Отговори
# 420
Poli,гледай колелата да не са пластмасови, да има ограничител, и степенките да са по-широки, за да е по-удобно на детето.
Роси, добре сме, чакаме си обаждането  Tired
Русенки, вярно ли е че са ви построили ново родилно отделение  newsm78

Мари, имаме като първата и сина ми изглеждаше като изсулен вътре.
аз ще купя нещо подобно;

С Явор имахме такова - пълен боклук;

# 421
Бебеш, малка ли му беше?Аз примерен модел копнах, по -скоро относно стабилността.Ето тук и други модели-
http://www.toysrus.fr/family/index.jsp?page=1&categoryId=393 … errideStore=TRUFR
Нашите купиха втора триколка на Чиполино, вярно цените им са ниски, накипрени са , но лично аз изобщо не съм доволна от тях.

# 422
МАйка купи на малкия ето тази  , незнам дали е удобна и стабилна , тъй като засега я изполваме само за 2-3 мин у дома Simple Smile

# 423
Икаменова, еййййййй, ама наистина все едно мьжа ми са снимали=обажда се всекиииии пьт като трябва да купи нещо за малкия, а ако не успеем да се чуем по някаква причина купува абсолютно непотребни неща, които Антонио не харесва !!!!

Пламс, моите свекъри са същите-когато сме в бг, са на 43 км-е, ако не им закараме децата няама да дойдат да ги видят-даже посл. път не бяха жиждали Антонио никога и изчакаха да мине 1 месец да го закараме ние, жместо да изминат 43 км да доидат да си видят внучето за 1 път!!!!! Rolling Eyes

А племенницата същевременно е при тях нон-стоп, болна=здрава, все е там!!! Сега май месец ще стане на 4 год и още не я пускат на градина да не се разболяава!!! а аз пшомолих свекърва ми да доиде за 1 месец при нас да погледа малкия, за да не тръгва на ясла на 13, а поне на 14 месеца, а тя отказа/////еее, снахите са си друго!!!!!бярно, че трябва да гледа маика си, че си счупи таъа, но той вече зарасна и тя може да става, а и сестра и можеше да я гледа, но не ....сега малкият трябва да тругне на ясла на 1.2., а мен ме съкратиха от работа и сега трябва да го водя да свиква в яслата и да си тьрся работа, сууупер!!  после защо снахите не обичали свекървите, еее, ами  Close

# 424
Добро утро,

Честит рожден ден, Вили. Желая ти много здраве и сбъдване на всичките ти мечти  Hug.

За триколките да ви кажа ние имаме тази http://www.toy.store.bg/cgi-bin/pp-page.cgi?p=larger_image&p … 40&template=1 Возя Алекс засега само в къщи и върви добре, удобна ми е, освен това е хем лека хем пък изглежда здрава и дръжката й най-вече е стабилна. НО много лесно се обръща. Само да се изправи и е готов. Но да ви кажа може би над 90% от всички модели са такива. Другия минус на тази триколка е ,че е с пластмасови гуми, уж е дебела пластмасата ама да видим дали няма да ни предаде и освен това веднъж излизахме и няма да ви казвам какъв шум вдигат тия гуми. Аз доста модели гледах и на всичките намирах кусури, тази я взехме защото беше на промоция в Комсед на 50% и викай айде стига съм ги гледала все едно ще се возим цял живот в нея.

За свекървите да ви кажа , че снощи нямах възможност ,а много се изкушавах. Мойта също идва и почва да води детето наред назад в къщата или да го носи. Той понякога иска да дойде при мен ама тя не му дава, после ми вика, аз сега ще го погушкам малко пък ти нали постояно си с него и си го гушкаш... ей такива. Ходи и обясни ,че като си го гушкам постояно е свикнал с мен и неще да седи при нея.  Но да ви кажа това го предпочитам пред това да дойде и да каже... ей дай да ти измия печката ( примерно) или оня ден в събота като валя много сняг дойде с една метка ( не че си нямам аз ) и вика- дай да ти измета балкона от снега, че сега ще замръзне. така че Кали, не си пожелавай свекървати да идва и да почва ад домакинства във вас, много е дразнещо , да знаеш. Нека си играе с детето пък вземи си пусни тв-то и си полегни пред нея докато тя лази по земята  Hug

rossy-pm, кога спиш ? Hug

Аз по този повод все се каня и забравям да питам : някой има ли проблеми със съня. В смисъл знам ,че всички имаме, но става въпрос за това да не може да заспи дълго време като се събуди по нощите, по-скоро като го събудят. Мен Алекс като ме събуди към 3-4ч и шъткаме си, пие вода и заспи, а аз почвам да се въртя като луда и поне 40-50 мин ми трябват да заспя пак и той ако пак се размрънка ви казвам директно ставам, че нямам нерви да се въртя. Нещо ми става и грам немога да спя добре нощно време...

# 425
За триколките да ви кажа ние имаме тази http://www.toy.store.bg/cgi-bin/pp-page.cgi?p=larger_image&p … 40&template=1 Возя Алекс засега само в къщи и върви добре, удобна ми е, освен това е хем лека хем пък изглежда здрава и дръжката й най-вече е стабилна. НО много лесно се обръща. Само да се изправи и е готов. Но да ви кажа може би над 90% от всички модели са такива. Другия минус на тази триколка е ,че е с пластмасови гуми, уж е дебела пластмасата ама да видим дали няма да ни предаде и освен това веднъж излизахме и няма да ви казвам какъв шум вдигат тия гуми. Аз доста модели гледах и на всичките намирах кусури, тази я взехме защото беше на промоция в Комсед на 50% и викай айде стига съм ги гледала все едно ще се возим цял живот в нея.
Проблема с пластмасовите гуми е че страшно много тракат по асфалта. Ние взехме една с мечо пух с пластмасови гуми и е нетърпимо  Confused

# 426
Добро утро !
vilkoni   Честит Рожден ден!Бъди здрава и много щастлива ти и цялото семейство и ти пожелавам най-сетне мечтата ти да се сбъдне !  bouquet Hug
За триколките нашата е такава http://www.toysrus.fr/product/index.jsp?productId=4027901   и тука Петя седи в нея http://prikachi.com/images.php?images/874/4298874N.jpg ,но както е казала Бебешондел,степенките не са много големи и малката не знае още как да си държи краката ,на пролет ще е готова предполагам. Иначе е стабилна и след това става на колелце  Peace

# 427
Мила Вили,честит рожден ден HugДа си жива и здрава,все такава позитивна!Повече усмивки и сбъднати мечти!  bouquet

Илиянка,нашия тати е същия JoyОтива със списък и се звъни задължително;)Ако не вдигна е носил Хумана АМ вместо каша,заради картинката ooooh!Каши в кутия вместо бурканчета на Хипп...по няколко,а тя не ги ядеше.Друг вид Памперси.Сега ги научи вече нещата де hahahaАма колко неща изядох покрай тия грешки...Wink

Ивееее,добре дошла в клуба на неспящите... HugАз съм така откакто се роди Ая.Въртя се с часове понякога,полудявам,изнервям се...Почнах да пия едни Дормиплант,валериана и нещо си,билкови са.Явно като не съм пила никога такива неща и имат ефект някакъв.При това дават 6 на ден,аз пия само едно вечер. #CrazyТа по-лесно се унасям пак като ме е събудила.Даже към 4-5 така ме натиска умората,че едвам я люшкам...Пробвай ги ако искаш.Лошото е,че ако не го вземам сигурно пак се почва...

Роси,права си,за положителното да търсим HugИ аз се опитвам,но така ми дойде да ви споделя;)Иначе затова направих вметката,че не са лоши хората...Иве,може верно да пробвам да се излегна някой път:)

За триколките ще следя и аз,че напролет ще взимаме.Онази си е на село и ни чака ама до лятото много време...Simple SmileА мисля,че това ще е единствения начин скоро...

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 11:48 от KalinaZ

# 428
  • София
Ивче, неспането е много гадно нещо. Да си много уморен и да не можеш да заспиш, е доста затормозяващо.
Аз съм понякога така вечер - приспивала дете, готвила, прала, простирала - майка героиня!  Laughing
И почвам да чета, чета, чета, става 00:30, става 01:00 - сънчо не идва  Wink

Ако го отдаваш на преумора и висок адреналин - пробвай първо с чайче с Ройбос - аз съм фенка и друг не пия. Хем за имунната система е супер, хем за нервичките.
Може /според мен/ да пробваш и тези Бахови есенции http://aspenbg.com/rescue-remedy-p-100.html, въпреки че малко са пресилили според мен случаите, в които може да се ползват.
Аз си пръскам, когато не мога да заспя. Успокояват ме и ми влияят добре.
Даже и мъжа ми ги ползва, когато се събуди посред нощ от лудата ни съседка отгоре, която явно има хоби - мятане на метали предмети по под, около 03:00 през нощта.
Дано съм ти била полезна!  Hug

# 429
Здравейте момичета!!!

Честит рожден ден на Вилкони -  да си здрава, да се сбъдната всички съкровени мечти!

Честит рожден ден и на Puf paf - много здраве за цялото семейство!!!

За свекървите -  не знам дали да се дразня или да си мисля, че все търся под вола теле, ама това е положението. Верно в друг град са, но все могат да гледат другото внуче, на дъщерята, а снахата тя да опъва докато може. Направо понякога ме хваща яд, но пък наистина добре, че сме далеко, че не знам колко ще ги изтърпя.

За нощната лампа - спим си още на нея, но и при нас е защото просто искам да мога по-лесн да го виждам през нощта!!!

На всички болнички прегръдки и бързо да оздравяват!!!

# 430
ООх Иве , и аз това се чудя  Laughing Laughing Май спя само като приспивам дребния за по 1 час и вечер по някое време , между 10те ставания за вода, биберони и памперси  Laughing   Hug

# 431
Калинче , Жозефа  Hug Още днес ще поръчам на мъжа ми да ми купи някои от нещата. Само да не стане така да не го чувам Алекс през нощта. То това мойто не е от вчера или днес , а още от както забременях, но тогава не ми тежеше толкова. После пък нали кърмих и докато накърмя, пък се загледам в телевизора в някой сериал и откарам 1 час будна и по-лесно заспивах. НО сега като вече не се кърмим се нервирам много, наистина хем ми е яко уморено, хем се въртя като щурите ... досега не смеех да пия нищо заради кърменето , но сега ще експериментирам  Hug

Проблема с пластмасовите гуми е че страшно много тракат по асфалта. Ние взехме една с мечо пух с пластмасови гуми и е нетърпимо  Confused
Дам и аз го забелязах, ама ще видим на пролет като почнем да се разхождаме. Най-много да се разходжаме на НДК или в някой МОл... като се замисля си имаи предимства, така няма да може да заспи на колелото. Ники такива номера ми правеше като беше малък, заспиваше и аз трябваше да нося неговите 13-15кг с една ръка, а с другата да бутам проклетото чудо. Щом много тракат няма да може да се унесе ...

# 432
  • София
здравейте Simple Smile

Ники  Hug

Честит Рожден Ден,Вилкони, да си жива и здрава и всичко останало ще се нареди   bouquet

Виждам, че коментирате триколките и на нас това ще ни дойде до главата, но засега го отлагам, защото у нас вече няма място. А като знам , че тепърва ни предстоят всякакъв тип подобни нещица и направо ми става лошо.

Ей, днес е много хубаво времето, но няма такава мизерия. На всичкото отгоре шофьорите въобще не се съобразяват и точно пред нас един господин ме окъпа отгоре до долу. Сигурно не ме видя, че аз съм една такава мъничка 1.72 и 72кг+количка.

# 433
Здравейте и от мен!
Изчетох 20 страници назад  Peace

rossy-pm, честито за прекрасната новина!  Hug
Честит рожден ден на Вилкони!   bouquet

Днес излизах за пръв път от много време. Има сняг, но е меко времето. Емо заспа в количката към 13:30 ч., прибрахме се и още спи, може би до 17 ч.
Взех си списанието на Лидл с красавицата Тея на корицата.  Simple Smile Дано да е добре!

Моето момче получи този петък нещо като гъбична/ бактериална инфекция на дупенцето - обрив с подобни на мехури пъпчици, кожата стана грапава като шкурка, гореща, а и от урината явно му щипеше... Бочко, здраве - нищо не помага. Брех, запретнах ръкави и на всяка смяна - обтриване със сребърна вода и после 5 минути по голо дупе. Днес сутринта кожичката беше чиста и възстановена, няма и помен от каквото там беше.   ooooh! Направо не мога да повярвам...

От триколките, които сте пуснали, най ми хареса тази сребристата.  Simple Smile

# 434
Джос,добра идея за капките...Simple SmileХареса ми след семеен скандал:)Вчера имах нужда,че нещо с половинката си казахме...и като се качих с Ая така ми накривя,наревах се хубаво и задремах:)Та ако имах щях да пръсна една доза:)

Роси,мила,направо ти се чудя и аз кога спиш и как издържаш Hug

Палпите,ще запомня за сребърната вода... PeaceТя май и други приложения имаше,за нос ли беше...Явно е добро!

По чудо с Ая направихме дълга разходка из квартала...без мрънкане... #CrazyНад час се шляхме в компанията на няколко солетки само JoyДори стигнах до пазара ни и купихме плодове,в частност портокали и киви,че прочетох,че вит.Ц е много важно за усвояването на желязото...нали хемоглобина й е нисък.Та утре ще я захраня с киви...Дава ли някой така сурово?Ще махна семките,нали така се дава?

Офф не може ли да е такава зимата,а да няма от ония студове...???Друго си е да дишнеш малко въздух...Следобед май ще идем да видим за шейна,че нали бабата е тук:)Пак благодаря за отговорите на всички.А днес до нас на детето видях тази шейна дето Ивето ми показа,ама то е на 5 и беше като за голямо направена вече...добре изглежда Peace

Общи условия

Активация на акаунт