Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява задържаният фоликул и как се третира?
Какво представлява кръвният тест за бременност и колко време отнема да се получат резултатите?
Какво представлява TSH и как се регулира?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява задържаният фоликул и как се третира?
-
Какво представлява кръвният тест за бременност и колко време отнема да се получат резултатите?
-
Какво представлява TSH и как се регулира?
-
Какво представлява вливката на Имуновенин и за какво се използва?
-
Какви са вливанията с имуновенин и киовиг?
Точно него са ти изписали, така ли?
Аз при последната бременност вливах Кьовиг (още преди забременяването, една седмица преди овулацията), моята система беше 820 лева, но лежах с една мацка на Имуновенин (не знам как точно се пише), та беше нейното 600 лева. Общо взето мен ме извикаха сутринта в 8 часа, дадоха ми нощница, настаниха ме в болнична стая, дадоха ми да подпиша един документ, който обясняваше какво точно е този препарат и да си дам съгласието, за да ми го влеят. Първо ми пуснаха система с нещо друго, не помня точно какво, която изтече за около 20-30 минути, след това ми включиха системата с Кьовиг, дадоха ми закуска, онова капеше страшно, ама страшно бавно... прекарах там целия предиобед, по някое време ни донесоха обяд, ядохме и точно тогава някъде дойзтече системата, облякох се и си тръгнах. Точно час не помнпя, но определено не беше по-рано от 1-2 часа.
в колко часа го пусна, аз преди акто пусках ходех към 17 и 30 и беше готово на другия ден в 12, ама все си мислех че по- рано като се пусне ще е готово в същия ден
Еми аз реших да не ги правя. Но това си е лично решение, така че сама си прецени.

.Аз лично тази сутрин си купих един Мукосолван и в неделя почвам да пия по 1лъж.дневно няколко часа преди
.
Хайде другия месец да е в сакче