Кюретаж и забременяване след това - 28

• 21 636
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
Мале сега като видях каква е цената на това лекарство направо се опулих  Shocked
140 лв за 10 ампули, а аз трябва да влея 40.
Как ви се струва? Доста сериозна сума. Незнам ... при положение, че имам само изменение в С677Т (т.е. неусвояемост на фолиева киселина). Нещо не разбирам защо трябва да ми го вливат

# 61
Да, много е скъпо... Sad Точно него са ти изписали, така ли?
п.п. и аз не разбирам какво общо има с фолиевата? -  не трябва ли просто да пиеш повече фолиева и да е от тази неофолик мета? Ти каква и колко пиеш?

# 62
Каси, имаш ли изследвания на НК-клетки и ако да, завишени ли са? Това е случаят, в който се изписва вливане на имуновенин или киовиг. От кого ти е изписана тази терапия? А, видях - Конова - така си и мислех. Твоята гинеколожка какво мисли по въпроса?

# 63
cassiopeia_vn първо честито  Hug Аз при последната бременност вливах Кьовиг (още преди забременяването, една седмица преди овулацията), моята система беше 820 лева, но лежах с една мацка на Имуновенин (не знам как точно се пише), та беше нейното 600 лева. Общо взето мен ме извикаха сутринта в 8 часа, дадоха ми нощница, настаниха ме в болнична стая, дадоха ми да подпиша един документ, който обясняваше какво точно е този препарат и да си дам съгласието, за да ми го влеят. Първо ми пуснаха система с нещо друго, не помня точно какво, която изтече за около 20-30 минути, след това ми включиха системата с Кьовиг, дадоха ми закуска, онова капеше страшно, ама страшно бавно... прекарах там целия предиобед, по някое време ни донесоха обяд, ядохме и точно тогава някъде дойзтече системата, облякох се и си тръгнах. Точно час не помнпя, но определено не беше по-рано от 1-2 часа.
Според мен зависи от много неща точно колко време ще седиш, но бъди сигурна, че няма да е по-малко от 2-3 часа  Peace

# 64
Каси, ще си позволя да ти дам съвет, понеже всички знаем Конова как действа...за добро или зло..не  искам сега да коментирам, всеки си има мнение...Обади се още утре на д-р Константинова в терапията и се консултирай с нея по телефона или пък се разберете да се видите. Тя работи с Конова по имунологията, но само дотолкова, че й изпраща кръв за изследванията и се консултира с нея при разни по-специфични случаи. Моите НК клетки бяха 26 % и Константинова е КАТЕГОРИЧНА, че няма да правя никакви вливки, както и доктора ми! Това, което ми препоръчаха и двамата вече съм го казвала: аспирин протект и фраксипарин, ако има нужда, след като се проследява редовно как се развива бременността. Ти при кой док ходиш тук?

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 23:38 от zuzi_79

# 65
Каси, ще ти дам същия съвет като Зу, потърси още едно мнение- гинеколога ти какво казва по въпроса с вливките... Rolling Eyes

# 66
Светле, точно така правя още като се прибрах и почнах да рефрешвам страницата аххаахахаххаха
Зузи в лабораторията на Майчин дом пуснах иследването.

# 67
Вики, как утре от Майчин дом резултат newsm78 в колко часа го пусна, аз преди акто пусках ходех към 17 и 30 и беше готово на другия ден в 12, ама все си мислех че по- рано като се пусне ще е готово в същия ден Rolling Eyes

# 68
  • Пловдив
cassiopeia_vn, Конова на всеки препоръчва вливки с или без причина. Тея вливки са ок при завишени НК клетки доколкото знам, ама заради една неусвояемост на ФК е даже смешно.... На мен ми ги предписа заради "засилване на имунната система"  Sick Еми аз реших да не ги правя. Но това си е лично решение, така че сама си прецени.

# 69
Благодаря Кари,добре сме.Вадим кучешки и е голям зор,успех на ФМ Praynig
Най-добре потърси второ мнение Peace,аз не мога да се изкажа по въпроса,защото не съм запозната.
Ей мами на бъдещи октомврийчета, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7,ръся ви с моя октомврийски прашец

# 70
Мерси,бобинка! newsm79 newsm79 newsm79!
Каси,и на мен ми се виждат много парите... newsm78Наистина да се чуди човек как да постъпи...
Вики,няма ли още резултати?...
Кари,и теб те чакаме за отчет след ФМ!И аз ходих в "Марков" на ранна ФМ,много мили спомени имам от там...
Момичета,които чакаме ову-то-сироп за кашлица успоредно с ову-тестовете!Той втечнява секретите в организма и засилва производството на цервикална слуз,а това ще помогне на забременяването!Едва ли откривам топлата вода,но някой може да не го знае.Четох го в "схема за забременяване",отначало ми се стори несериозно,но после реших,че има логика Naughty.Аз лично тази сутрин си купих един Мукосолван и в неделя почвам да пия по 1лъж.дневно няколко часа преди luvbed.
И да не забравя-благодаря ви за подкрепата,златни сте и много ви обичам!  bouquet

# 71
Светле,честита зелена светлина!
Вики,чакам резултата с теб Praynig
Каси,не мога да помогна със съвет-само предложение за второ мнение!
Антонели,много миличко ми стана като прочетох за Татяна Heart EyesХайде другия месец да е в  сакче Praynig Praynig
Карри,чакаме и твоя отчет от прегледа!
Луничка и аз съм го чела това за сиропа за кашлица-има логика според мен!Докажи ,че действа Hug
Стискам палци на всички нечакащи! Hug

# 72
Момичета и аз чакам резултата и вися тука в страницата обаче го няма още. Веднага ще пиша като излезе обещавам.

# 73
Карри Praynig Praynig Praynig Praynig-пиши после,много те мисля Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Вики-за теб fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 74
  • София
Момичета, можете ли да ми кажете в коя лаборатория в София правят тест кръвен за листериоза?

Общи условия

Активация на акаунт