90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 048
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И на мен калкулатора ми вика 63кг- ами, съгласна съм с него Laughing
Дъгичка, паднала ти е кръвната захар. Добре си направила, не си го слагай на сърце. Друг път изпий чаша вода, с лъжичка мед или захар вътре Peace
Обяда ми беше постно зеле с 100гр кашкавал, вечерята ще е същата.

# 91
С тея килограми е странна работа, по-важното е как изглеждаш, а не точно колко кг тежиш. Двама човека с еднакви височини и еднакви килограми могат да изглеждат по съвсем различен начин. Мен лично не ме интересува дали кантара ще покаже 65кг или 55кг, важното е като се погледна в огледалото да ми харесва това, което виждам. На 60кг лятото ханша ми беше 90см, което даже е по манекенските правила Mr. Green обаче талията....леле мале, 78см. Там са ми на мене сланинките, по корема, любовните дръжки, по краката имам целулит, а иначе изглеждам слаба, но с дрехи... като се съблека не ми харесва какво виждам

# 92
Здравейте!Искам да попитам - сгреших ли като похапнах малко сладко кисело зеле и карфиол във деня на варивата? newsm78
Принципно не си, стига да е част от обяда или вечерята. Ако е нещо от типа на туршиите обаче, можеш да очакваш плюс в теглото заради задържането на вода.  Peace

Тоя калкулатор се е бъгнал и при мен, 63 кила ми вика, че трябвало да съм макс. Аз да не съм осми клас, бре!

Две три карфиолчета и малко зеле - за обяд.Нищо друго не съм обядвала.Май обърках нещата.! newsm78

# 93
  • София
Две три карфиолчета и малко зеле - за обяд.Нищо друго не съм обядвала.Май обърках нещата.! newsm78
Да, объркала си.  Peace Трябва да хапнеш и нещо режимно за дадения ден. Не е късно да отписваш деня, вечеряй режимно и готово.

# 94
Виж какво, не се сърди, няма и нужда да четеш темата! Прочети само първия пост на темата, там е обяснено всичко от-до! Вече ако тогава имаш някакви въпроси, ще отговаряме, но така без да прочетеш дори най-най-основното - няма как да ти наливаме всичко, разбираш, нали?
Кафето се пие неподсладено принципно. Сутрин може с лъжичка мед, защото сутрин лъжичката мед е позволена с чаша топла вода, та не пречи да е в кафето, вместо във водата. Кафе с мляко може само в белтъчен ден като част от обяда или вечерята и то само ако са били млечни белтъците, които си яла. Peace
Прочети дългия постинг на първа страница на темата и спазвай стриктно правилата, диетата е много ефективна и скоро ще изглеждаш по нов начин! Аз съм висока колкото теб, но бях по-дебела, успех!
Както казах не се сърдя и приех мненията на всички Simple Smile
Ти колко отслабна? Виждам 29.. Как го постигна, за колко време и с каква диета? Наистина съм много отчаяна.. нз вече какво да правя. Бях достигнала 109 лятото, но от края на октомври до празниците стигнах до 95кг. Постигнах го с безвъглехидратен режим на хранене. След праниците - вчера правих лунната, както казах прегреших малко с една постна супа и съм -1кг. Мислиш ли че 90-дневната диета е най-добрият вариант за сваляне на повече килца? Simple Smile Hug

# 95
С тея килограми е странна работа, по-важното е как изглеждаш, а не точно колко кг тежиш. Двама човека с еднакви височини и еднакви килограми могат да изглеждат по съвсем различен начин. Мен лично не ме интересува дали кантара ще покаже 65кг или 55кг, важното е като се погледна в огледалото да ми харесва това, което виждам. На 60кг лятото ханша ми беше 90см, което даже е по манекенските правила Mr. Green обаче талията....леле мале, 78см. Там са ми на мене сланинките, по корема, любовните дръжки, по краката имам целулит, а иначе изглеждам слаба, но с дрехи... като се съблека не ми харесва какво виждам

С това съм абсолютно съгласна!
Оф, и моите тлъстинки са точно на същите места. Ама сега нали ще станем едни фини-млечни bowuu

# 96
Да, объркала си.  Peace Трябва да хапнеш и нещо режимно за дадения ден. Не е късно да отписваш деня, вечеряй режимно и готово.
Благодаря за отговора! За вечера ще съм режимна. Peace  bouquet

# 97
  • София
Ти колко отслабна? Виждам 29.. Как го постигна, за колко време и с каква диета? Наистина съм много отчаяна.. нз вече какво да правя. Бях достигнала 109 лятото, но от края на октомври до празниците стигнах до 95кг. Постигнах го с безвъглехидратен режим на хранене. След праниците - вчера правих лунната, както казах прегреших малко с една постна супа и съм -1кг. Мислиш ли че 90-дневната диета е най-добрият вариант за сваляне на повече килца? Simple Smile Hug
да, -29 съм, за една година. Тежах 105 кг.Свалих 5 кг за месец само като спрях сладкото и ограничих нощните набези към хладилника. Видях, че може  Laughing и почнах 90ДД, превъртях я вече два пъти, това ми е трети. За мен лично режима е перфектен, защото не съм склонна да се лишавам от цели групи храни, нито да гладувам.  Peace Ти чети и си прецени дали ти допада такъв начин на хранене.
90дд се съчетава с лунната когато ти се пада плодов ден.

# 98
Виж какво, не се сърди, няма и нужда да четеш темата! Прочети само първия пост на темата, там е обяснено всичко от-до! Вече ако тогава имаш някакви въпроси, ще отговаряме, но така без да прочетеш дори най-най-основното - няма как да ти наливаме всичко, разбираш, нали?
Кафето се пие неподсладено принципно. Сутрин може с лъжичка мед, защото сутрин лъжичката мед е позволена с чаша топла вода, та не пречи да е в кафето, вместо във водата. Кафе с мляко може само в белтъчен ден като част от обяда или вечерята и то само ако са били млечни белтъците, които си яла. Peace
Прочети дългия постинг на първа страница на темата и спазвай стриктно правилата, диетата е много ефективна и скоро ще изглеждаш по нов начин! Аз съм висока колкото теб, но бях по-дебела, успех!

Няма място за отчаяние и не бързай за никъде. Бързо свалените килца бързо се качват  Peace Знам как се чувстваш, но имаш цялото време на света, за да поправиш нещата Simple Smile Нищо не поправимо не се е случило Simple Smile

# 99
дъгичка аз ако не ям ми пада кръвното и става същото което и ти описваш,затова гледам като ям(режимно)да се наям да съм сита.например тези картофи няма да ме наядат без салата.поне аз съм така,а и салата до колкото знам може да се яде повечко,в смисъл може да изядеш 4,5 картофа(средни на големина)и цяла  салата-нека ме поправят момичетата ако греша.

# 100
Отдавна не съм била на този режим.Кога ще мога да очаква първите резултати? newsm78

# 101
Бамя

Химичният състав на бамята не е уточнен. Тя съдържа 16% сухо вещество, до 4% белтъчни вещества, средно 25 мг% витамин С и др. В младите плодове на бамята се съдържат големи количества лепливи вещества, чийто състав не е установен. Предполага се, че те спадат към пектиновите или белтъчните вещества. Бамята е изключително бедна на калории. Съдържа въглехидрати, белтъчини, малко мазнини, калций, желязо, провитамин А, витамини В, В2 и С. Наличието в бамята на много слизести вещества (предимно в младата бамя) я прави полезна при лечението на възпалителни заболявания на стомаха и червата. Бамята намира широко приложение в диетите за отслабване и при заболявания на обмяната на веществата. Включва се и в диетите при заболявания на сърдечно-съдовата система, бъбреците и при хипертонична болест. Семената, съдържащи 20 % масло като сурогат на кафето.
Ето това намерих аз, но това съдържание на масло ме притеснява и незнам дали е режимна.

Излиза,че е нищо не излиза  #Crazy

Относно килограмите-аз също имам малко за сваляне и след два дни активно четене нещо започнах се дразня на коментарите,че едва ли не това,което правим е смешно.Когато свалите много  килограми пак ще започнете да лъкатушите  нагоре-надолуи да се сещате колко ви е било неприятно на 100 кг и веднага ще прибягвате към диета,за да може психически да се ограничите да не си позволявате днес пица,утре палачинка с шоколад,вдругиден лазаня,руска салата ,сандвичи и прочие.90 дневната диета аз я приемам като режим за зимата-ако ям повече ще свалям по-бавно или ще задържам,но няма да съм гладна и няма да огранича въглехидратите които толкова обичам.Освен това много обичам да ям какво ли не и така се приучавам към правилно хранене,а и спортуването ми дава много по-добри резултати.Относно свалянето на 3 килограма,когато имаш само 3  до перфекната за теб фигура,може  и за 1 година да не се постигнат,но когато имаш 40 за сваляне,за 4-5 дни и  готово

# 102
  • София
Отдавна не съм била на този режим.Кога ще мога да очаква първите резултати? newsm78
Обикновено след първата четворка веднага има резултат, стига да е спазен стриктно режима - дни, часове, порции, вода и т.н.

eniq, яж салати на корем.  Peace

# 103
Обикновено след първата четворка веднага има резултат, стига да е спазен стриктно режима - дни, часове, порции, вода и т.н.

eniq, яж салати на корем.  Peace
  bouquet Благодаря,надеждата ми се върна!  bouquet Peace

# 104
дъгичка аз ако не ям ми пада кръвното и става същото което и ти описваш,затова гледам като ям(режимно)да се наям да съм сита.например тези картофи няма да ме наядат без салата.поне аз съм така,а и салата до колкото знам може да се яде повечко,в смисъл може да изядеш 4,5 картофа(средни на големина)и цяла  салата-нека ме поправят момичетата ако греша.
Не грешиш! Simple Smile

Първите килограми падат с махането на задържаната вода /още на следващата сутрин при мен/. Реално не са мазнини, но ми действат стимулиращо, че нещо се случва.  Peace

Криси, отнеси се сериозно и разучи режима - заслужава си. Аз първия път за 90те дни свалих 24кг.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт