Кюретаж и забременяване след това - 28

• 21 639
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
Вики Hug Hug Hug-спокойна и лека бременност до финал Praynig Praynig Praynig

Карри Hug Hug Hug Hug-много се радвам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesтой аватара си донесе момата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-гуш Hug

Дони Hug Hug-писах ти в др тема

# 91
Ех, Каролке, каквато си чистница изсмука целия прашец Laughing Пак не успях да се овъргалям  rotfImbo

# 92
Вие затова не ми казахте за новата тема...За да има прашуляк за вас ама аз усетих и ей ме къде съм Simple Smile

# 93
Ама много си сръчна Laughing Като те видя да се разнасяш с тази прахосмукачка и си умирам от смях Joy

# 94
Tota, ти ще видиш как аз смуча яката и накрая лелята ще ме навести след седмица Simple Smile

# 95
Момичета на мен продължава да не ми идва Simple Smile Което е супер, но теста е отрицателен. Чудя се да чакам до положителен или до цикъл или да звъня на док..с оглед на бъдещата терапия с фраксипарин, ако съм бременна, не знам кога трябва да се почне-той каза при положителен тест, ама.. Thinking

# 96
Tota, ти ще видиш как аз смуча яката и накрая лелята ще ме навести след седмица Simple Smile

На моята леля смятам да й изпратя официално предупреждение, че от 01.02.2012г. гости не посрещам Crossing Arms Хич да не се куми да ми се натрапва Naughty Ти твоята не си ли я предупредила Heart Eyes

Nikotto, освен да си пуснеш кръвно изследване newsm78 Имаме прясно доказателство в темата, че тестовете не са 100% надеждни Praynig

# 97
Предупреждавам аз ама да видим колко ме слуша Simple Smile

# 98
Ох, най-накрая днес имам нет  #Cussing out

Каринко,  Mr. Green Mr. Green Mr. Green явно ще излезе правилно предстаказанието ми, че ще ръсиш в розов прашец  Mr. Green Hug Hug Hug

Дони, стискам мила!

Ники - кръвен и веднага с +резултат при док!

Каролке, тук никой не предупреждава за нови теми, душа, просто като стигнем около 50 страници се пуска нова тема и всеки сам следи за това  Mr. Green

Вики, много сериозно се ухилих!!!

Тотинка, стискам ти палци!

# 99
Знам,Зузко, ама нали ме знаете каква съм блейка и докато мигна и тя темата свършила Simple Smile

# 100
Знам,Зузко, ама нали ме знаете каква съм блейка и докато мигна и тя темата свършила Simple Smile

hahaha hahaha hahaha

# 101
Зузи, така и ще направя, мерси за съвета Hugпък дано отчете при такова малко закъснение (2 дена)

# 102
Ники, би трябвало да отчете! Peace Стискам палци, мила!  Praynig

# 103
Нова тема - новички ревящи късметчета. Ха дано е останало някое прашоляче и след Каролка Wink
Вики, поздравления миличка  Hug
Ники, стискам ти палчета и не отлагай тестчето!
аз не чакам за утре

# 104
Вики,тихичко честито и от мен!Лека и безпроблемна! Hug Hug Hug
Никито,а дано повториш Викито Praynig Simple Smile
Лили 7 и др.нечакащи .стискам палци!
Дони,браво,че си издържала изпитанието!Дано резултатите са добри!Ти много си писала за ранния БХС и ФМ,ама като не ми беше до главата не съм запомнила.При Даскалов ли направи изследването?
Карри,много се радвам за добрите новини! Hug

Общи условия

Активация на акаунт