ЕГИПЕТ - тема 6!!!

• 75 022
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
О не, не сами. Всичко организирано през Алфатур, това е почивка на ТЕЗ тур, изцяло тяхна организация за всичко, бяха абсолютно точни, нямахме никакви забележки към организацията. За съжаление това беше последната дата от 08.11.

Мерси за отговора.

# 466
Явно ще има пак чак на пролет или поне от края на февруари.

# 467
  • София
Тез тур ще има чартър за нова година. Peace

# 468
Тез тур ще има чартър за нова година. Peace
Сложи линк да разгледаме офертата Simple Smile  bouquet

# 469
# 470
Какво мислите за хотелите - Али Баба, АМС Роял, Льо Паша, Магауиш,Сонеста, Амазония и Титаник в Хургада. А относно Панорама Бунгалоуз в Ел Гуна? Благодаря предварително за отзивите?

# 471
  • София
Какво мислите за хотелите - Али Баба, АМС Роял, Льо Паша, Магауиш,Сонеста, Амазония и Титаник в Хургада. А относно Панорама Бунгалоуз в Ел Гуна? Благодаря предварително за отзивите?

Погледна ли първи пост? Има отзиви за някои от хотелите. Лошото е, че почти всички са стари. Твърде малко са пътувалите напоследък. Достатъчно е да прегледаш само последните 2-3 страници и ще си в час с всичко ново.  Laughing Прегледай по-внимателно постовете на Диана. В един от пътеписите (май беше първия) е сложила доста снимки на хотели.

# 472
То и аз съм ходила, но са ми стари впечатленията. Някой, ако е ходил последните 2-3 макс. години ми се иска да се изкаже.......

# 473
Бастет, малко по нагоре описах почивката ни точно в Панорама бунгало в Ел Гуна.
Аз съм доволна много от хотела, но и аз не обичам големите хотели, дето по 15 20 мин вървиш до ресторанта. Има страхотни къщички, тип малдивски, но нямаше места като бяхме. Нищо лошо не мога да кажа за хотела, а за Ел Гуна - това е райско местенце по различно от всичко друго което съществува. Там един техен милиардер решил да си прокара море в пустинята и прокарал канали като във Венеция, около които са построени хотелчета максимум на 3 етажа. От хотела да плажа ни предвиждаха с лодка, има на всеки час, лично от плажа не съм доволна, мизерни шазлонги, това му беше недостатъка. Но ако търсите забавления вечерни се насочете към Хургада, в центъра казаха че било голяма лудница. Лично аз търсех спокойствие и екзотика и съм много доволна. В гугъл бях намерила инфо за Ел Гуна.

# 474
Чудесно - мерси, Гала! Кога сте ходили? Защото четох някакъв отзив, че фитнесът им бил затворен....Ако, това Ви е направило впечатление, разбира се. Храната как Ви се стори? Дал има избор за вегетарианци? Може ми бързо и лесно ад се разгледа лагуната като се излезе от хотела? Имат ли някакъв безплатен интернет или всичко е платено и е само в бизнес център или интернет-кафе?

# 475
Чудесно - мерси, Гала! Кога сте ходили? Защото четох някакъв отзив, че фитнесът им бил затворен....Ако, това Ви е направило впечатление, разбира се. Храната как Ви се стори? Дал има избор за вегетарианци? Може ми бързо и лесно ад се разгледа лагуната като се излезе от хотела? Имат ли някакъв безплатен интернет или всичко е платено и е само в бизнес център или интернет-кафе?

Бяхме сега от 8.11 до 15.11.2014г. За фитнес честно да ти кажа дори и не знаех, че имат, ама то ние си падаме по плуването, не сме се интересували. Храната беше доста разнообразна, поне 3 вида постно имаше според мен, като яло около 78 вида различни храни, вкусни, винаги имаше някакво от тяхната местна кухня, закуската много разнообразна, нямам забележки към храната, един съвет в началото бакшиш на сервитьора, че иначе ще пиете виното в малки чаши Simple Smile Безплатен нет имаше на рецепцията и съответно на терасата пред рецепция. Сега за курорта, центъра е на 100 200 метра, нищо интересно според мен. Лагуната се разглежда по море, трябва да видите на место, ние бяхме с малко дете, на което не му понасяха лодките и се разхождахме само в нашия канал. На плажа има един много дълъг мост около 200 300 м който те изкарва на коралов риф и даже и аз гледах с маската, макар че мъжа ми каза, че щом дупето ми е над водата не е гмуркане Laughing

# 476
Здравейте, моля ако някой е бил в Египет за Нова Година да пише какво е времето, става ли за плаж? Ще пътуваме с две малки деца, за тях е важно да плуват в  басейна, не се интересуват от забележителности, а гледах в прогнозата температура от 7 до 18 С, вижда ми се доста хладновато. Благодаря.

# 477
Ние бяхме преди няколко години в Хургада за нова година - правихме плаж няколко пъти следобед, но подухваше вятър и не можеш да се отпуснеш напълно, влизахме в морето, но за кратко, понаправихме тен. В нашия хотел имаше само външни басейни, бяха пълни, но водата си беше хладна, никой не ги ползваше. Някои дни беше по-ветровито и въобще не ставаше за плаж.

# 478
  • София
В нашия хотел водата в басейна се подгряваше. И доколкото знам е честа практика. Разучете преди да изберете хотела. Дори и навън да не е много топло, в топлата вода ще могат да плуват.  Wink

# 479
  • Sofia
И ние като бяхме по Нова година си ставаше за плаж, дори се гмуркахме в коралов риф и водата беше супер.
Но, както казва и Таня, в повечето хотели поне единият външен басейн се отоплява, така че проверете и това.

Общи условия

Активация на акаунт