Гледам ,че сте подхванали темата за свекитата,та реших да разкажа за маите премеждия от които няма оправия.Та моята свеки е огън негасен,много властна жена и все командори.Постоянно ми се меша за детето-винаги върви срещу мен-аз кажа така ще е -тя НЕ-иначе.След раждането на Вики живяхме 1 година у тях,защото нашето жилище беше в основен ремонт-Какво съм преживяла само аз си знам.........Нон-стоп глезене на детето,постоянно носене на ръци,та чак и кърмата ми спря от стресът.Бях постоянно като под чехъл-със изгряването на слънцето ми се влизаше в стаята без да се чука,детето ми се взема от ръцете и си го носи в нейната стая,да си я глезка наспокойствие далече от МЕН.Постоянно ме следеше кога и колко я кърмя-един път се беше напънала да ми откачи детето от цицата ,защото си решила жената,че стига толкова сукане.Колко разправии,колко молби-Не,опъка жена и това си е.Както и да е-преместихме се отделно в новото жилище и не след дълго---------какво мислите-Свеки заяви ,че идва при нас и докато е наработа на смени през седмицата ще отсяда у дома.Мен никой не ме пита искам ли неискам ли-ей така един ден ми се заяви по скайпа-Аз съм си събрала багажа и ИДА..............без коментар.И най-лошото което се случва в момента е ,че детето иска само нея,като я види откача,дига ръцете,игнорира всички и рев за нея,не я пуска ,веси и се по краката.Мен ме блъска ,не ме иска изобщо,не ме търси къде съм ,що съм-само БАБА СИ признава.И то е нормално-децата не са глупави и търсят мекото-който глези и обръща внимание-той е важен.Та направо се чудя вече къде да избягам и да се скрия,това е голям психически тормоз-да гледаш,че детето ти не те иска,а се гушка и ходи и реве по баба си.И цялата работа,защото аз съм много против глезотиите
Направо ми се реве-страхме е ,че после като порасне и почне и да говори постоянно ще иска баба си и ще се срамувам от хората,че собственото ми дете не ме желае.А те вече се намериха хора,които да подчертаят,че това дете сякаш го е раждала баба му,а не аз

Извинявай, че така го казвам, но в такива ситуации трябва да се намеси мъжа ти. Само той може да оправи нещата. Моя мъж много държи на семейството си и не позволява нито неговите , нито моите родители да се месят. Майка му и баща му не могат "гък" да кажат, а какво остава да идват в дома ни и да проявяват своеволия . Когато свекървата се меси до такава степен, според мен е виновен сина й, защото й позволява
Здраве, здраве, здраве и тази година запис при бъдещите майчета
много властни жени има и особено в началото ако си мълчиш и те си позволяват много.Моята не е лоша жена,но пък е много загрижена и много се вайка и тюхка и притеснява ако стане нещо примерно да се разболее и т.н.Последно когато и бяхме на гости ,Петя тъкмо беше проходила и постоянно ходеше след нея и мърмори-по полека да не паднеш,ще се удариш ,там недей отива,това недей пипа,ще се удариш
Вилкони
Ето аз например излязох мекушава по отношение на Ая,уж бях много курназ,много твърда...а то
А наобед като се наяде с нейното като взе да бърка в мойта боб-леща и да яде зрънцата...чак ме хвана страх,че досега не е яла никакви такива бобови...само леща веднъж малко от ДК и грах.Засега й няма нищо...
), ами и да има нещо различно от ОРИЗ, ОРИЗ и пак ОРИЗ....
дано дочакам, че въпреки някой забележки съм доволна.