90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 073
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Альооо, звездичката, на бой носиш ли или ще казваш марката на соса?  Mr. Green
...

Така се нагрухах с броколи и зеле, че на всичко нося. Mr. Green Mr. Green
Сосчето е Saitaku Tamari Soy Sauce -
Ingredients:Water, whole soya beans, salt, alcohol (2%).
Води се безглутенов.

Благодаря! Simple Smile

# 151
i az se zapisvam v temi4kata. Ot na4aloto na meseca sam na dietata, za sega sam 2 kg nadolu i se nadqvam taka da prodaljavam s minusite. Iskam samo da popitam mislq 4e 4etox po nagore, no vse pak da pitam. Nali moje da podpravqme kafeto s med?

# 152
Нану, убеди ме да сложа 1-2 картофа при зеления фасул  Peace, имам и малко останала салата от картофи, грах и червено цвекло, та ще стане работата.

# 153
  • Sofia
Eйййй..... хубаво са си казали хората да не се смесват белтъчините, ма който не слуша... хак му е.  Banghead Направих си един мишмаш, че отдавна ми се ядеше и салатка от краставици, ма много ми се дояде сирене и сложих на салатата. Изядох по-малко от половината салата и точно 5 вилички мишмаш, а ми е тежко.... като че ли съм изяла вол.  Sick Чувствам се като бременна хлебарка.  Rolling Eyes

# 154
Хей, човек един ден да го няма пред компа и не може да Ви хване дирите! Толкова много сте исписали, че ....  ooooh! Тъкмо се зарадвах, че свършват страниците, които имам да чета и гледам "Нова тема"... И тук цели 11 страници!!!!  ooooh! ooooh! ooooh!
Привет на новите попълнения и давайте смело напред! Simple Smile   bouquet
А аз да си призная - днес ми е ден на варива и не стига, че закъснях с обяда (обядвах в 15:30), ами и сложих маргарин в сладката царевица  ooooh! ooooh! ooooh!  Менюто ми от днес:
     З. : Лимонов сок (към 11 часа)
  Об. : Царевица от консерва с малко течен маргарин и сол
     В. : Задушени зеленчуци (Броколи, карфиол, грах, бейби морковчета и много царевица) пак с малко маргарин и сол...
За жалост днес съм пила и много малко вода... Само 1 1/2... Не съм се мерила скоро, че с този запек ме е страх да не се отчаям напълно.... Ако малчо не ме остави пак да Ви прегледам - Лека нощ от мен Simple Smile

# 155
i az se zapisvam v temi4kata. Ot na4aloto na meseca sam na dietata, za sega sam 2 kg nadolu i se nadqvam taka da prodaljavam s minusite. Iskam samo da popitam mislq 4e 4etox po nagore, no vse pak da pitam. Nali moje da podpravqme kafeto s med?

Не, не може. Прочети пак първа страница - кафето чисто, само със Стевия.

# 156
Лорейн, нали може чаша топла вода с мед сутрин, защо да не е кафе? Rolling Eyes

# 157
  • Варна

Ако я караш по правилата, не може. От друга страна пък чашата топла вода с мед сутрин... (аз я пропускам де, гади ми се от топла вода на гладно) Всеки сам решава за себе си.

Аз лично постепенно намалих дозата захар в кафето, от раз не стана. Но и с това наливане с чай някак не ми липсва и толкова кафе, та го пропускам от време на време...

# 158

Щото...  Mr. Green

# 159

Ами това с водата съвсем го забравих.
Ръководя се от това, че навсякъде се подчертава, че кафето се пие чисто  Peace
Да си прецени сама, като прочете началната страница.

# 160

Щото...  Mr. Green

Изкажи сЪ, аз ЩЪ пазя  Whistling

Да, Лорейн, лична преценка е. Аз си ползвам Стевия Simple Smile

# 161

Дами,малко офтопик,но все пак да питам.Нямам кантар и никога не съм имала и се преценявам според това как ми стоят дрехите.Дайте ми идея какъв(марка) и откъде да си купя от електронните,но да е нещо евтино и сравнително точно-от Пловдив съм.

mucana, и аз съм от Пловдив и те съветвам да хванеш поред Технополис,Зора и т.н. които са срещу Метро.От личен опит ти казвам да не си взимаш кантари от марката NEO или JOYCARE!!!!
Вярно в порядъка на 18-20 лв. са ,но след един месец ще търчиш по сервизи!Аз лично три такива изхвърлих и накрая си взех на Tefal.Вярно по-скъп,няма екстри като измерване на мазнини и т.н./на които и без друго не вярвам,понеже това се извършва от друга апаратура/но не е мръднал вече 1 г.,даже и на батерии!

Отчета ми за днес:
З- 1 банан
О- гювече със сирене и кашкавал,шопска салата
В-риба на скара,салата от ряпа и  моркови,малко луканка

Налага ми се да си удължа 90ДД с 1 четворка ... и вместо на 14.01 ще водувам на 18.01.Има ли записани плувкини за басейна на тази дата,че предния път се цопках сама.... smile3549

Joy  Joy  Joy

# 162
Извинявам се за спама, но докато препрочитах първа страничка с вашите снимки, невероятни сте, просто нямам думи, моите поздравления   bouquet
Единствените снимки, които мога да дам са преди (да кача 16 кг) и сега (+16 кг)
http://sam3377.snimka.bg/other/predi-nadebelyavane.646419.26072571
http://sam3377.snimka.bg/other/sega-16kg.646426.26073055
Паролата е slim

Още веднъж се извинявам  Embarassed

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 22:19 от Jasmine_

# 163
Извинявам се за спама, но докато препрочитах първа страничка с вашите снимки, невероятни сте, просто нямам думи, моите поздравления   bouquet
Единствените снимки, които мога да дам са преди (да кача 16 кг) и сега (+16 кг)
http://sam3377.snimka.bg/other/predi-nadebelyavane.646419.26072571
http://sam3377.snimka.bg/other/sega-16kg.646426.26073055

Още веднъж се извинявам  Embarassed

jasmine ,за жалост трябва парола за да се видят снимките мила   bouquet

# 164
   Лелеееее, колко имам да чета..отивам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт