90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 059
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
силвър мерси-аз пък си мислех,нали пише че торта може(нищо че има мляко и яйце в нея)и викам това даже ще е по-добре,ама щом неможе ще видя какви рецепти има за без яйчице Hug

# 61
Привет!
Ения,добре дошла!
Баба,бабааа,и ти остана без думи! Shocked
Криси,прочети по 5 пъти първа страница и ако трябва си систематизирай дните  в тетрадка.
Аз с водата нямам проблем,пия често.Отчета ми за днес-белтъчен,след лунуване и минус 500 -
З-портокал
О-мако парче филе риба и едно кИфте марулена салата
В-какво ще кажете за панирани чушки и салата снежанка?
Санитке,как го направи това след въглехидратен - 1,5 Shocked ?
Риба тон от консерва може да се яде нали?

# 62
Преди да съм ви изпуснала.... Simple Smile
Моят ден засега върви нормално, 1 л. вода до момента, поне още толкова ще изпия до вечерта (освен хапването, разбира се). За утре ще сготвя зелен фасул, някой да сподели интересна рецепта, различна от стандартната яхния?

Здрасти, аз снощи правих зелен боб за днешния ден по следния начин:
В съвсем малко олио запържвам лук, чесън и копър. После прибавям зеления боб и бамя (много обичам), оставям малко да се задушат, а след това прибавям цял буркан цели домати. Подправки по вкус - аз сложих, сух копър, черен пипер, самардала и малко червен пипер. Става много вкусно. Само да допълня, че зеления боб и бамята са ми консервирани в буркан.
Надявам се да ти хареса Simple Smile

# 63
  • София
Привет!

В-какво ще кажете за панирани чушки и салата снежанка?

Ще кажа - йок!
Панировка - не става, пържено още повече.

# 64

Санитке,как го направи това след въглехидратен - 1,5 Shocked ?

Казвам аз, че след шоколад винаги слабея  Joy

Бъзика на страна, това са ми свалените килца от месец на сам. Моя организъм е странен - нито качвам нито свалям след който и да било ден, а ако има промяна в някакви гамчета е вода - било нагоре или на долу. Стой 20 дни примерно без промяна и изведнъж оп кило и нещо или дори две. Аз се радвам, защото очевидно това са мазнини, които са по-леки от мускулите и се отразяват много бавно на кантара, но са трайни при свалянето. Не като мускулната маса и водата, която често варира и както лесно се сваля, така и лесно се качва  Peace

# 65
Лелеее много бързо напредва и поредната тема  Simple Smile
 Отчета ми за днес е:
З-ананас-2шаийби,кафе,чай
о-картофена салата с лук
В-най вероятно или пак картофена салата или само варени картофки,а ако не ми стигнат и салата моркови и ряпа.та това придвиждам,но този път ще гледам да вечерям към 18-19 часа че сноши вечерята ми бе едва в 17часа и докато стане време за спане....се наложи да карам на чайчета.
 Ще отчета резултат или пак след плодовия ден или като направя седмица от началото.
 А сега отивам да си ви дочета че много сте изписали.

# 66
  • гр.София
здравейте и аз да се отчета за днес:

з:2 мандаринки
о:ориз с маслини и моркови+салата от доматен сос
в:най-вероятно печени картофи+същата салата

разгледах снимките на първа страничка и имате завидни резултати Rolling Eyes  надявам се и аз на такива

исках и едно въпросче да задам.за въглехидратния може ли да ям вместо торта на вечеря-домашно приготвен кекс(около 2,3 парчета).продуктите са:захар,яйце,брашно,олио,вода и сода

Може, но без яйцето - то е за белтъчния, във предната тема мисля, че имаше рецепта за кекс без яйце.
може да се яде сладкиш с яйца, не обърквайте момичето, може и торта със сметанов крем, естествено 1 парче  Mr. Green на 1ва стр. си пише!

# 67
плодов ден:
закуска :ябълка и кафе със захарин...започвам да си мисля,че скоро ще ме откажете от кафето,защото без мляко и бисквити така стърже стомаха цяла сутрин  ooooh!  ,а зимните плодове още повече го дразнят
обяд: 2 банана + 100 гр сурови орехи
обекуска: ябълки
обекуска 2 : сушени праскови-да видим как ще са
вечеря:портокали или салата

Дами,малко офтопик,но все пак да питам.Нямам кантар и никога не съм имала и се преценявам според това как ми стоят дрехите.Дайте ми идея какъв(марка) и откъде да си купя от електронните,но да е нещо евтино и сравнително точно-от Пловдив съм.

Върнах се да прочета какво сте публикували докато писах и изникна въпросът бамята  към кой ден е и консервиран буркан бамя с домати режимен ли е?

# 68
  • WonderLand
Eniq и аз много се чудих за тортата, реших да не рискувам. Вечерите на въглехидратните си хапвах вафла или баклава или каквото и да е без мляко и яйце. Варианти има много  Peace

Аз тръгнах да смятам ( Crazy ) колко четворки има общо в диетата и според сметките ми излизат 21 обаче + 3-те водни дни общо всички дни ми излизат 87 както и да го смятам, та въпроса ми е след последния воден ден прави ли се нова четворка (ако да дните на диетата стават 91  Thinking )или се минава направо в почивката  newsm78

Отчет за днес:
З: 2 круши
О: "Торта" от сирене, кашкавал и подправки
В: Планирам една пържолка дето я подмятам из камерата

# 69
  • София
mucana, моя е Сапир, от 8-ми март 2009 го имам /помня, щото това ми беше подаръка за празника  Laughing/, от Кауфланд е купен.  Peace Децата нещо го прецакаха и ся ръчно трябва да го пускам от копчето /иначе те се пускат като ги докоснеш с крак/, но си работи без грешка.  Peace

SilverDream, правим ги 91 дни.  Peace

# 70
Здравейте, да се отчета и аз днес девети ден, за изминалите осем-4 кг на долу 
За днес:
З: 1 киви и кафе без захар.
О:сьомга и салата цвекло и моркови
В:няколко тигриви скаридки със същата салата
И много вода.

Установих, че в плодовкя много ми пада кръвното,разтрепервам се много, та не знам като дойде водния как ще я карам, а искам да съм много стриктна.

# 71
Върнах се да прочета какво сте публикували докато писах и изникна въпросът бамята  към кой ден е и консервиран буркан бамя с домати режимен ли е?

И аз се включвам в питанката, че много ще ме е яд, ако съм сгафила  Sad

# 72
Цитат
О: "Торта" от сирене, кашкавал и подправки

Това ми е любимото!!!Наистина като торта звучи по-добре,аз му казвам бърканица и го правя на микровълнова за по-бързо ,но утре ще пробвам на скарата,за да хване хрупкава коричка  chef

Ника,благодаря за идеята,ще погледна като имам път натам.

# 73
Върнах се да прочета какво сте публикували докато писах и изникна въпросът бамята  към кой ден е и консервиран буркан бамя с домати режимен ли е?

И аз се включвам в питанката, че много ще ме е яд, ако съм сгафила  Sad

И аз питах какво е бамята в предната тема, но поради двусмислените отговори, които получих, реших да я оставя само за 2ри ден - варива, заедно със зеления фасул. Simple Smile

# 74
  • София
Според мен бамята е за варива, ако греша ме поправете.
Консервирано каквото и да е с домати е режимно - зелен боб, грах и т.н. Въобще домата става за всички дни, като за плодовия е добре да е суров.

Общи условия

Активация на акаунт