Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 69

• 52 502
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
А, Cruela - йок!? Аз бях на бар! Вие къде бяхте? В Интернет?

Какъв Енгин, какви пет лева? Там и да искам не мога де се вредя посмъртно! Но не искам! Аз съм си заплюла Алпер бей (Йомер бей). И никой да не поглежда на там!  Stop

# 376
А, Cruela - йок!? Аз бях на бар! Вие къде бяхте? В Интернет?

Какъв Енгин, какви пет лева? Там и да искам не мога де се вредя посмъртно! Но не искам! Аз съм си заплюла Алпер бей (Йомер бей). И никой да не поглежда на там!  Stop

На опашката за Йомер бей няма почти никой-халал да ти е hahaha hahaha hahaha

# 377
На опашката за Йомер бей няма почти никой-халал да ти е hahaha hahaha hahaha

По-тихо да не чуе дявола! Гледам има нови попълнения, току виж някой се е засилил в моя двор!

Относно трейлъра на 58 епизод моя близка, която запалих по филма ми се обади, че е излязъл. Аз малко бях по вънка от глобалната мрежа. Та тя звъни и аз от нетърпение и казвам - разкажи ми. Нейният разказ - Тя му казва че го обича, той и казва "знам", целува и дланта, отива някъде, тъмно е, някой стреля и убиват главния герой... #2gunfire #Crazy Shocked ooooh! Cry

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 18:20 от Cruela

# 378
Fan, предполагам имаш предвид отмятането на косата след като излезе от банята в хотела. Не можах да намеря точно него, но ти предлагам нещо друго. Бонус - парфюмиране.

И едно от любимите ми.

Ееее, най-сетне, благодаря ти! Много е хубаво гифчето, особено с бонуса Joy
Имах предвид точно този навик да отмята коса назад, не конкретно след банята.
Какъв беше този бар при теб? Всички се върнаха отдавна от него, само теб те няма?! Joy

# 379
Какъв беше този бар при теб? Всички се върнаха отдавна от него, само теб те няма?! Joy

Тежък махмурлук, дарлинг!
А сериозно, и на мен не ми се отсъства, но от понеделник пак изчезвам в мъглата.  Sunglasses

# 380
Добра вечер момичета - докато се добера до компютър - то станало време за вечеря - да ви е сладко !
Благодарности на всички за новините и подсказките за новата серия. Има нещо което лично мен ме притеснява - и това е, че този път Керим е много сериозно ранен - от това което се вижда на изсветления кадър - раната е в корема вляво - поне 1 серия ще е в болница / дали няма пак Д-р Нил да е лекуващ лекар или пък поне ще го посети? /.
Добре дошли на новите момичета - хубаво е, че само една кратка реклама за сериала ви е провокирала да изгледате сериите до сега - това е пълна гаранция, че ще станете или по-правилната дума е, че сте истински "запленени" от сюжет, актьорски състав и не на последно място и  "визията"  на главните герои. Влизайте бързо "в час" и смело си споделяйте мненията за всичко.

# 381
Д-р Нил работи в частна болница, едва ли Керим ще го закарат точно там. Да не би да попадне на лекаря, който е прегледал Фг, или на някой друг от онзи период с подменените мед. доклади. И въобще, струва ми се, че ни готвят големи изненади. Трейлъра е много тъмен, нищо не е ясно, феновете гадят кой, защо, къде...и може би истината на 58 епизод ще е съвсем различна.
Сигурно е само, че трудно ще издържим до четвъртък. Ще чакаме втори трейлър!

# 382
Само момичета ли гледат филма? Интересно, някой чувал ли е за мъже зрители?

# 383
Само момичета ли гледат филма? Интересно, някой чувал ли е за мъже зрители?
В руския форум за сериала пише един мъж и има много интересни коментари - неща, които като ги пречупи през мъжкото си мислене - стават някак по-разбираеми за женската аудитория / не винаги обаче / и стават много интересни дебати там. Скоро обаче не съм чела нищо - говоря за минало време.
А относно това, че Д-р Нил е в частна болница - те от всички сериали снимат в тази болница, още повече, че състоянието на К. по-всяка вероятност ще е много тежко - операция, задължителната реанимация след това - нищо чудно и той да бъде откаран там - заради състоянието си. Ако и Фахретин бей се върне - проблем с парите никакъв.

# 384
Аааа,ето защо очакваме Фахретин бей ooooh! не се бях сетила за причината-ето че Марта я изясни Hug Не знам в коя болница ще е Керим,но съм сигурна,че Фатма ще спи на стола до него.Не я виждам да ходи на работа,докато Керим не се възстанови поне малко.Гаргата отново им изписа веждите,вместо да им извади очите.Скоро пак коментирахме,че всяко негово действие ги тласка един към друг още повече.Е,няма да минем без драми около операцията,но нали си знаем,че във всичките им сериали задължително трябва да постои в затвора и болницата PeaceТъкмо ще имат повече време да са заедно Heart Eyes и сами Embarassed

# 385
А може Фахретин бей да се върне и поради друга причина, но тази ми се вижда  "сериалски изпитана марка" - задължително, ако някой е прострелян сериозно / а то се вижда,че е така / - да  е с опастност за живота - драгия зрител трябва да е под нужното напрежение / така ще свърши серията другата седмица - ето ти чакане още една /. Добре, че не сме ние сценаристки иначе сериала щеше да е свършил отдавна.

# 386
Ама много ми се иска - този път да предадат Мустафа на полицията. Един път му простиха, но сега вече нещата доста загрубяват - прострелване, нахлуване в чужда собственост / като какъв е влязъл Мустито в чуждата къща /.

# 387
Ама много ми се иска - този път да предадат Мустафа на полицията. Един път му простиха, но сега вече нещата доста загрубяват - прострелване, нахлуване в чужда собственост / като какъв е влязъл Мустито в чуждата къща /.

И аз се надявам,Маpта,дано Кеpим го види,когато му взима ключовете от колата Praynig Е тогава д..е да му е яко #Cussing outКъдето и да избяга,ще го откpият Hug

# 388
Не знам за вас, но две седмици без серия - след това още една с прострелян Керим/в края естествено на новата серия / -  ми идва в повече чакането. Твърдо отивам да гледам "Облака" - поне ще имам занимание на нужното ниво.

П.П. Фърат Челик нямаше ли да снима нов филм месец март / това от къде се сетих - не знам, но като информация нещо ми се спряга в мислите ? /. Ако някой припомни - благодаря Образът на Мустафа започна да се изчерпва според мен - може да го извадят от сериала

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 21:03 от Марта_49

# 389
Око не е нахално да попитам очаква ли се скоро превод на "Ако бях облак"?
Предварително благодаря!  Невероятна игра в един филм от друг за нас свят. Турция трябва да се види от всичките и страни. Веднъж съм била за два дни в Истанбул, и ако е рекъл Господ април за 6 дена ще бъда по маршрут Истанбул-Анкара-Кападокия. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт