Парфюмни размисли и страсти - 148

• 41 774
  • 723
  •   1
Отговори
# 585

а как е като трайност този ?

# 586
  • София

а как е като трайност този ?

при мен е горе-долу.. то аз не съм критерий, де, при мен много малко неща траят.. този не е сред тях, обаче  Laughing
като за цената си е ок, а и ми носи много хубаво усещане, дори и да трябва да го подновявам през 2-3 часа  Blush

# 587
Натали Никол , толкова драго ми стана, че...  Hug Hug Hug
Наистина неведнъж съм ви чела с какво настроение организирате срещи на темичката и с какво удоволствие разказвате за времето прекарано заедно - човек все едно е с вас. Първа кипра съм да дойда, но тъкмо преди датата на срещата остарявам с още една година, а на следващия ден е датата, която с мъжа до мен отбелязваме всеки месец по някакъв начин - от първата ни среща насам. Та ми беше намекнато по един изключително категоричен начин, че най-вероятно ще забегнем нанякъде, живот и здраве Flowers Four Leaf Clover  Сега вися с наклепана коса с разкрасяващи индийски билки (от съседната тема, препоръчвам горещо) и кротичко чакам скоро да разбера къде ще си развявам косите. А за мен дори не стои предизвикателството да подбера романтични аромати за тези моменти, понеже любимият е с по-слабо обоняние и от моето (алергии, милият) и за него няма значение дали ще се окъпя в Герлен или в Саво против мухъл.  Twisted Evil  Grinning

Мидичке, с фрезии започват Marry Me (Lanvin), Femme (Boss), и в двата случая успешно комбинирани с плодови ноти,  и са част от цветното сърце на Poeme (Lancome). Преди време бях вдигнала мерника на този на Korres: http://www.fragrantica.com/perfume/Korres/Vanilla-Freesia-Lychee-12112.html , обаче го изпревариха в нарушение други парфюмни мераци и така и не стигнах до него и нямам впечатления. Може да се окаже "твоята" фрезия.  Peace

Едит:
Elitsa_z, напълни ми очите и душата с тези красоти, дълго и със здраве да ги носиш!   bouquet

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 18:03 от Обич Синеока

# 588
  • Germany
Натали, Verte Violette L Artisan Parfumeur 50 мл. с капачка - 218 гр Peace
Чудесна зелена виолетка, свежо окосена трева и пудрен ирис Heart Eyes
Не ми е толкова кисела виолетката, колкото в Love in Black, не ми е леко химична, каквато я усещам в She wood, лееко по-зелена и пудрена ми е от тази в Balenciaga, но общо взето е със същото звучене. В днешния студен, мъглив и дъждовен ден я усещам идеално и ми носи страхотно настроение bowuu

# 589
  • Boston, MA
Здравейте, златни парфюмистки, пак изтървах цяла тема. Но съвсем по зададения въпрос, сдобита съм със Зимната Вода на Жан-Клод Елена, която мирише на зима, но пък за мен не е съвсем подходяща да се носи в студ и сняг. Някак си в тези моменти ми идват сладко-гушкавите захари и канела (тези, дето по принцип ги мразя  Laughing).

# 590
..

при мен е горе-долу.. ... ми носи много хубаво усещане, дори и да трябва да го подновявам през 2-3 часа  Blush

Hug

# 591
Натали, смях се на твоите преживелици с Пеперудите. Такива жертви в името на науката Simple Smile

Вчера и днес тествам Mona di Orio Oud. Бях любопитна защото, според слуха, истински уд бил използван в него..... Не е "медицински" определено; няма го това остро, стряскащо начало на Монталите. Напротив, мек е. Топъл е, много дълбок, тъмен, и много дървесен. Или поне много тъмно-дървесно започва. След време долавям един доста неясен цвят, който все повече заприличва на clove (карамфил, мисля). Не трябва да има карамфил....  Може би носът ми още не работи както трябва.  Ще се тества още.

Много, много искам да пробвам Guerlain Myrrhe & Delires. Някой срещал ли го е вече??

# 592
  • София
Не ми е толкова кисела виолетката, колкото в Love in Black, не ми е леко химична, каквато я усещам в She wood, лееко по-зелена и пудрена ми е от тази в Balenciaga, но общо взето е със същото звучене. В днешния студен, мъглив и дъждовен ден я усещам идеално и ми носи страхотно настроение bowuu
Звучи много интересна тази виолетка  Hug Вече с нетърпение си чакам парфюмчетата от Артисан...

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 18:45 от tdaneva

# 593
  • Варна
Имам  парфюмен въпрос. Искам да си поръчам онлайн парфюм, който  никога не съм мирисала Iceberg Effusion pour Femme, дали ще ми допадне.любими са ми Хюго Бос фем, Премиер жур, Версаче бай Версаче и най-новия любим Ели Сааб Heart Eyes Heart Eyes
Просто нямам никакво време да ходя да душа по магазини.Дайте съвети като ми прецените вкуса по любимите.

# 594
В никакъв случай не купувай този парфюм без да го пробваш, а даже дълбоко се съмнявам, че ще го купиш дори и след проба.
Предвид изброените аромати, които притежаваш, смятам, че един 5th Avenue Elizabeth Arden като по-бюджетен аромат ще ти допадне, както и за повече пари - Very Irresistible Givenchy, примерно.

# 595
Имам  парфюмен въпрос. Искам да си поръчам онлайн парфюм, който  никога не съм мирисала Iceberg Effusion pour Femme, дали ще ми допадне.....

а ако искаш да е  Iceberg,по-добре за сляпо купуване  е Twice Iceberg  Peace Имах го,много е хубав,женствен.лесен за харесване и много траен  Hug

http://www.fragrantica.com/perfume/Iceberg/Twice-1274.html

# 596
Звучи много интересна тази виолетка  Hug Вече с нетърпение си чакам парфюмчетата от Артисан...
Много е хубав този парфям. Ковачева, честит да ти е! Hug  bouquet

# 597
  • София
Тю, увехнаха ми розите в тоя студ. Т.е. разносих днес Отмъстителната, ама почти нищо не усетих в студа. После, като се върнах в къщи, пък цялата къща миришеше на нея.
Iceberg Effusion е малко особен аромат, но е интересен и ако го харесаш, лесно се носи зимата.
Аз тия дни ще пробвам пък Iceberg Fragrance.

# 598
Момичета,благодаря за фрезийните предложения  Simple Smile

# 599
  • София
Девойки песнопойки, привет!  Hug

Не съм се вясвала отдавна, но ви чета редовно.  Grinning Имам повод да си купя нов парфюм.. Mr. Green  Носи ми се нещо цветно ,леко белоцветно (все още).Аз отдавна съм влюбена в Екстремалният ловец на пеперуди, но все отлагам покупката, чаках обаче да се запролети. Ковачева обаче сега ме хвърли в размисъл.  Thinking

Колебая се между него, Беж (отливката ми е на привършване и вече знам ,че съм влюбена, страашно мноого) и Ели Сааб, който признавам душих само от капачка на последната среща, но има толкова жасмин в пирамидата ,би трябвало да ми допадне. Thinking. Много ми е любопитна и новата Целувка на Картие.
Признавам,че Беж ми е на първо място в листата, но никой от близките ми няма да пътува в "бяла" държава и придобиването му , ще ми е много трудно (мога чрез колеги предполагам, но ми е неудобно). Та така. Дилема. Да чакам или не. Blush

П.п. Колко струва Беж 75 мл. в Европа?

Общи условия

Активация на акаунт