Кюретаж и забременяване след това - 28

• 21 638
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Ха сега кажете какво означава - 22,79

# 76
  • София
Означава ЧЕСТИТО!!! Страшно се радвам, миличка, пожелавам ти този път всичко да е наред от началото до края и да се радваш на едно хубаво здраво бебче  Grinning
След около 4 дни би трябвало и нормалния тест да хваща с бледа втора черта.

# 77
Супер Вики, радвам се много за теб Hug От тук насетне никакви притеснения Simple Smile

# 78
Ха сега кажете какво означава - 22,79

Вики, ЧЕСТИТООо  Hug от вчера го чакаме този резултата, заслужаваше си пожелавам най-сладкото вързопче на финала  bouquet

# 79
  • Пловдив
Здравейте, банда  Hug
Аз издържах стоически на обременяването с глюкоза и сега чакам резултати, които се надявам да са добри  Praynig

viktoriq838, браво момиче! Този тест е положителен! Стискам палчета от тук насетне всичко да е наред с теб!  Praynig Praynig Praynig

# 80
Вики, честито  bouquet Пожелавам ти успешна бременност Hug
Дони, стискам палци за резултатите fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 81
Браво Вики  Mr. Green, но сега е хубаво утре да пуснеш сутринта още един тест, защото ще са 48 часа, за да видим дали се удвоява, на кой ден от МЦ е правен този тест и колко е средно след К ?

Дони - стиснала съм палцитеееееееее  Praynig Hug

# 82
viktoriq838 браво миличка, много се радвам за теб пожелавам ти една лека preggo

Дони  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 83
Момичета, можете ли да ми кажете в коя лаборатория в София правят тест кръвен за листериоза?

Ваче, най-добре в Националния център по заразни и паразитни болести - намира се на бул. "Янко Сакъзов" 26, съвсем близо е до паметника на Васил Левски и парка Заимов, а консултативният кабинет по паразитология не е на самия булевард, а отстрани на "Кракра" - като тръгнеш в посока "Оборище" и СУ. Там не само че ще направят изследването, ами има и кой компетентно да го разчете. Аз съм си правила там изследване за токсоплазмоза и останах очарована от отношението на лекаря, който ме консултира. Успех!

Благодаря за стиснатите палци! Всичко е наред, пу-пу-пу! Бебето е 49 мм, сърчицето бие, нухалната транслуценция е 0,96 мм, което е супер, има носна костица, предна коремна стена е затворена, има си ръчички, краченца, стомахът и пикочният мехур функционират, кръвотокът на пъпната връв е перфектен, плацентата е предна и високо горе... май това се сещам, че още съм като омагьосана. Laughing За цвета на гащите е малко рано, имаме предположение за 70 % момиче, но още не се знае.
Ходих после в МД да ми източат кръв за БХС, резултатите ще бъдат готови във вторник.

Вики, честито, бременна си!  bouquet

Каси, какво стана? Hug

Дони, браво, много е гадно това с глюкозата, стискам палци за резултатите! Praynig

# 84
  • Варна
Вики, честито, миличка! Hug  bouquet Леко бременеене до финал! Hug

Карри, страхотни новини, поздравления! Hug Честита ти 70%-ва мома! Hug

Дони, радвам се, че си устояла на това изследване. Стискам палчета да ни зарадваш с перфектни резултати. Praynig Praynig Praynig

# 85
Благодаря ви момичета  Simple Smile хайде всички като мен да се похвалят. Записах си час при лекарката в понеделник, че каза следващия път че ще ми бие инжекция за задържане още като разберем.

Хайде чакаме още много положителни тестчета !!!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 86
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Абе,свиркайте на Каролката,че сте се изместили в новата тема Simple Smile

Невидимо дете, как се радвам,че си тууукккк  Hug Hug Hug Hug

Вики, честито и от мен  Hug

# 87
  • Пловдив
Вики супер, резултата е положителен, пусни задължително още един 48 часа след първия да си спокойна и поне да си наясно!  Hug Hug Hug

# 88
  • София
Няма как да не се включа при тези страхотни новини Hug
Вики,честито миличка!!!!Пожелавам ти много лека бременност и на финала пухкаво бебче Hug
При мен няма нищо ново,за това не пиша.Днес мислех да отида на профилактичен преглед,но синчето се разболя и си се гледаме вкъщи.Май ще остане за следващата седмица.
Еднинственото ми оплакване е ,че като се претоваря физически,усещам болка ниско долу в корема.Уж гледам да не се напрягам,но понякога не ми се получава,особено покрай детето...

# 89
  • София
Карри, мерси, мила за инфото!!! Hug Hug Hug
И честита бременност! Лека и леко раждане!  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт