Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 69

• 52 456
  • 742
  •   1
Отговори
# 255

Славенко,то за изкарването добре,ами какви ще ги къдриш ти с Мустафа newsm78

Керим ще е щастлив Фатма да го обгрижва ....

Диде не се притеснявай ще има пълна програма-ще му изправя буклите,после може и да го епилирам с мида,косъм по косъм  ... newsm48

Joy Joy Joy Това искам да го гледам от първия ред Wink

# 256
Сигурно ли е, че са в горската къща, не се вижда добре, много е тъмно, на мен ми прилича на къщата на Кадир бей???

Така предполагаме, защото там им е скривалището, което и гадния Мустафа знае също.

# 257
Сигурно ли е, че са в горската къща, не се вижда добре, много е тъмно, на мен ми прилича на къщата на Кадир бей???
На мен ми прилича на горската къща, освен това той тръгва от къщата на Кадир бей, и тя казва "обади ми се когато пристигнеш"  Hug

# 258
Сто процента съм сигурна(и преди писах),че Керим ще скрие там Йозге и майка и.

П.п.пишеше,че там,където са изживяли най-хубавите си моменти,там Керим ще вие от болка.

# 259
Славенко, може ли да ти правя компания? Много съм добра в епилирането. smile3508

# 260
Сто процента съм сигурна(и преди писах),че Керим ще скрие там Йозге и майка и.

Точно по тази причина си мисля че зетя-изнасилвач може да е потенциалния убиец...Защо Мустафата да прострелва Керим...нали имаше слух,че ще си спомня за миналото с Ф...ох обърках се...

Славенко, може ли да ти правя компания? Много съм добра в епилирането. smile3508

smile3521 smile3521 smile3521 ама на сухо ще го епилираме със счупена мида /ползва се като пинсета Joy/.

Kurkuma бая маТриал има за скубане така че и помощници може да дойдат

# 261

Аз ще гледам сеир и ще ви аплодирам-вие ще се справите повече от добре Laughing

# 262
На Детелинка, разбира се LaughingАз днес в студа, крача сгъната в шалове и шапки и си мисля за нашинките и за подсказките. И изведнъж ми светна, че рошльото се е скрил в къщата на Фахретин бей.Бързам да си дойда и сядам да ви светна с великото си прозрение и...тя вече го беше написала. Благодаря ви и...ижигелер! newsm51                                                                                   П.П. Вижте вратичката, моля! Не ви ли е добре позната !

# 263
На Детелинка, разбира се LaughingАз днес в студа, крача сгъната в шалове и шапки и си мисля за нашинките и за подсказките. И изведнъж ми светна, че рошльото се е скрил в къщата на Фахретин бей.Бързам да си дойда и сядам да ви светна с великото си прозрение и...тя вече го беше написала. Благодаря ви и...ижигелер! newsm51                                                                                   П.П. Вижте вратичката, моля! Не ви ли е добре позната !

Да, да, познах я и аз. Вратата с щастливото резе. Laughing

Малееее, много скубане ще падне, много нещо! И без упойка! Детелинко, може да се наложи да помагаш. Joy

# 264
На Детелинка, разбира се LaughingАз днес в студа, крача сгъната в шалове и шапки и си мисля за нашинките и за подсказките. И изведнъж ми светна, че рошльото се е скрил в къщата на Фахретин бей.Бързам да си дойда и сядам да ви светна с великото си прозрение и...тя вече го беше написала. Благодаря ви и...ижигелер! newsm51                                                                                   П.П. Вижте вратичката, моля! Не ви ли е добре позната !

Да, да, познах я и аз. Вратата с щастливото резе. Laughing

Малееее, много скубане ще падне, много нещо! И без упойка! Детелинко, може да се наложи да помагаш. Joy

Оооооо,с най-голям кеф ще участвам в това забележително събитие smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

# 265
Задачка-закачка за напреднали Simple Smile

- Керим изяде шамар от Фг - тя му каза "да не се разделяме"
- К се разболя - ФГ му каза "Обичам те"
- К се натъжи заради това, че Фг заключи вратата на стаята си в къщата на Фахретин - целунаха се
- В 58 еп. Керим ще бъде ранен - Според вас какво ще направи сега ФГ?  Mr. Green

# 266
Задачка-закачка за напреднали Simple Smile

- Керим изяде шамар от Фг - тя му каза "да не се разделяме"
- К се разболя - ФГ му каза "Обичам те"
- К се натъжи заради това, че Фг заключи вратата на стаята си в къщата на Фахретин - целунаха се
- В 58 еп. Керим ще бъде ранен - Според вас какво ще направи сега ФГ?  Mr. Green

Joy Joy Joy hahaha

Ще му сменя превръзката редовно. Flutter

# 267
  • Тук някъде.....
И аз тук, ако ме приемете:)  Hug

За сериала научих от рекламата на БТВ и мислех да го гледам, обаче не издържах на напрежението  Heart Eyes като видях главния герой  Mr. Green и дойдох при вас да си побъбрим. Засега съм стигнала до 16 епизод - от преведените гледам и ми е страшно интересно. Отначало Керим не ме грабна с визия кой знае колко, обаче като се усмихне, като разпери тия ръце....има нещо страшно харизматично и привличащо в него - сигурно не откривам топлата вода, ама да споделя де:)
Берен Саат - красива, много красива и страхотна актриса е, няма и помен от Бихтер, сякаш изобщо не я е изиграла тя.
Изкушавам се да помоля някоя от вас да ми поразкаже на лични какво става натам, но няма да го направя, ще си гледам, колкото и да ми се иска да знам в резюме.
Засега ужасно ме дразни Мукадес, няма такава проста и ограничена жена, освен очевидно лошите персонажи в сериала. Таз жена няма ли да се оправи.... Mr. Green и физиономията й е такава гадна, като на лалугер. Очевидно актрисата е добра, добър актьор е и братът на Фатмагюл, който успешно играе човек с някакви отклонения, но много мил и добър.
Сериалът с една дума много ми харесва, отдавна не ме е грабвал така филм. Надявам се да извините сигурно глупавите ми въпроси но ще наваксам тия дни и ще го догледам, докъдето е стигнал. Поздрави   bouquet

# 268
Керим така страшно я гледа, докато целува дланта и...но тя не бяга, даже сияе.

# 269
Sofi_qHug Още една жертва на сериала, а и на Керим. Wink

Добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт