Отговори
# 435
На Калина съм й давала цяло киви с всичките семки, но не й допадна много, направих го на сок отново със семки и го омете, но не зная колко вит Ц е останало така.  Thinking
Както и да е- идеята ми е, че не само, че нямаше проблеми с кивито, а дори и от семките му.

# 436
Тея заспа в панера за пране  newsm44 Татко и я разнасяше наляво надясно и заспя Shocked Това е първия път, в който заспива без сукане  Tired

# 437
Киви: давам, но режа само от частта без семки. До сега не сме имали проблеми с алергии, но аз съм все така предпазлива.

Лампа: към 3-я месец на Калина спряхме да я ползваме.

Разходки: при нас са всеки ден - ни пек, ни студ ни спира. Но днес беше много приятно и се шляхме 2-3 часа.

Прегледи при доктора: и при нас са драматични. Ревът започва от вратата. Ще си открадна идеята на dobra за лекарския комплект. Дано подейства.

Шейна: имаме дървена, още не ползвана. В Русе имахме сняг само за ден Sad

Моят сън: повечето нощи заспивам без проблем, дори напоследък трудно се събуждам. Малко нахално от моя страна, но вдигам таткото (нали ми е добричък).

Триколка: вече имаме - подарък ни е, и за това нещо не ми изглежда надеждна. Обмислям да си купя лятна количка тип "чадър".

Свекърите: не мога да се оплача вече - нали от Коледа се преместихме, вече нещата почват да си идват на мястото - не се виждаме Simple Smile Е, свеки е единствената, която не може да приспи Кики, но спасява положение за 1-2 часа. Иначе майка ми е пенсионер и тя гледа Калина, когато ми се налага за 1 ден или 1 нощ.

Бебешондел, браво на Тея. Наши познати приспиваха тяхната фурия като я люлееха в одеяло. Виж идеята с легена е добра Simple Smile
И да, Русе има нов АГ комплекс. За сега се местят, но до месец - макс два ще се ражда там. Старият беше ужасен, влизаш здрав, излизаш болен - мизерия, която рядко се вижда.

# 438
На тема сукане ... моят малък звяр не може да заспи без шише с АМ  ooooh! Перфектно съм подготвена на теория кое, кога и как, но на практика не мога да събера нерви и да започна да го приспивам без мляко! Отсега се кахъря какво ще стане със зъбите му  Tired Освен това вечно трябва да е покатерен върху мен все едно съм докинг станция. Снощи къде от нерви, къде от жега просто не можех да дишам. Тъкмо го преместя, той ококорва очи и пролазва пак в/у мен! Даже криткарски ми изръмжава да не го притеснявам. Какво е това чудо, до баща си спи като херувимче.

За триколките, леле аз какъв боклук взех от продавалника  Joy Голям съм баламурник. Гошко не се е возил в нея, защото каката я окупира. Така че от изключително скромния опит ще препоръчам да вземете с подвижна степенка, от тези, които се прибират назад. На нашия модел е с винтчета, т.е. или я демонтираш или си е там. Много неудобно, защото пречи на въртенето на педали. До пролет/ лято нашите деца ще искат и да въртят, не само да се возят като багаж. Освен това рамката на седалката се вдига нагоре и няма ремък, който да я държи на принципа на 3 - точковите колани. Детето може да си я маха само и да слиза в движение. Това вече ми изглежда опасно. Нещо подобно е:

# 439
rossy-pm, честито, миличка   Hug  Лека и безпроблемна ти желая  Hug

Момичета, благодаря на всички за милите пожелания  Hug Heart Eyes  bouquet

# 440
Честит рожден ден, Вилкони!   :bouquet:  bouquet  bouquet

# 441
Проблема с пластмасовите гуми е че страшно много тракат по асфалта. Ние взехме една с мечо пух с пластмасови гуми и е нетърпимо  Confused
Нашите са пластмасови,но е търпимо ,то си зависи явно от триколката  Simple Smile

пКалинче , киви наскоро взех и дадох,ми тя не го хареса особено,както и другите плодове хапне хапне и плюе,дадох и го както си е със семките,не забелязах да има някаква реакция,само в акото имаше от семките тук там,но тя и не хапна много.
Днес при Гала темата беше полезни ли са обелките на плодовете и зеленчуците ,и казаха ,че на кивито обелката била много полезна,дори и на динята кората се ядяла  Shocked newsm78 ,но не можах да го гледам докрай.

# 442
Вилкони, честит рожден ден! Много здраве, щастие и сбъднати мечти ти желая от сърце!!!

# 443
  • Бургас
Бррр, тая космата кора на кивито - как пък се яде? Crazy

ММ е давал на нашия юнак киви без семките, добре го понесе. Изобщо, екзотичните и цитрусовите плодове май ще са му любими, никога не отказва  Peace

Нощем вкъщи спим на тъмно.

При педиатърката като ходим е спокоен, кабинета и е много шарен, топъл, приятен, винаги му е интересно и си разглежда. Самата педиатърка е страхотна, толкова внимателна и спокойна, че просто няма как да не я харесва човек/дете.

Със спането нямам проблеми, засега. Но много късно лягам. Сега като започна работа, трябва да се отнеса по-сериозно към това  ooooh!
Скрит текст:
Утре ми е първи ден, между другото, не съм работила от 01.07.2010  Wink

За триколка, трупам инфо, благодаря, че обсъждате  Hug

Свекърите, ето това ми е "любимата" тема Sick При нас положението е по-зле от най-долнопробната латиноамериканска сапунка, някой ден ще ви разкажа ooooh!

Честит Рожден Ден на Пуфи и Вилкони!  Hug
Бъдете много здрави и истински щастливи  Hug

# 444
Благодаря много на всички, които се включиха по темата триколки.... Hug
Сега ще обиколя и магазините, за да видя на живо и пипна и да си преценя. Макар че  в нашият провинциален град няма кой знае какъв избор, но поне ще зная какво се предлага и на какви цени....

За новото Родилно, да вярно е....Русе най-сетне има ново АГ. Вярно, не дочаках да родя в него, ама то и как ли да зная....Строи се от 1998г, синът ми е роден 2002г. После чаках, чаках, цели 8 години и родих Сияна. В старото мизерно АГ, където са ни раждали нашите майки и ремонт не е правен от както е построено ooooh! За мое щастие ни изписаха без да се разболеем нито аз, нито Сиси от нещо.... Crazy Надявам се, че вече в новата сграда ще е по европейски.... Макар че от пациентите също зависи хубавите неща по-дълго време да си останат такива. Имам предвид да пазят все едно са си вкъщи, а не след тях - потоп... #Crazy Както четох в една статия днес, Бойко Б. пожелал на министърката на регионалното развитие да родяла следващото си дете в Русенското ново АГ, като такива болници нямало и във Франция. (тук Мари може да каже какви са болниците там) Joy Joy

Честит рожден ден на Вилкони. Здраве, щастие и много усмивки ти желая.  bouquet

# 445
Скрит текст:
Утре ми е първи ден, между другото, не съм работила от 01.07.2010  Wink

Скрит текст:
А аз от 04.2009  Laughing

# 446
"Първото бебе в новия АГкомплекс в Русе се роди днес, съобщи началникът д-р Георги Хубчев.
При изписването майката на момиченцето ще получи символичен подарък. Новият АГ комплекс беше открит в събота от премиера Бойко Борисов.

Строителните дейности започнаха през 2006 година, а след няколко спирания през отделни периоди, през 2011 година правителството отпусна три милиона лева, позволяващи завършване на обекта, припомниха от болницата. Общата стойност за новия АГ комплекс е 8,5 млн. лева, припомня БТА.

Всички помещения - битови и медицински, са със специална настилка, която освен че има антимикробни свойства, е много устойчива.
Стените в родилните и операционните зали са покрити със стъклени плочи, които излъчват сребърни йони. Това гарантира стерилност на помещенията, без да бъдат използвани други препарати
."

# 447
Ехааа следващото дете ще го раждам в Русе май! Честита придобивкаа!

# 448
Ехоо , ето ме пак посред нощите... Blush

Вили , ЧРД мила ! ДА си здрава и щастлива , а другото само ще дойде !  Hug

Кате , лек първи работен ден !  Hug

Ели , ххахах , да не се налага сега да разнасяте коша навсякъде с вас.... Страшна сладурка е малката Теа! Имате напредък значи! Hug

Да споделя - нашата триколка излезе стабилна, гумите и не дрънкат по асфалта, НО оказа се супер трудна да я управлявам. Е как няма , като съм взела дефектна (ако не аз , кой?) И съответно съм хвърлила касовият бон...гаранцията не се признава! Днес излязохме малко навън (при нас е супер ветровито , аман вече!) ПОбягахме малко  напред -назад, паднахме няколко пъти , обелихме накрая нослето и се прибрахме  Grinning

Киви не съм давала още , но давам фреш от портокал и малкият го харесва.

Идея за препарат за баня  с ефекта на Доместус , но да не е толкова отровен ??

# 449
уикенда излизахме с шейната-голям кеф беше за малкия ,много му харесва ,обаче се изтърси настрани -пльосна се по лице в снега и се скъса от рев,хубавото беше че после пас се вози
нашата шейна е обикновена ,подарък ни е ,имам 2 големи забележки

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8114&cat=155

ето такава е-облегалка почти няма ,много тъпо направена само една тръба,колкото и да слагам одеалца ,предполагам че не му е удобно
и другото много важно е ,че няма колани ,и много лесно се изсипва -трябва ад помисля да приспособя някаккви ,защото уж се държи ама не се държи
дърпам я с каишката на кучето,понеже нямаше такава  в опаковката Mr. Green

мамите дето имате такива шейни слагате ли някакви колани ??? newsm78
иначе снега му е любим,да го яде,да се търкаляме,правихме огромен снежен човек ,който се засилва да го рита  hahaha

за чорапите с кожа отдолу-ползвахме много дълго ,но като започна да ходи повечко се пързаляха по паркета и не бяха стабилни
купих му такива чорапи със силиконова отливка-заковават на паркета,много са стабилни ,въобще не се пързалят,обаче му държат студено на крачетата ,винаги са су влажно изпотени/ма така е с искуствените материи/  сега мисля да му залепя някакви стелки вълнени ,дано се получи

снощи се прибихме яката с Йо - имаме същото вътрешно стълбище като на Калина и по цл ден слизаме и се качваме -надолу винаги го нося в мен с едната ръка,а с другата се държа за парапета,обаче снощи като се хлъзнах и се сгромолясахме до долу  Tired ужас беше ,яката се натъртих ,но някак си успях да позадържа Йо -само леко се жулна по главата ,и се скъса от рев,повече се беше изплашил ,отколкото ударил
важното е че нищо му няма,но доста се бях изплашила

триколка няма да купувам,не виждам никакъв смисъл -още един боклук -возила съм го на комшийската триколка и е мног гадна-*дървена* ,трудно завива,не се качва на тротоар ,по дупките и дума не може да става да мине през тях,преобръща се по-лесно и от шейната дори-въобще големи боклуци само за пари,е сигурно има и хубави и качествени ,но ще минем без тази екстра
ще си се возиме дълго в количката,защото при нас са едни баири и не виждам как ще ги изкачва сам ,а да го нося въобще не мисля

Общи условия

Активация на акаунт