ЕГИПЕТ - тема 6!!!

• 74 906
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
В момента ситуацията в Кайро е нестабилна, и поне този сезон тур.агенциите не предлагат ходене до Кайро, което пък им намалява желаещите, защото всеки, който за първи път отива в Египет, държи да види пирамидите  ooooh!

Иначе, аз преди 3 години си купих само самолетните билети, без екскурзията, от Tez Tour.

Сега обаче на сайта им изобщо не откривам полети... Тази година полетите са София-Хургада-София, поне при Tez, доколкото знам.

# 61
В Луксор има изключително много за гледане. Достатъчно интересно е  за тези, които са там и за първи път, и за десети. Египет далеч не е само пирамиди  Peace

# 62
Не можеш да го обясниш това на 80% от хората, които искат да видят Египет. Пробвала съм Simple Smile

# 63
  • София
Не можеш да го обясниш това на 80% от хората, които искат да видят Египет. Пробвала съм Simple Smile

Абсолютно права си. Ние видяхме Кайро последния ден и след Карнак, Абу Симбел и другите забележителности, някак пирамидите не ме впечатлиха особено. Обаче никой от приятелите ни не можеше да повярва. Просто за тях Египет се отъждествява с пирамиди и няма нищо друго интересно за гледане.

# 64
Не подценявайте толкова хората, има и любознателни, и такива, които отиват за гмуркане и плаж  Peace

А Кайро се предлага и сега - и с автобус, и със самолет, и в комбинация с Александрия  Peace

# 65
Бях в Египет преди две години и си мечтая да се върна там, но искам да видя отново Луксор и Асуан, а не Кайро. Всичко по-горното течение на Нил е толкова различно !

# 66
Бях в Египет преди две години и си мечтая да се върна там, но искам да видя отново Луксор и Асуан, а не Кайро. Всичко по-горното течение на Нил е толкова различно !

Дам....Макар че видяхме една интересна крепост в Кайро, която ни заинтригува...И в Александрия сигурно има какво да се види... Simple Smile Но определено на юг нещата и на мен ми се видяха различни...хората - също.

# 67
  • Beyond the Frontiers
За съжаление програма за Египет отпадна - няма желаещи Cry

# 68
Еми като няма, няма... Ще я караме на спомени и мечти  Crazy

# 69
Е,къде мечти,къде реалност.. Rolling Eyes
Ние ходихме  и се върнахме и за Кайро и пирамидите хич и не съм си помисляла...   Laughing
Мисля си,че като направя повечко пъти и синът ми порасне достатъчно,за да разбира за какво аджеба става въпрос,тогава да идем.Ни пирамидите,ни Сфинкса ще избягат...
Тоя път бяхме в Nabq Bay,в Тропикана,ето тук:http://www.firstchoice.co.uk/holidays/egypt-red-sea-holidays/sha … ch-splash-resort/
И пак ще ходим,до април още един път... Crazy

# 70
Питах и тук в посолството за визите и ми казах, че трябва да си я извадя от тук, ама не знам....  newsm78 след като повечето ми казахте, че мога от летището  Thinking
Ще питам пак.

Визата се вади без никакви ядове за 15 $  на летището...Никакви проблеми... bowuu

# 71
еех, Бий...Тропикана...знам го отлично, стара египетска верига. Laughing..живеех навремето в централния им в Шарм - Розета..
хайде разправяй, да се постоплим в тази зима...
За ходенето в Кайро с детето - споделям мнението ти, че е добре да знае за какво става дума и да има смислен спомен Peace

# 72
  • София
Да се запиша, че ви изтървах  Mr. Green
Искам сега да съм там, но както казва адашът и от някое разказче ще се постопля частично  Laughing

# 73
Синът ми беше на 10 г като ходихме - знаеше всички богове от анимациите, адски  му хареса Луксор и Долините

# 74
Браво на детето, знае какво да цени!  Peace
Адаш, така, така...да сгреем кокали, ама Бий се покри и не иска да ни стопли  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт