Кюретаж и забременяване след това - 28

• 21 647
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Момичета понеже много си ви обичам да ви се похваля, дойде ми първият цикъл newsm44
 Joy Joy Joy Казвам ви го щото само вие можете да разберете какво е чувството, че нещата се нормализират и всичко е наред

На всички нечакащи силно стискам палци

# 106
Льони, аз много добре те разбирам Simple Smile И аз така подскачах първия път Simple Smile  Hug

# 107
Вики, честито и лека и безпроблемна от тук нататък Hug

# 108
  • Пловдив
Момичета, влизам на бързо да ви кажа какво стана при мен. Док каза, че има леко изразена инсулинова резистентност. Затова ме слага на диета и не бива да ям картофи, ориз, мазно, хляб, бананки  Tired Еми то аз само това ям. Какво да се прави - ще слушам и ще изпълнявам, пък и никой не е умрял от това. Така, че съм спокойна вече. По този повод тази вечер сме на пица (планувана от преди) с приятели и ще се наплюскам като за последно  Blush Joy
Благодаря ви за палчетата  Hug - все пак мисля, че помогнаха - важното е инжекции да няма  Mr. Green

danip, като цяло Даскалов си ми следи основно бременността - ходя по веднъж месечно, и общо взето някои от прегледите си съмпаднаха с ФМ и той си ми ги прави. Много съм доволна, много!

Льони 77, честитоооо  Hug Hug

# 109
Вики Hug Hug Hug Hug честито! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам Hug Hug Hug Hug

кой искаше прашец babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 110
Ох, аз под прашеца...   tiptoe  tiptoe  tiptoeMr. Green Mr. Green Mr. Green

Та сега да се изкажа...

Дони, диетката ще оправи нещата, спокойно! Hug

Льони, това е страхотно облекчение!  Mr. Green Hug

# 111
Дони , наплюскай се здраво и от утре на диета Simple Smile
Никито , стискам ти палци !

# 112
Льони 77 напълно те разбирам , дано скоро да получиш зелена светлина.

Дони важното е както каза , че няма да има инжекции .

# 113
Ехааа ... прашец Simple Smile Хайде и аз под него. Тедд, ти ли си това!? Честит ти нов имидж  Hug
Льони, честито мила. Това е такова невероятно облекчение, разбирам те напълно.

# 114
Ма Лили, ти много несериозно подхождаш към темичката напоследък! Аз съм аз съм Flutter Flutter Flutter

# 115
Здрасти ! Момичета малко се обърках - Днес чертата на О теста е само една, значи О е минала и е както си усещах на 10-ти януари, на 16-ти ще отида на пусна прогестерон ! Знаех си, че си познавам тялото Simple Smile На 16-ти идва 7-ми ден нали?

Дони - това не е ли типично за повечето бременни, именно защото си хапват такива неша? Хапни си пица днес, а утре по-ограничено и готово !
Льони - браво, ЧЕСТИТО !!! Хайде още 2 лелки и да почваш бебето !
НикиHug Praynig

# 116
Здравейте момичета ! Първо честито на Вики и Каси , пожелавам ви лека и безпроблемна бременност до края.  Hug Hug
А пък аз се нареждам с групичката за октомврийчетата, че и този месец онази омразната лелка ме навести- днес на петък 13 , точно по расписание  Sad

Стис палци за всички и много  Hug Hug Hug Hug

# 117
Вики супер! Много се радвам, че ще вървим заедно  Hug Успех до финала!
Ники дано и ти да се включиш в групата Simple Smile  fingerscrossed

Аз днес както ви казах ходих при док.
Тя каза, че е необходимо да направя вливанията. Вече си купих апулите и утре сутрин отивам да ми ги влеят. Реших, че е по-добре да направя вливанията за всеки случай. Просто искам да съм сигурна, че правя всичко зависещо от мен. Доста са паричките, но в името на това да гушна своето съкровище бих направила всичко.

Зу ходя при д-р Бейлерян след последния кюретаж. Доволна съм засега от нея, обяснява ми, винаги е много любезна, тя ме насочи към изследвания, после проведе терапия.

# 118
Каси, радвам се, че си взела решението така, както го усещаш, това е най-правилното! Видях, че и фракси от утре започваш...купи ли вече инжекциите, и ако да - от къде и колко струва едната? Mr. Green

# 119
  • Пловдив
Ето ма! Наплюскана до козирката  Party От утре - пост и молитва  Mr. Green

Antonelly, честно казано незнам какво е типично или не. А и избягвам да гугвам проблемите, че да не се вкарвам във филми. Каквото каза док ще спазвам и това е.

В тази връзка да попитам me4koni за диетата. Казаха ми без сладко, газирано (тези двете по принцип не ги долюбвам, така че няма проблем), без бял хляб, картофи, ориз, тлъстичко месце, банани. Хубу - всичко любимо е забранено. Но хич не разбрах никога ли да не ги хапвам или може чат пат да облажа душата  Blush

Feq_na_z1bkite, дано това е последната лелка за доста весеци напред  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт