Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 57 137
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
Ами за да запълни бръчиците, трябва силикон, много силикон, предимно силикон да е базата, всички, които са по-гелообразни, ще са по-подходящи. Но пък силикона не матира например....

Голямото количество силикони може ли да запуши порите (може би някъде съм мяркала подобно твърдение)? Чудя се, защото силикон в крема, в базата, във ФДТ - дали натрупването е достатъчно голямо, особено за комбинирана и мазна кожа?

има кремове и бази (ФДТ не ползвам), от които ми се образуват пъпчици, но има такива, от които нищо не ми става  Peace при ежедневно ползване

аз не слагам много  Peace

# 91
Опитах се вчера да си снимам грима, но на снимката изобщо не излиза това, което е.

На мен от базата на Гош не ми се запушват порите.

# 92
Аз заместих ФДТ с пудрата на Лореал True Match Minerals, аз също съм с много суха кожа, но този продукт го ползлвам вече втора година и за ежедневна и бърза употреба е просто уникален!

И аз го имам, но така и не се научих да го слагам. Става ми на петна, а и четката ми се струва много твърда Sad Има ли някаква тънкост при нанасянето му?

# 93
  • в 1001-та нощ
Опитах се вчера да си снимам грима, но на снимката изобщо не излиза това, което е.

На мен от базата на Гош не ми се запушват порите.

Joy hahaha и аз пробвах вчера, но резултатът беше под нулата, предполагам, защото бях на изк. осветление  newsm78

# 94
  • София
-True Blue- винаги когато "топваш" четчицата, след това леко я изтръсквай, и топченцата, които са се полепили да паднат и да остане само финната прах. Освен това го нанасяй с кръгообразни движение, не тампонирай. По скоро като руж. Винаги кожата ти под него трябва да е суха,т.е. ако слагаш крем, да е добре попил, ако слагаш основа за грим също да е засъхнала!
Аз лично го слагам върху тониращия крем на Гарниер ББ, тази пудра и след това завършвам с Бронзиращата пудра Глам Бронз пак на Лореал.(ползвам Blonde Harmony)

# 95
Благодаря Евита. Имам и тониращия крем на Гарние, но и той ми става на петна  Laughing ще пробвам така, както каза.

# 96

Joy hahaha и аз пробвах вчера, но резултатът беше под нулата, предполагам, защото бях на изк. осветление  newsm78
И аз така. Светкавицата разваля целият ефект, иначе бях много доволна от вчерашния си грим.  Heart Eyes

# 97
И аз се пробвах на няколко път да си снимам грима, но нищо не стана и се отказах  Crazy

# 98
Apples ate Pickles.  твърди, синтетични четки,  за коректор - идеални. Да, често се ползват и само с пръстче като основа за по-наситени прахообразни цветове, или за по-бърз, неглиже вид  - само един цвят, прелят по клепача... Задължително със база ги ползвай, за да не се събират в гънките.

НАРС са чудесни  Heart Eyes Наистина идват малко по-скъпи, сетовете им обаче излизат на добра цена. Ружовете и сенките са разкошни например! Но не мога да кажа, по-добри са от МАС...пък и зависи кои продукти се сравняват. МАС на нашия (щатския) пазар ценово са позиционирани много стратегически, червило за $14? Кой друг над дръгстор има?

-True Blue- четката е тайната, тази  е ужасна. Меко, куполообразно кабуки, нанасяш с кръгови движения и лек натиск. Ако всичко ти става на петна, помисли дали проблема не е в 'платното', кожата добре хидратирана и ексфолирана ли е, има ли по-сухи участъци...база ще помогне също.

Анч абсурд със директна светкавица, на естествена светлина, най-добре дифузирана през тънко перде,  близо до прозореца, но да не е пряка и право върху лицето.

I see you възможно е. Но при повечето хора не, защото се почистват добре в края на деня. Въпрос на проба и грешка е, аз ползвам много силикони без проблем а имам проблемна кожа и предразположеност. Трябва тест.

# 99
  • Пловдив
И аз съм много доволна от силиконовите основи за грим.
Взех си 2 комплекта четки на Еко тулс, но нямам скосената. Коя ще ми препоръчате?

# 100
Ами  уж е хидратирана. Но по-твърдите консистенции ми стоят на петна. Докато с по-течните нямам проблем. Ще пробвам и с друга четка.

# 101
Да, това с червеното червило си е съвсем така. Аз до скоро не смеех въобще да сложа такова червило. Много ярко ми идваше. Но пробвах едно, което беше с оранжев отенък и много ми хареса  Peace

Би ли споделила кое е червилото,което си пробвала. Praynig 

Ами взех си едно на Ейвън за проба, дали ще се възприема с червено. То пък взе, че ми хареса  Grinning От тази серия:

Червеното на втория ред, Корал нещо си. Но не ми хареса самото червило. Мисля да погледна Ревлон. Те са пълни с нюанси на червени червила  Crazy

# 102
Като казахте "кабуки" днес гледах една такава четка на Буржоа за 20 лева. Кажете заслужава ли си или на тази цена има по-добри?
Също исках да попитам относно базата за сенки, освен тази на Арт Деко, виждали ли сте на други марки, защото аз днес се изгледах да търся в един уж доста добре зареден магазин за козметика, но не намерих такова чудо.

# 103
  • в 1001-та нощ
много, много, много доволна съм от базата за сенки на bellapierre  Heart Eyes

http://www.bellapierrebg.com/index.php?option=com_virtuemart& … =124&Itemid=2

# 104
Благодаря за препоръката а.l.e.n.a.!
Ти по интернет ли си я поръча?

Общи условия

Активация на акаунт