Роси, добре сме, чакаме си обаждането

Русенки, вярно ли е че са ви построили ново родилно отделение

Мари, имаме като първата и сина ми изглеждаше като изсулен вътре.
аз ще купя нещо подобно;
С Явор имахме такова - пълен боклук;

.

Да си жива и здрава,все такава позитивна!Повече усмивки и сбъднати мечти! 
Отива със списък и се звъни задължително;)Ако не вдигна е носил Хумана АМ вместо каша,заради картинката
Каши в кутия вместо бурканчета на Хипп...по няколко,а тя не ги ядеше.Друг вид Памперси.Сега ги научи вече нещата де
Ама колко неща изядох покрай тия грешки...
Аз съм така откакто се роди Ая.Въртя се с часове понякога,полудявам,изнервям се...Почнах да пия едни Дормиплант,валериана и нещо си,билкови са.Явно като не съм пила никога такива неща и имат ефект някакъв.При това дават 6 на ден,аз пия само едно вечер.
Та по-лесно се унасям пак като ме е събудила.Даже към 4-5 така ме натиска умората,че едвам я люшкам...Пробвай ги ако искаш.Лошото е,че ако не го вземам сигурно пак се почва...
И аз се опитвам,но така ми дойде да ви споделя;)Иначе затова направих вметката,че не са лоши хората...Иве,може верно да пробвам да се излегна някой път:)
А мисля,че това ще е единствения начин скоро...
Още днес ще поръчам на мъжа ми да ми купи някои от нещата. Само да не стане така да не го чувам Алекс през нощта. То това мойто не е от вчера или днес , а още от както забременях, но тогава не ми тежеше толкова. После пък нали кърмих и докато накърмя, пък се загледам в телевизора в някой сериал и откарам 1 час будна и по-лесно заспивах. НО сега като вече не се кърмим се нервирам много, наистина хем ми е яко уморено, хем се въртя като щурите ... досега не смеех да пия нищо заради кърменето , но сега ще експериментирам

Дано да е добре!
Направо не мога да повярвам...
Хареса ми след семеен скандал:)Вчера имах нужда,че нещо с половинката си казахме...и като се качих с Ая така ми накривя,наревах се хубаво и задремах:)Та ако имах щях да пръсна една доза:)
Тя май и други приложения имаше,за нос ли беше...Явно е добро!
Над час се шляхме в компанията на няколко солетки само
Дори стигнах до пазара ни и купихме плодове,в частност портокали и киви,че прочетох,че вит.Ц е много важно за усвояването на желязото...нали хемоглобина й е нисък.Та утре ще я захраня с киви...Дава ли някой така сурово?Ще махна семките,нали така се дава?
Препоръчани теми