Успех на теб с първия работен ден и бърза адаптация. Дано и Коцето го приеме леко. Вие отбихте ли се ? 
Успех на теб с първия работен ден и бърза адаптация. Дано и Коцето го приеме леко. Вие отбихте ли се ? 

Много е страшен, а още не ходи, какво ще става по нататък ?!?!?
Да ви се връщат двойно 

Но после блажено и доволно заспа в нея.
дано успеем да ги опзаим здрави 
Нейния девиз е "нито ден без скандал". Ама като гледам не само мойта е "злато"
Ая не реве,но през половин-един час става и да я взимам.В 5 даже Панадол й дадох...викам егати чудото...10-ина пъти се приспиваме.Лекичко си скимтеше в съня,сигурноне от пробиващите горни два зъба.Вече се виждат ама кога ли целите ще избият...
Сега като стане ще й дам малко преди да дойде време за обяда.Мандарини много харесва.Фреш сме правили от морков,ябълка и портокал заедно,пиййва по малко.Да видим дали ще й хареса...
Но поне свиква...
Ще видим в Комсед тези дни.
Сетих се за чорапките със силикон и аз затова ги хвърлих.Обувах й чорапогащник и отгоре тях...изпотени крачета и ги разкарах.

Знам, че наскоро вихриме тази тема, но в малко по-друга насока - за говоренето. Знам, че тя прави други неща, които са нормални за възрастта й, че дажи и някои неща които връстниците й не правят и знам че се развива добре. Но много ми се иска и тя да започне да ходи, да обикаля, а пък нека ми взима тока. 
Направо ми се реве-страхме е ,че после като порасне и почне и да говори постоянно ще иска баба си и ще се срамувам от хората,че собственото ми дете не ме желае.А те вече се намериха хора,които да подчертаят,че това дете сякаш го е раждала баба му,а не аз

Бъди сигурна!!!
Били сме семейство и съм длъжна да ги обичам
Отговорих и, че ако желае да присъства в живота на МОЕТО семейство ще се държи прилично и така приключихме. Взе си от дума, макар да обича при всяка възможност да клъвне. Не и обръщам внимание, не и правя дуплики. Виждам, че полага много усилия предвид разбиранията и характера си. Оценявам го. 

Препоръчани теми