ЕГИПЕТ - тема 6!!!

• 74 915
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Абе не съм се покрила,но рядко влизам във форума вече,че нямам време изобщо.За разказване има,ама като съм една мързелана значиии... Embarassed
Времето в началото беше хладно(около 20 С само)с един вятър,та малкия отказваше гмуркане,но аз стоически се гмурнах няколко пъти.Освен познатата ни подводница в Шарм Ел Мая,само веднъж ходихме към Ла Страда,ама не ми хареса хич.Нищо вече не купувам от там,върнах си паундите във Финландия,но няма да останат непохарчени де....
Следващия път няма да е Nabq,много е безлюдно,и в Naama не е за нас,пълна лудница... Thinking
Хургада ми допада повече,хем по топло,имам по-добри спомени и преживявания от там..
Хургада пак през април.. Hug

# 76
Бий, съгласна съм за Набк, за Нама - с "кротко" дете като твоето наистина не е удачно, но пък иначе на мен там ми е любимо   Blush
Пробвайте Ел Гуна - според мен ще ти хареса - не е лудница, не е скука, красиво е като Шарм, но по-мъничко и е на 20км от Хургада  Peace

# 77
Мили хора, обичащи Египет. Имам нужда от съвет. Спряни са всички директни полети София - Египет.
Ще пътуваме другия месец, някакъв опит да споделите - самолетни компании, през къде прекачване да изберем и т.н. Всяка инфо ще ми е ценна, и ще ми спести време Simple Smile

Благодаря!

# 78
Здрасти, има варианти през Истанбул, през Атина и през други по-далечни места.
Аз лично съм летяла последно от Солун (през Атина) с Егейските авиолинии. Повечето полети, които ще намериш, ще са до Кайро. Оттам с вътрешните им полети можеш да отидеш до Шарм,Хаургада, Луксор. (Само имай предвид, ако гледаш вътрешните полети, че трябва да зададеш държава на разглеждане, различна от Египет, за да видиш актуалните за чужденци цени)
Виж дали няма нещо и от Букурещ примерно  Peace

# 79
Да побутна темата с няколко питания Crazy
За първи път ще ходя в Египет и ще съм само със сина ми. Смятаме да е около 20.04. Какви са температурите по това време там? Хотелите отговарят ли на категоризацията? Спряла съм се на 5 звезден ама какво да очаквам???? Благодаря предварително Hug

# 80
Топло е ,става за плаж.
Зависи от хотела, като цяло махай една звезда, за да не си неприятно изненадана..но все пак зависи от коя верига е и доколко се спазват стандартите (ако е международна верига има по-голям шанс)
На 1стр има линкове към често задавани въпроси и отговорите им, както и към отзиви за хотели  Peace

# 81
Топло е ,става за плаж.
Зависи от хотела, като цяло махай една звезда, за да не си неприятно изненадана..но все пак зависи от коя верига е и доколко се спазват стандартите (ако е международна верига има по-голям шанс)
На 1стр има линкове към често задавани въпроси и отговорите им, както и към отзиви за хотели  Peace

Благодаря  bouquet

# 82
  • Варна
Мили хора, обичащи Египет. Имам нужда от съвет. Спряни са всички директни полети София - Египет.
Ще пътуваме другия месец, някакъв опит да споделите - самолетни компании, през къде прекачване да изберем и т.н. Всяка инфо ще ми е ценна, и ще ми спести време Simple Smile
Благодаря!

Не е ли по добре тази година да заменим Египет с някоя друга от стотиците  дестинаций които ни се предлагат.Аз тайничко се надявам догодина нещата да поулегнат.Нали все  пак бъдещето е пред нас.

# 83
Добре - не добре, ние пътуваме така или иначе.
Просто избягваме Кайро, цяла седмица ще бъдем в Луксор, там поне е спокойно Party

# 84
Аз също не намирам за нужно да заменям Египет с каквото и да е. Просто не ми се е отворил път натам, иначе нищо не ме притеснява мен лично, особено ако не е човек в центъра на Кайро  Peace

# 85
Да побутна темата с няколко питания Crazy
За първи път ще ходя в Египет и ще съм само със сина ми. Смятаме да е около 20.04. Какви са температурите по това време там? Хотелите отговарят ли на категоризацията? Спряла съм се на 5 звезден ама какво да очаквам???? Благодаря предварително Hug

Последно бях от 27.04. Жега е, нямаш нужда от дълъг ръкав дори вечер ( това за района Хургада и по точно Макади). Както те е посъветвала Олди - ако е международна верига можеш да паднеш на 4 звезди.  Peace

# 86
  • EU
Здравейте, египтянки  Wink
В никакъв случай не рекламирам, но днес на пощата ми бяха изпратили оферти на някаква неизвестна за мен фирма и като ги разгледах са доста изгодни. Някой чувал ли е фирмата? Това са оферти за ласт минет, но не пречи да помечтаем Wink
http://www.travelevent.eu/product.php?ProductID=297
http://www.travelevent.eu/product.php?ProductID=296

# 87
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, египтянки  Wink
В никакъв случай не рекламирам, но днес на пощата ми бяха изпратили оферти на някаква неизвестна за мен фирма и като ги разгледах са доста изгодни. Някой чувал ли е фирмата? Това са оферти за ласт минет, но не пречи да помечтаем Wink
http://www.travelevent.eu/product.php?ProductID=297
http://www.travelevent.eu/product.php?ProductID=296

Обърнете внимание - 5 нощувки са. Не съм ги чувала иначе. Peace

# 88
А аз се чудя как ще изтърпя тоя дъъъълъг месец и пак да вървим... Rolling Eyes LaughingТоя път май няма да е ни Шарм,ни Хургада...   grinning039

# 89
Здравейте, момичета Simple Smile Как стои въпроса със визите за Египет?  Тъкмо си харесахме хотела и сега този проблем newsm78

Общи условия

Активация на акаунт