Както и да е- идеята ми е, че не само, че нямаше проблеми с кивито, а дори и от семките му.

Е, свеки е единствената, която не може да приспи Кики, но спасява положение за 1-2 часа. Иначе майка ми е пенсионер и тя гледа Калина, когато ми се налага за 1 ден или 1 нощ.
Перфектно съм подготвена на теория кое, кога и как, но на практика не мога да събера нерви и да започна да го приспивам без мляко! Отсега се кахъря какво ще стане със зъбите му
Освен това вечно трябва да е покатерен върху мен все едно съм докинг станция. Снощи къде от нерви, къде от жега просто не можех да дишам. Тъкмо го преместя, той ококорва очи и пролазва пак в/у мен! Даже криткарски ми изръмжава да не го притеснявам. Какво е това чудо, до баща си спи като херувимче.
Голям съм баламурник. Гошко не се е возил в нея, защото каката я окупира. Така че от изключително скромния опит ще препоръчам да вземете с подвижна степенка, от тези, които се прибират назад. На нашия модел е с винтчета, т.е. или я демонтираш или си е там. Много неудобно, защото пречи на въртенето на педали. До пролет/ лято нашите деца ще искат и да въртят, не само да се возят като багаж. Освен това рамката на седалката се вдига нагоре и няма ремък, който да я държи на принципа на 3 - точковите колани. Детето може да си я маха само и да слиза в движение. Това вече ми изглежда опасно. Нещо подобно е:
,но не можах да го гледам докрай.

При нас положението е по-зле от най-долнопробната латиноамериканска сапунка, някой ден ще ви разкажа 

За мое щастие ни изписаха без да се разболеем нито аз, нито Сиси от нещо....
Надявам се, че вече в новата сграда ще е по европейски.... Макар че от пациентите също зависи хубавите неща по-дълго време да си останат такива. Имам предвид да пазят все едно са си вкъщи, а не след тях - потоп...
Както четох в една статия днес, Бойко Б. пожелал на министърката на регионалното развитие да родяла следващото си дете в Русенското ново АГ, като такива болници нямало и във Франция. (тук Мари може да каже какви са болниците там)

ужас беше ,яката се натъртих ,но някак си успях да позадържа Йо -само леко се жулна по главата ,и се скъса от рев,повече се беше изплашил ,отколкото ударилПрепоръчани теми