към петия месец ще ме прати на консултация с кардиолог.Да не те плаша ама моя пулс стига и до 110,а пък кръвното ми миналата седмица все беше 80на60.Какво да ти говоря направо ходих,като паткосана нестига,че повръщх и ми се гади постоянно ами и това.А пък за запека да не говорим,по 4-5 дена имам застой.На мен ми е за трети път но тр. да ви кажа,че бременностите ми нямат нищо общо една с друга.Дано всичко е временно и скоро да се радваме само на бременоста си,без да се оплакваме  Wink.

# 539
  • Обетованата земя
Момичета с трета бременност, възхищавам ви се! И аз много искам три деца, но по нататък ще преценим според финансовите възможности и здравето ми , естествено  Grinning
 Много се радвам, че си организирахме групичка във ФБ и се опознаваме допълнително  Hug Благодаря за усилията на момичетата, които се занимават с допълнителните неща  Hug
Снощи по едно време се почувствах така, сякаш не ми достига въздух, все едно дишам, но искам да вдишам повече, незнам как да го обясня. И май и друг път съм го изпитвала, ама не обръщам внимание. Ще взема и аз да си следя пулса, обикновено ми е към 74, а кръвното -110 на 70.

Общи условия

Активация на акаунт