Отговори
# 405
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Здравейте,
честит рожден ден на pufpaf:)
Като прочетох за драмите в лекарските кабинети и си спомних какво беше лятото, когато имах час за зъболекар и взех Борис с мен.Всъщност нямаше на кого да го оставя...Такъв стрес предизвика у него посещението, че направо изпадам в паника какво ще бъде когато трябва да го заведа него самия ooooh!  ooooh!
Зъболекарката я посещавам от години, но след онзи злополучен път-първо пита кога мога да дойда без детето и тогава ми записва час. Според нея, той рева толкова много и така неутешимо, защото се е страхувал за мен  newsm78, което не oзначавало, че в бъдеще ще се страхува да ходи на зъболекар. Дано! Ако е изтеглил късата клечка т.е взел е моя ген за "здрави зъби"... Cry  Cry горко му!  #Crazy

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 17:41 от dias

# 406
......мама да си почине...с парцала примерно...поне да уплътня времето...

Ха-ха-ха  Joy това вече го приемам за класическа свекърва! Иначе много ме учуди как се е загрижила за теб!

# 407
Явно мъниците свързват белите престилки с болка и неприятни усещания,я поставяне на ваксини, я допир на топлото коремче със студената слушалка.А това с прегледа на гърлото е гадно, нашата педиатърка толкова на вътре вкарва тази клечка , и така натиска, че няма начин да не му се доповръща на човек.Дано да не се налага да водим децата изобщо. Praynig

# 408
Може да и купиш лекарски комплекти да си играете в къщи. Ти да я преглеждаш, да и се възхищаваш колко е послушна, ей такива работи. При нас не проработи, но съм чувала от майки, че понякога помага.
KalinaZ, ако на свекърва ти и се гледат внучета прати я при мен. Търся баба дето иска да се занимава. При нас такава не се намира  Tired Едната се вълнува от по-различни неща - фитнес, модни дрешки и т.н. Другата пък е далече и уж много иска да дойде да помага, но от рожденните дни насам не е намерила как да се случи. Иначе всички много живо се интересуват как са децата - било по скайп, било по телефон  Crazy

Dobra, това за лекарския комплект  е супер идея. Ще пробвам.
Относно бабите за гледане - моята майка е винаги готова, но е на 200 км. Почти всеки месец ходи при тях за 6-7 дена. А свеки е на 18 км и това й е 3-тото идване. Ако ние не я закараме може да не я видят с месеци. Иначе като отидем много им е домъчняло, много им е тъжно че не ходела при тях. То ням и как да отиде, че единия племенник живее тям, а другия всяка събота и неделя е на линия и вечно болен. Иначе и тя като твоите се обажда по тел, скайп. И много се притеснява за Малена, но няма спомени да е дошла когато е била болна и да ми помогне. Абе чудни свекита си имаме  Joy
Калина, имаш силна прегръдка от мен. Напълно ти съчувствам за чудото което си имаш  Hug
Мари. тя ме накара да й хвана ръцете с едната си ръка, а с другата да й държа главата. Явно от това малката съвсем се стресира. Не можа да се успокои дълго време. На мен ми беше много страшно, може би защото за първи път ми се случва да я видя да повръща толкова много и толкова дълго. Там запазих самообладание заради мъжо и племенника, но като се прибрахме в къщи и я приспах ми омекнаха колената   Sick

# 409
Абе не знам момичета...Определено не са лоши хора,даже напротив...Внимателни по принцип,не се месят,питат кога да минат,носи и свеки всеки път дребни неща,зарити сме с книжки например...Но това ме дразни.А и няма един път да попита имам ли нужда от помощ...в смисъл да помогнат за нещо...чистене ли де да знам...помощта е само да се играе с Ая...А през това време аз да си почивам...Еми да ама аз поне използвам да свърша нещо полезно...Та ако ми го броят почивка...Но исках да кажа,че не са гадняри някакви ама явно винаги има нещо:)

# 410
Не, не са лоши и моите. С разлика от твоите, че не й купуват почти нищо. А малкото неща които са й купили не стават за нищо. Мен ме дразни това, че за нея никога нямат време, другите двама внука могат да гледат, а като решим нея да оставим все се появява проблем, все някой от другите е болен, все майка им е на работа и т.н. За една година е оставала при тях само за 2 дена.  Това ме вбесява. Че уж беше много чакано бебе, много изстрадано, но май е само за пред хората.

# 411
Ехеее,Пламс,цели 2 дни...ти си късметлийка JoyЧе ние и за 2 часа не сме я оставяли.Но то не може да се идва веднъж в седмицата и детето да свикне...Но аз и не държа да я оставям:)липсва ми на майчето ми помощта...ама с тоя кръст...и други работи...

Като отрасне дано тогава да можем да я оставяме по малко и при едните,и при другите:)

# 412
Привет мами !Благодаря на всички за отговорите за нощните лампи  Hug По-скоро и аз я държа за да мога да я наглеждам когато се размрънка  ,а и се приспивам с книжка ,мисля да я оставям още известно време.
pufpaf  Честит рожден ден!Много здраве на теб и цялото семейство!  bouquet
plams много се е стресирала малката ,лоша работа .Петя от 6ти месец започна да плаче и да се дере на прегледите ,но последния път на годинката мина гладко и даже и беше интересно ,дето се казва да чукна на дърво ,дано не плаче повече.
http://prikachi.com/images.php?images/211/4298211A.jpg  А вашите половинки как са с пазаруването в детските магазини  Grinning Нашия тати все ми звъни за нещо, даже и да е със списък ,когато отиде да пазарува  Laughing
Да споделя и аз за нощните лампи. У нас тази роля я играе телевизора. В блока, в който живеем е много шумно, над нас, под нас, от страни имаме близнаци, които така скачат, че ги чуват горе до осмия етаж ... Лудница е - няма обяд, няма нощем, няма денем .... чукат се орехи, блъскат се врати, скача се ... та се принудихме да си гледаме детето на пуснат високо телевизор. Егати живота! Когато е по-тихичко някоя нощ го спирам, но малкия ако се събуди на тъмно се сгушва в мен, бута ме, май се страхува от тъмното.
Една позната ми беше казала, че у тях на детето тв не се пуска. Затъпявали децата, много вредно било. Криво ми стана ... а как да го спра като звука от тв малко или много притъпява шумовете!? Лудница!
*** Lady N ***  пълна лудница е при вас  ooooh! никога не бих изтърпяла подобно нещо с такива съседи  #Cussing out

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 00:24 от ikamenova

# 413

http://prikachi.com/images.php?images/211/4298211A.jpg  А вашите половинки как са с пазаруването в детските магазини  Grinning Нашия тати все ми звъни за нещо, даже и да е със списък ,когато отиде да пазарува  Laughing
Joy Joy Joy Все едно нашия татко са снимали. Но и той много не пазарува нейни неща. Ако е за плодове и зеленчуци, памперси да. Но кремчета, каши и пюрета избирам аз.

# 414
Снимката е страхотна  Joy hahaha
Нашия татко вече знае какви пюрета да купува, но последния път от МЕТРО го връщах по телефона да сменя АМ. Хем на тръгване му казах да погледне кутията, 3 пъти напомних, че е нова група и накрая той везл друго, защото логото напомняло на нашето  Crazy

# 415
Пуф паф Честит Рожден Ден на патерици! Бъди здрава и ти и цялото ти семейство!

Честит празник и на скъпата за всички нас вилкони! И на нея преди всичко желая здраве, много сила и разбира се сбъднати мечти! Винаги ще сме до теб! Simple Smile

# 416
Здраейте! Аз тику-що се понаспах , изкъпах и сега  Shocked
Пуфе , мила , честит рожден ден! ДА си жива и здрава , много обичана и щастлива Simple Smile НА Ванко  Hug

КАли, незнам , ама аз си мисля,че тя жената с добро...Вярно е ,че по-голяма помощ би било да се свърши нещо странично , но тя явно уж да не се меси и пречка , хем да види Ая , хем ти да си свършиш нещо на спокойствие....де да занм , аз все гледам от положителната страна. Моята майка и тя така ми помага (с някои изклюения , като да ми простре дрехите например, което пак нещо) Много често се случва след тях да събирам и играчка... То си е малко до човека , всички сме различни , имаме различни представи за помощ , ама като си мълчим ... И при мен хем ми е майка , ама викам да не я обидя жената . Не стига , че някой нямат и толкова помощ...
Моята свеки и тя се опитва да се сближи с малкия ,но ние ходим 1 път на 1-2 седмици и малко трудно върви работата. Тя няма възможност да идва 2 пъти в седмицата (аз бих се радвала , ако идва 2 пъти за по час примерно). Ти си знеш, но търси положителното  Hug

Шейна ние имам , но сняг няма. ГРам. Вчера уж заваля , точно 5 мин и после 5 мин дъжд и висчко свърши. Скъпа шейна няма да купя , че трябва да я влача по асфалта , че да си я оправдая , иначе е многооо хубава!

Иве , браво на Сашко!  Hug

Бебеш , как сте ?

# 417
Честит рожден ден, Вили! Много, много здраве и късмет ти пожелавам и всичко за което мечтаеш, да се изпълни скоро! Прегръщам те! Hug

Пуф-паф, честит рожден ден и на теб, много любов и радости!    bouquet

Шейна имаме най-обикновена, возим ги и двете и е голям кеф.

Нощна лампа не включвам, само в началото когато се роди я оставях да свети.

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 09:08 от Кимбърли

# 418
Добро утро, момичета.

Я аз да ви отклоня от темата за свекитата.... То по нея винаги има какво да се говори и пише, ама.... Mr. Green

Искам да питам нещо.... По повод на това, че някои деца вече не искат да се возят в количка, я кажете вашите триколки какви са и какви са плюсовете и минусите.... Аз да си призная, нищо не разбирам  и тепърва ще се просвещавам, че явно ние дълго няма да се возим в количка. Затова проучвам нещата  и смятам да и взема триколка. Да, ама каква да е? newsm78

# 419
Поли, аз от опит казвам, че по-ниските триколки са доста по-стабилни, от бг във Франция майка ми беше донесла една накипрена, то с музики, животни, ама супер неудобна, като завия и току бебето да падне.Във Франция не видях такива, там са супер обикновени ,едни ниски , невзрачни, да ама супер удобни и стабилни.
Имам в предвид този тип, съвсем обикновена-

Ето тези са тип количка, детето може и да спи там, но са и доста по-скъпи-

Общи условия

Активация на акаунт