Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 869
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Вместо запис да споделя, че и аз рядко използвам омекотител.

И си взех от онова "трибуквеното"  Mr. Green Доста се чудих, но реших, че до 10,2013 все ще се оползотвори  Grinning.

# 76
  • Варна
Винаги използвам омекотител. Може да не звучи много еко, но ако не сложа, после гладя двойно повече време. Коства ми значително повече усилия, а и разход на електроенергия.

# 77
  • Стара Загора
Момичета взех един прах течен Dixan.Хареса ми как мирише,а и продавачката каза,че е добър и е немски.За цветни дрехи го взех.Трябва ли да добавям и антистатик?Директно в барабана ли да изсипвам праха,върху дрехите ли?
Аз не съм срещала немски Dixan , в магазинчетата за паралелен внос , от които пазарувам . Дали наистина е немски ?

# 78
galeta ,
Виждам, че си от Стара Загора, освен магазинчето на Парчевич би ли споделила и други за паралелен внос  Praynig

# 79
Момичета взех един прах течен Dixan.Хареса ми как мирише,а и продавачката каза,че е добър и е немски.За цветни дрехи го взех.Трябва ли да добавям и антистатик?Директно в барабана ли да изсипвам праха,върху дрехите ли?
Аз не съм срещала немски Dixan , в магазинчетата за паралелен внос , от които пазарувам . Дали наистина е немски ?

и според мен не може да е немски. Или австрийски или другите измишльотини. Аман от компетентни продавачки Mr. Green

# 80
  • Стара Загора
galeta ,
Виждам, че си от Стара Загора, освен магазинчето на Парчевич би ли споделила и други за паралелен внос  Praynig
Другото е на ул " Х.Д Асенов " под пиацата на такситата , в отсечката м/у " Цар С. Велики " и " Гурко " - в едно малко блокче . Там има доста голям избор и продуктите са немски . В магазинчето на " Парчевич " , повечето неща са белгийски , френски , холандски и т. н., а от немските няма голям избор и не съм много доволна .

# 81
  • София
Другият обаче е почти пълен, а и не ми харесва особено аромата (той затова е останал и пълен, но се подведох, като го купувах, nvm). Какво да го правя? Вие какво правите в такъв случай? Майка ми отказва да го вземе. Sad

И аз имам един такъв, дето не ми харесва миризмата, но ми е жал да го хвърля, защото е Ленор. И засега слагам съвсем малко от него и допълвам с друг. Та, не е толкова гадна миризмата.

# 82
Препарат или омекотител, които не ми харесват подарявам на приятели. Все има кой да го вземе.

# 83
  • София
Гес, аз видях концентриран Корал в познатата синя опаковка, ако не се лъжа, беше за 28 пранета. Видях го във веригата Техномикс. Само сега ме налегна едно колебание дали беше в шише или пълнител с найлонова опаковка. Сигурна съм обаче за синята опаковка. Имаше и този, който си показала на снимката. Но тогава не взех, защото бях прочела тук, че не мирише добре концентрата.

# 84
galeta ,
Другото е на ул " Х.Д Асенов " под пиацата на такситата , в отсечката м/у " Цар С. Велики " и " Гурко " - в едно малко блокче . Там има доста голям избор и продуктите са немски . В магазинчето на " Парчевич " , повечето неща са белгийски , френски , холандски и т. н., а от немските няма голям избор и не съм много доволна .
и аз мисля в събота да го посетя. Забелязах същото че от Парчевич изчезват немските неща. Но последния път успях за майка ми да купя някои наистина немски Softlan, веро Fairy, таблети за мишлната newsm78

# 85
Вече съвсем се оплетох и не знам в коя тема се обсъждаше (май в повече от една), но ще го напиша тук. Току-що се завръщам със следния препарат за почистване на перални, който струва смешните 4,50 лв. в сравнение с препарата на Бекман, който е къмто 8 лева:

Купих го магазина за препарати паралелен внос на ул. "Калоян" в Бургас, но то самото си е официален внос (внася го Глобол). Чудя се дали няма да го има някъде другаде. Вие виждали ли сте го?

# 86
  • ГОре на черешата...
Ето го моя Корал:

# 87
Гес, не съм го виждала.
Сподели след като го ползваш, моля.

# 88
  • Русе
Има ли някой от темата в Русе, да сподели такива магазинчета за внос, че уж знам 1-2, но те май са си нормални магазини.

# 89
  • София
Каква националност е тоя концентриран Корал. Нещо ми се видя холандско-белгийски шрифт отпред...

Общи условия

Активация на акаунт