Кюретаж и забременяване след това - 28

• 21 648
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
Зу купих си и то 0.3 намерих. Засега обаче взех само 10, че паричките ми свършиха. Направиха ми отстъпка защото направих сметка над 500 лв, щото си я изпросих  Sunglasses. Иначе 10 са 39.40 лв. Взех ги от аптека ИКАР в Левски срещу сградата на Планекс (БИЛА)

# 121
 Whistling Whistling Whistling този имуновенин наистина си е скъпичък, но няма начин...Гледам в другата тема си писала за боцкането..ами страшничко си изглежда, но пък съм сигурна, че няма да е толкова зле, колкото си го представяш. Зорът ще е докато минат първите боцкания, предполагам. Ще го мъдря и аз, като му дойде времето. Създай си образ на бебока, който носиш и си мисли за него, представяй си го и така ще ти е по-лесно. На мен това много ми помага в моменти, в които човката ми леко се наклони посока земя  Mr. Green Пиши утре след вливката и първата инжекция! Кураж, мила! Hug

# 122
  • Пловдив
Doni аз искрено ти съчуствам за диетата! Ама квото кажат докторите ще изпълняваме! Мен ако ме поставят на такава диета ще изчезна безкрайно, и на мен основната храна ми е картофи, тестени изделия, паста, малко ориз, хляб колкото мога да изям и се изчерпвам до тук, чат пат фасул и леща  Tired а имаме в семейството диабет и то наследствен  newsm78  Дано да свикнеш бързо с диетата! И хайде вече да те оставят спокойно да си бременееш, че то не бяха инжекции, то не бяха лекарства, то не беше коремната стена на бебо! Моля който отговаря за бременността на Дони да я остави малко да подиша спокойно и тя душичка в себе си носи! Аз май се отплеснах! Ама тва е щото вас много си ви обичам и ме е яд като само пречка, след пречка се задава зад ъгъла!  Hug Hug Hug Hug Hug Стига съм разсъждавала, че ще ми се смеете накрая!  hahaha hahaha hahaha

# 123
Дони до колкото знам може от време на време, но без да се прекалява, белият хляб го смени с черен, и други храни за диабетици и без бяла захар, пилешкото е позволено, телешкото, заешкото е много полезно друго не се сещам.

# 124
Зу и аз така се нахъсвам като си мисля за бебчето. Просто досега не ми се е налагало да си бия сама инжекции и малко си ме е шубе. Embarassed
Кукле съгласна съм с теб. Как пък все на нас някакви прегради, които трябва да преминем. Стига вече  Stop
Слънцето изгря и на нашата улица. Време е да бъдем щастливи мамчета  Hug preggo и скоро да гушнем своите бебчета. newsm32

# 125
Каси, първото фракси няма ли док да ти го сложи? И аз не съм се боцкала сама, но ще се науча, целта оправдава средствата. Hug

# 126
Хич не се притеснявайте за инжекциите, момичета. В упътването на лекарството има и инструкция как да се прилага. В темата Фраксипарин и аспирин протект в Рискова бременност има много ценни съвети за всичко, а можете и да питате. В упътването на клексана пишеше, че е добре да се бие в легнало положение, и добре, че ми дадоха тая идея (никога не бих се сетила сама), щото права от  bombs не си виждам корема. Laughing
Също така пише, че иглата трябва да се вкарва под прав ъгъл, но аз, четейки и най-вече на базата на собствения си опит, установих, че е по-добре косо. И непременно се хваща добре кожна гънка и се държи, докато не се изпразни спринцовката. Абе не е сложно, свиква се и целта оправдава средствата. Що не съм във Варна да дойда да ви бодна. Wink Помолете някоя сестра или лекар да ви сложат първата инжекция и да ви покажат.

П.П. Иглите са съвсем тънички и много къси, спокойно. Peace

# 127
Кари, аз изчетох де що има инфо...съмняваш ли се в мен Joy Joy Joy Joy  Завидях ти за "пречката", поради която не си виждаш корема hahaha Hug Hug Hug

# 128
Здравейте мацки Hug
Моята одисея - тамън отидох за кръвен и жената там ми каза, че резултата щял да излезе в понеделник, е , супер, много полезно, то по-добре да гу пусна в понеделник и пак тогава щеше да излезе..Отказах се, после звънях на док, разбрахме се утре да ида пр него на кръвен, много е свестен Simple Smile После бях малко на заведение, на излизане минавам през тоалетната и честито, скапаната лелка дошла, та толкова по въпроса Sad Не е типично за мен да имам такива закъснения, ма живи и здрави  Mr. Green
Мерси на всички за подкрепата Simple Smile
Дони, щом трябва ще си и на диета, ма вярно, 100 неща ти се събраха ..
Каси, успех утре в тези начинания  Hug
Льони, ха, само тоя път му се радваш да знаеш хахаха
хайде лека от мен

# 129
И аз изчетох доста за фраксито в темата, но страховете остават. Смятам утре като отида за вливка да си взема една инжекция фракси и да помоля да ми го сложат.

Ники сори мацко, не е било писано явно. Подготвяй се за екшън следващия месец!  fingerscrossed

Оф момичета напоследък много ми се спи така че вече ви оставям лека нощ!

ПП КАРРИ благодаря за обясненията, определено ще са ми от полза.  Hug Hug Hug

# 130
Каси, ще видиш, че е много по-добре когато си ги слагаш самичка. Какви ли акушерки са ми слагали Клексана, е като мене не могат.  hahaha

Льони, честито! Много е гот.  Crazy

# 131
Еее, Ники, така се надявах!  Hug

# 132
Момичета, разбира се, че вашите палчета се оказаха вълшебни, но отсега нататък ще имам още по-силна нужда от тях - имам си 2 чертички, смея, не смея, ами радвам им се пък!
Още повече се радвам като чета, че няма да съм сама като гледам  Hug   bouquet
Деси, не съм пуснала палците.
Прегръдки на всички и темата да ни е на голям късмет!!!  Hug

# 133
Една от нас, страхотна новина! Mr. Green Радвай й се, мила, а ние ще стискаме! Ще се получи! Mr. Green Hug Hug Hug

# 134
  • Пловдив
edna ot nas, нали е ясно че тук си бременеят по няколко дами заедно, така че едно голямо браво за успехът! Хайде всичко да е наред, да ти е лека бременността, без никакви проблеми и само с приятни емоции  Hug

Момичета, така като се замисля много ми станаха нещата, но в никакъв случай не се оплаквам. Нещо яко съм се вкопчила и хич не ме интересува какво още ще искочи, защото ще го смачкам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт