Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 69

• 52 417
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Годеницата Съпругата

Добър ден момичета -на всички  хубав ден четвъртък  и още по- хубава вечер с любимия сериал и новата серия. Връщам се да чета от вчера и по-късно ще се включа пак.

# 646
zlatinaq  Hug Честита радост за Туба, съпругът й и за всичките й фенки!
Аз също не съм от тях,  но в такъв прекрасен момент за една жена,  мога само най-хубави пожелания да отпратя! Здраве, мир и любов да витаят в домът им, за да растат и малките госпожички безгрижно и щастливо!Нека бъдат орисани и с късмет! Peace

# 647
Марта Hug  bouquetЩе позволиш ли към съпругата да сложа и съпругът!

Как няма да го гледа усмихната от балкона! Peace

# 648
Аз отново да подканя желаещите да гласуват за най-добър актьор и актриса:

http://www.siyasetdergisi.com.tr/AnketSonuc/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/126

# 649
Аз отново да подканя желаещите да гласуват за най-добър актьор и актриса:

http://www.siyasetdergisi.com.tr/AnketSonuc/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/126

kampanulka Hug  bouquet Тук  Енгин ли награждават или Керим  - ами той с халка на пръста??? newsm78

# 650

kampanulka Hug  bouquet Тук  Енгин ли награждават или Керим  - ами той с халка на пръста??? newsm78
Това не  е реално награждаване, а фенски колаж. Така феновете мотивират да се гласува за Енгин, защото е невероятен актьор и заслужава да вземе награда. А по този начин и ние ще го гледаме при евентуално награждаване Simple Smile

# 651

Това не  е реално награждаване, а фенски колаж. Така феновете мотивират да се гласува за Енгин, защото е невероятен актьор и заслужава да вземе награда. А по този начин и ние ще го гледаме при евентуално награждаване Simple Smile

Hug  bouquet

# 652
Гюнайдън, кардешимки!

Ще си гледаме нова серияяяя! Юхууууууууу!

Кампанулка, гласувах аз, ама Енгинчо е още на второ място, за съжаление. Crossing Arms

Рива, при мен е 14 часа, когато започне новата серия. Иначе засядам още от 13 с нещо за хапване да преговоря старата. Laughing Хубаво се получава, защото сутринта бързо минава и не чакам цял ден за новия епизод. Wink

# 653
Здравейте, надявам се , че приемате нови съфорумки!!!! Аз от една седмица съм буквално лудо влюбена в сериала, изгледах на един дъх всички серии и следя с интерес написаното от вас !!!!
Добре дошла при дамите с романтични души !

# 654
  • София
Куркуметке, направо ти завидях джанъм!

Кампануке, отчетох се от офиса ..... предстои ми да повторя от вкъщи.

...... newsm78 в този ред на мисли се сетих кой миналата година обикаляше с лаптопа по коридорите на блока, за да хване на комшиите "wireless -a", за да гласува по няколко пъти.

# 655
Гюнайдън, кардешимки!

Ще си гледаме нова серияяяя! Юхууууууууу!

Кампанулка, гласувах аз, ама Енгинчо е още на второ място, за съжаление. Crossing Arms

Рива, при мен е 14 часа, когато започне новата серия. Иначе засядам още от 13 с нещо за хапване да преговоря старата. Laughing Хубаво се получава, защото сутринта бързо минава и не чакам цял ден за новия епизод. Wink

Гюнайдън,сладурке! HugЕй,голяма късметлийка си-още по обедно време засядаш LaughingИ аз тръпна в очакване-има-няма още 4 часа PeaceПосле обзорен анализ Laughing

# 656

...... newsm78 в този ред на мисли се сетих кой миналата година обикаляше с лаптопа по коридорите на блока, за да хване на комшиите "wireless -a", за да гласува по няколко пъти.

Нели беше Laughing

# 657

нашата мила Нелка, обикаляше по нощите да гласува  Hug Hug

# 658
Добро утро  от мен на всички!Благодаря ви за топлото посрещане!Аз вчера приключих с всички преведени серии  и сега чакам новият епизод довечера с огромно нетърпение.Гледам няколко сериала,но като този никой не ме е грабвал така,да си кажа честно мисля все за него и как ще продължи....дано има сватба накрая,силно се надявам,а и в началото на темата видях клипче че има поместено с  Фатмагюл и Керим-танцуват на сватбата си и всички са край тях.,
Харесвам много играта на Енгин и Берен-толкова много чувства и как само с очи и ръце показват любовта си...мн.са сладки и двамата.Керим е магнетичен много с тия черни очи и тъжен поглед,който светва щом види Фатмагюл.Толкова е нежен и търпелив,така я обича  и тя Фатмагюл-нежна,мила,срамежлива да признае какво чувства и в същото време намери сила и смелост да се бори с насилниците си . Радвам се и на любовта между Мерием и Кадир-и двамата  изстрадали много и самотни най-после ще се намерят и дано също бъдат заедно.За Мукадес честно да си кажа ми харесва като образ,макар да ме дразни на моменти-все да  забърка някаква клюка и интрига,но пък внася колорит и смях с някои реплики и действия.В последните серии почна да ми става тъжно за Мустафа,че така и не намери щастие нито с Хаджер,нито с Мелтем-май изпитваше чувства и към двете ...А да питам той ли застрелва Керим в 58 епизод?Другото което мисля е дали няма да развият някакви отношения между д-рката Нил и адвоката на Керим-Йомер-няма да са лоша двойка,но Ердоан ще тръгне на лична вендета и с тях...Мисли мисли,май целия ден ще мисля как ще се развият по-нататък нещата във филма Embarassed
Добре дошла Боровинка !
Като те четох, все едно видях себе си преди няколко месеца - гледане на един дъх на целия първи сезон плюс четене на всички теми до актуалната тогава. Впечатлена от всичко - сериал и тема, вече съм постоянно присъствие,  като за своя най-голяма изненада  открих в себе си "леко подозирани"  и  "неподозирани"  възможности. Пожелавам ти освен мненията ти относно сериала да споделяш и всичко което те вълнува / чисто човешки - песен, стих или нещо друго /.

# 659
В очакване на новата серия и прострелването на Керим си припомних нещо и се замислих за няколко момента свързани с Керим и съответната реакция на Фатмагюл. Първо - когато го биха "наемниците-биячи" на Ердоан. Той - изпитвайки силна болка поправя разбитата врата, тя - побутвайки го с един пръст и викайки "Ставай" Никакво съчувствие. Второ - когато го рани Мустафа. Той -  изпитвайки болка от прострелването, се  сби с Мустафа, тя - му помогна.Подаде му ръка и загрижено го попита как е - естествено, че дори и адска болка да е изпитвал, му идеше да лети от щастие. Сега - чак не мога да си представя, какво ще се случи, след като видяхме "болен"Керим - от една обикновена настинка. Сигурно няма да оздравее бързо - ако болногледачката го лекува с влюбени погледи и усмивки - ще има да се "глези" и да похапва торти. Искам вече да е утре , пък още повече да е другия петък, че ще мине и 59 серия.

Общи условия

Активация на акаунт