90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 040
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Дори ми е смешна борбата за 2-3 кг.  Peace
На мен не ми е смешно и ще ти кажа защо - защото когато са ти смешни тези 2-3кг и не им се обърпне внимание стават 5кг, после 10-15кг и така докато положението стане страшно и отслабването трудно. Говоря от опит...като си помисля каква бях на 100кг и как стигнах до 60кг като видя 2-3кг повече на кантара и почва да ме хваща страх да не се отпусна и пак да стана 100кг. Хващам се в ръце и ги махам докато е време, и е по-лесно. Peace
След вчерашния плодов ден не успях да премахна натрупаното от въглехидратния, но все пак имам минус.
Днес ми е 9-ти ден на протеини
закуска киви
обяд печени чушки от буркан /домашни/ със сирене и яйца, не е правилно, но така си реших
вечеря сигурно същото
От снощи ме боли зверски главата и след шепата лекарства пак не минава...миналия плодов ден пак бях така. Ако ще е така всеки път направо незнам как ще издържа

# 76
  • Sofia
Като решите какво е бамята, може да споделите и някоя рецепта. Че свеки ми е дала няколко буркана такова чудо (бамя в домати) и не знам какво да ги правя.  newsm78
Главоболие в плодов и мен ме мъчи и изобщо при всякакъв нискокалоричен режим. Според Лидия Ковачева било заради изхвърлянето на токсините. Според мен е заради падането на кръвната захар. В тоя ред на мисли не се тровете с лекарства, няма смисъл. Не помагат. На мен ми помага лъжичка мед (който си позволява) - за 2-3 ч минава, после пак. А най ми помага (ама е за след 18ч) 1 глътка ракия. Буквално 1 глътка, не повече, това е по-малко от 1 с.л., но ефектът е страхотен. Моментално ме отпуска. Знам че не е режимна, но пък такова количество едва ли ще навреди фатално.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 16:06 от savina_33

# 77

Това определено ме разсмя-я-я--я

# 78
  • гр.София
Аз бамята я хапвам винаги в гювеч, уникално вкусна ми е така  Grinning не, че знам по-друг начин как да си я сготвя  Mr. Green

# 79
  • София
Ето за справка на думите ми от предната тема: http://www.medicine.bg/instrumenti/indeks-na-telesnata-masa 52 кг. за ръст 170см. са малко.

# 80
savina_33, на предните страници ти писах как я направих вчера. Без картофи, защото ми става прекалено тежка иначе и не на фурна.
Тенк ю вери мач за успокоението, тъкмо си викам ей сега оплескАх работата, ама си отдъхнах   bouquet

# 81
  • Пловдив
да се включа по въпроса за бамята - в нета пише, че е тревисто растение, трърде бедно по-отношение на хранителни съставки. Според мен може да се хапва в трите дни - който обича де. Става на яхния с месо, на гювеч с картофи или ориз. и защо не в сос за спагети.

# 82
Здравейте!
Аз днес съм на варива
з- портокал
о- ориз с гъби и салата от маруля
в- ориз с гъби
Сега умувам какво да е утре не въглехидратния.
Въпрос - доматен сок в плодов ден може ли?
Въпрос 2 - ако 1 път в седмицата примерно вечер пия по едно малко много ли е лошо ? newsm24

# 83
  • София
Въпрос - доматен сок в плодов ден може ли?
Въпрос 2 - ако 1 път в седмицата примерно вечер пия по едно малко много ли е лошо ? newsm24
Да, ако е без захар доматения сок.
Не, не може алкохол, изрично е забранен.  Peace

# 84
Ето за справка на думите ми от предната тема: http://www.medicine.bg/instrumenti/indeks-na-telesnata-masa 52 кг. за ръст 170см. са малко.
А тоя калкулатор колко е бъгав. Я се опитай да докараш идеалното си тегло според него, че аз всеки път като сложа идеалното според него, различна цифра ми дава и не мога да му угодя.  Joy

# 85
Здравейте!Искам да попитам - сгреших ли като похапнах малко сладко кисело зеле и карфиол във деня на варивата? newsm78

# 86
  • София
Дори ми е смешна борбата за 2-3 кг.  Peace
На мен не ми е смешно и ще ти кажа защо - защото когато са ти смешни тези 2-3кг и не им се обърпне внимание стават 5кг, после 10-15кг и така докато положението стане страшно и отслабването трудно.
Добре, хайде да не е смешно, а странна борбата с 2-3 кг., прибягвайки до 90-дневна диета.  Shocked Това имах предвид. Мъжът ми, когато напълнее с 3-4 кг, за да ги свали яде 5 дни само кисело мляко и пак си е фиданка.  Laughing Аз, например, не мога да карам само на мляко... Но да карам 90 дни режим, заради 3 кг, които мога да сваля за седмица!  Wink

# 87
  • София
Здравейте!Искам да попитам - сгреших ли като похапнах малко сладко кисело зеле и карфиол във деня на варивата? newsm78
Принципно не си, стига да е част от обяда или вечерята. Ако е нещо от типа на туршиите обаче, можеш да очакваш плюс в теглото заради задържането на вода.  Peace

Тоя калкулатор се е бъгнал и при мен, 63 кила ми вика, че трябвало да съм макс. Аз да не съм осми клас, бре!

# 88
  • София
Това вашето е като маратон,бавните като мен не могат да ви стигнат,а едно време колко спокойно беше в темата. Връщам се назад да ви чета.

# 89
Аз само да се оплача, въпреки че едва ли някой ще ме отрази.
Днес 2ри ден, на обяд картофи на фурна, но както си чистех преди малко започнаха да ме обливат топли вълни, замота ми се главата и едва се добрах до шкафа, имах малко стафиди, та изядох една шепа. Дано ми мине, че....  Confused

Общи условия

Активация на акаунт