Парфюмни размисли и страсти - 148

• 42 932
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Мимс, аз определено предпочитам пп пред едт, след като една сладурка ме запозна с него, а после и друга ме дари с отливка. Всъщност отливката ми е  достатъчна за дъъъъълго време, защото е утра-хипер-мега траен, напоителен, всепоглъщащ...От една капка и отлитам някъде, но определено не е Куба. Някак не ги свързвам с Куба и двете концентрации на Хаби...Едт ми нагарча, но и е по-фриволен, точно като студентка-непукистка - в този ред на мисли, що пък да не става за млада дама? Ама пък Валандинчето ако не се чувства добре с него, що да го ползва...
Валандин, всъщност бих ти препоръчала друго нещо - остави си отливката, за да я пробваш в топло време. Тоя парфюм е хамелеон. Изненадвал ме е в жега. Понякога в студ ме подтиска. Сякаш той мен носи, а не аз него. Сякаш съм му притурка.
Аз днес се наслаждавам на Prelude To Love - един от малкото, които истински ме грабнаха в обятията си от откривателския комплект на By Killian. Чуден ирис!

# 496
Ха! Това е един чудесен въпрос за концентрацията и трябва да попитам, но ми се струва, че е EDT все пак. И мен като че ли ме ``захлупи``, както казва Мимс. Опитах се да го пласирам към майка ми (продължавам да правя отчаяни опити да я предразположа към новата ми страст), а тя ме погледна ужасена и каза, че и миришело на магазин за кожена галантерия Joy Няколко часа по-късно е останал един особен аромат на спарена кожа ли, не знам и аз как да го определя, от който наистина ми се прехвърля стомаха. Много горещ душ и нещо друго следва, защото всички вкъщи го усещаме и примираме в момента Laughing

Аз днес се наслаждавам на Prelude To Love - един от малкото, които истински ме грабнаха в обятията си от откривателския комплект на By Killian. Чуден ирис!

И за пореден път-гледай какво нещо, мен ме ужаси този ирис!

# 497
  • Варна
Очаквам Денси да се включи и да разкаже за нейните преживелици с Хабанита. Спомням си, че беше много интересно и цветно  Laughing

# 498
Хабанита едт от първите няколко пръскания ме остави с усещането че ще е любов завинаги.Милата ми любима съфорумка от козметичния дори искаше да ми подари последните милилитри от шишето си бях в екстаз направо. В един момент обаче нещата станаха страшни.Започна да ми става лошо от този парфюм, точно както Мимс казва на всякакво ниво.Непоносимост страшна.Не го пожелах повече,нямам желание нито за парфюма нито да го виждам и чувам повече.Добре че все пак това стана при отливката за да не ощетя дамата която го обича и си има от него винаги.  Такова чувство но в далеч по-малки размери ми е предизвикала само Самсара, но това с Хабанита не може да се опише направо Grinning

# 499
Само да попитам какво ви е мнението за този сайт за парфюми:
http://shopping.bg/gianfranco-ferre-in-the-mood-for-love-30-50-1 … arfum-100-za-jeni

# 500
Очаквам Денси да се включи и да разкаже за нейните преживелици с Хабанита. Спомням си, че беше много интересно и цветно  Laughing
Мдааа това е парфюма, с който съм се тровила в буквалния смисъл на думата. Щях да пукна. На път за Банско с няколко много малки пръсвания така ми призля от него, че мъжа ми дори ми спира по пътя да повръщам и се спасих в хотела с една гореща сауна и парна баня, но не и преди да го продам автоматически гледайки с половин око. Тогава мъжа ми ми каза "мисля че купуваме парфюми за да ни е добре, а не да умираме от тях". Mr. Green Мразя го страстно в ЕДТ версия. Всъщност от него мразя повече само Черния кашмир, но то е защото ми навява лоши неща и за мен е тъжен парфюм. raz_nejena ме подсети и за Самсара и към нея не питая добри чувства.
ПП е много по-добър, но оттогава и него не мога да нося, въпреки че познавам хора на които им отива и се развива просто страхотно.

# 501
  • Там, където ме обичат
Денси, бива ли така с този коментар за Самсара Hug

# 502
  • Sofia
За Самсара коментарите около мен винаги са, че е тежък и ретро, а аз толкова си го харесвам.  Confused
Правя си един експеримент - разтопих масло от ший и го ароматизирах с Алюр Сенсуел едп. Мисля да си мажа ръцете с това ако успее да се втвърди отново.  Laughing

# 503
Искам една каца,ама не със зеле,а с това 3 или 4ти ден съм с него и не мога да му се наситя,а не е нещо ново за мен  Heart Eyes

# 504
Денси, бива ли така с този коментар за Самсара Hug
А той си е хубав, но на мен ми става лошо от него. Hug Но качествата са му безспорни. Те и Хабанита и Черния кашмир са не само хубави, но са и класики, но на мен ми прилошава.

# 505
  • Козлодуй
Фрагрантика са пуснали някакъв парфюмен хороскоп за седмицата.Не обръщам внимание на подобни неща,но този път реших да метна едно очо Grinning Мно'о е объркал астролога този път.Ако цяла седмица трябва да нося парфюми с лайм и сек'ви цитруси,по-добре да си ходя без парфюм Twisted Evil
Като заговорихте за класики,да споделя,че имам нова любов,респективно мечта.Името и е Chamade Heart Eyes

# 506
Densi, и аз съм повръщала по пътя за Банско! Laughing (епични завои, равнодушно-безпощаден шофьор зад волана), но непарфюмирана, а в ума си (!) носех вчерашни спомени от базата на ето този шипър: http://www.fragrantica.com/perfume/Sonia-Rykiel/Le-Parfum-4655.html - меден и тлъст, конячено гъст...
Ау, Лунен сънчо, също лимони не обичам... макар че в горния случай би помогнал Heart Eyes

# 507
Нищо ми няма от завоите, аз много често пътувам по тях, проблема си беше тогава точно в Хабанита. Тя ми беше отдавна, но винаги съм я носила много рядко, защото не ми пасваше и тогава просто и дойде времето да си ходи от мен при една истинска ценителка. Hug  bouquet

# 508
  • Там, където ме обичат
Като заговорихте за класики,да споделя,че имам нова любов,респективно мечта.Името и е Chamade Heart Eyes
Tук вече наострям уши.... Къде успя да го пробваш?

# 509
  • Козлодуй
Получих пробичка от любимо парфюмно другарче.Тествах ЕДТ,а мога само да си представя колко красив е ЕДП или ПП...
Междувременно докъде я докарахме с гатанката на Годесчето?

Тъмна,сладка,вкусна,сладострастна...
Хищна и отровна съм била дори.
Пирамидата ми е богата,
ориенталски шипър казват съм,
а съм просто.......цвете.

Ала след мен въздишат и мъже,и жени.

Общи условия

Активация на акаунт