Отговори
# 675
Никидче,дано е добре Дени днес и да се махате оттам!Заведи я за второ мнение при специалист,консултирай се с личния ако трябва къде...А за лекарите и отношението им вече не ми се говори...Отвратително е да получаваш внимание само срещу заплащане.И това са хора дето са давали клетва...

Добра,аз съм много скептична към Токуда след моята история с гинеколожката докато бях бременна,но си мисля,че детски имат читави...а и базата все пак...Ако Данчева ми я няма да каже къде да ходим при нужда,и аз бих отишла първо там.Макар че за спешни неща неото ми беше казвала Втора Градска,имали страхотни лекари.А и на съседите ни там спасиха детето като бебе с тежка инфекция беше.Имате ли впечатления от там исках да попитам отдавна и все забравям...Илианамос???И друга приятелка с малки деца ми похвали Правителствена,но те май имаха познати там...Не знам аз разчитам само на неото ни и на това че има познати на други места...иначе не знам просто...

Илиянка,защо не изплакваш със смрадлика?По-добре ли е днес Петето? Hug

Ники,мила,сърцето ми плаче с теб днес!Гушкам те много силно,да взема поне малко от мъката ти!Дръж се!

# 676
  • София
Бебешондел, как сте???? Теа и Явор по-добре ли са?

никид, сигурно не са ти нужни съветите ми, не знам и къде си (на местожителство пише Ямбол), но на твое място си взимам детето и тръгвам в най-близката по-голяма болница.
Не разбирам особено, но системите за какво са изписани? Детето ти не е обезводнено. Паднало е и си е ударило главата. Не може ли по-подробен преглед и адекватно лечение, ега ти.
Ако не е опасно за нея да пътува, заведете я другаде.

Много е студено днес - няма да посмея да изведа Фифко. Ще проветрявам по-често и така ще я караме.
Простирах на терасата и направо умрях.

# 677
  • Ямбол
Милички,ние сме удома.
Сутринта на визитацията минаваха екип от 4 мъдреци.Като влязоха ме 1 ме пита дали има оплаквания за състоянието,отг.,че външно  си се държи като преди.Още преди да дам отг.другия ме пита от кога сме там,казах в събота и 1 каза на др.,че трябвало още 1 ден,но другия с поглед го секна и пред мен му каза,че вече сме си минали по пътеката и не било необходимо и буквално затвори папката с документи и предаде на сестрата като и вика,изписвай ги.
Не видях никаква полза от този престой,никой не я погледна бе,крайно възмутена съм,за какво ми похабиха нервите и силите допълнително там.За да си опънат парите.
Сутринта в 5 часа сестрата влезе,цъкна лампата и викна"хайде още ли не си дала урина",изгаси и излезе.Ах хукнах след нея,да поискам чашка,тя ми каза,че била объркала стаята.
По-късно др.идва да и слагала новата система,отг.и ,че тя няма абокат,пита ме"ами как тогава и вливат банките",обясних и ,че и 2 у ръце са набодени от безуспешни опити да и намерят вена и след като не са успели,са се отказали и казали,че няма нужда.
Пита ме оперирана ли е,казах и за какво сме там,прибра пак маркучи,банки и излезе.
Аз пак цяла вечер не спах,само случката ми се въртеше.
На изписване 1 д-р не се врътна,никой ,1 санитарка само открих,каза ми четвъртък да съм минела да  взема епикризата.А аз я исках,за да тръгнем с нея по лекари,било то  нашия град,било другаде.
Сега вкъщи ми е гадно,депресиращо.
 Мила НИКИ,просто не знам на теб какво да кажа.
Извинете за дългите постове ,но компенсират предишни липси.

# 678
Никид , спокохно , всичко е наред  Hug Следи малката за нещо необичайно и ако имате възможност я заведете да я погледне специалист. Ако може да се направи снимка или ехограф ...
Целувки на Дени  Hug

# 679
  • София
Никид, какво да кажа, много ме е срам да казвам че съм лекар понякога след като такива хора се наричат "лекари". Радвам се че сте добре и че най-накраят този кошмар е свършил.

Добра, като имам предвид да следи за кривогледство- в острия период на травмите това е един от признаците за оток на мозъкът. Доколкото знам кривогледство при децата(не вродено) най-често се дължи на проблеми със зрението, един вид така компенсират дефекта, така че според мен по-добре да я заведеш на офталмолог да я прегледа.

Доколкото къде бих отишла да заведа децата си на преглед- само там където работи съпругът ми- Токуда. За другите болници още нямам мнение (слава Богу). Надявам се на никой да не му се налага и както вече бях писала в болница влизам само ако съм на носилки и нямам сили да се съпротивлявам.

# 680
Никид , хубаво е ,че поне сте си в къщи. КОлкото до великото лечение в болницата ,нямам думи. То бива , бива безотговорно отношение ,ама като става въпрос за малко дете чак пък толкова вече на нищо не прилича ....  А Дени, как е ... как се държи в къщи? Незнам какво да ти кажа, незнам и къде да те посъветвам да я заведеш... ЛЛ дали може да ти даде акъл ?

За Т на вън нямам думи .Такъв студ няма втори, а сигурно по северна БГ едвам се диша от студ. Незнам дали сте гледали в синоптик, но там на Боровец пише ,че се усеща като -48градуса. ПОчти изпаднах в потрес, такива цифри не бях виждала досега .... Добре ,че не отидохме никъде тия почивни дни, че сигурно щяхме болни да се приберем....

НикиHug Hug Hug. Иска ми се да ти кажа нещо, но може би в такива моменти е най- добре просто да помълчим. Прегръщам те ...   

# 681
Относно очните проблеми, май Лейди беше писала за едни алтернативни упражнения за очите, които лекуват.

За лекарите , така е , някой се превърнаха в търговци.Ужасявам се от моята педиатърка, която не пропуска удобен случай да изпише нещо на малката, даже ми казва и от коя аптека да го купя.Аз вече не водя Аля на педиатър.Моята все ме пита кога ще ходя на ваксини Simple Smile Аз пък все я лъжа, че ще е скоро. Joy

Никид, аз се чудя защо изобщо им търсят вени на бебетата, мъчат ги по 2часа, разпъват ги на кръст и накрая казват, ами не можем.Така стана и с Аля и с бебетата на всички мои познати.Горчиво съжалих , че я заведох и я подложих на тези мъчения Алето  преди време, как крещеше като заклана , милата ми ,и колко ужасни бяха сестрите с които се изпокарах, оказах и изследвания и избягах.Радвам се , че сте в къщи.
В крайна сметка всичко е било за да си усвоят клиничните пътеки.Аз нали ви разказвах, как в болницата ми казаха, че ако се съглася да ни приемат за няколко дни тогава ще прегледат детето ми.Шок и ужас, ако не е животозастрашаващо до лекари не припарвам вече!

# 682
Никид ако искаш опитай в Бургас при доктор Ишкиева тя е детски невролог и по мойте наблюдения отскоро(бяхме в болницата след припадък) си разбира от работата. А що се отнася до епикризата не мисля че ще ти потрябва за следващ преглед.
успех

# 683
  • Пловдив
Никид, радвам се, че сте си у дома вече  Hug, но най-добре да заведеш малката за второ мнение  Peace

Ники, мила  Hug  Flowers Rose Flowers Rose

# 684
Тея е с ларингит, тъкмо се връщаме от педи.

и както вече бях писала в болница влизам само ако съм на носилки и нямам сили да се съпротивлявам.
Joy newsm10 Това много ми хареса

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 15:27 от Бебешондел

# 685
Ели след като прочетох,че сте с ларингит незнам какво друго да кажа освен бързо да отминава,за да не се мъчи детенцето Praynig А баткото как е,пооправя ли се вече???

# 686
Ели след като прочетох,че сте с ларингит незнам какво друго да кажа освен бързо да отминава,за да не се мъчи детенцето Praynig А баткото как е,пооправя ли се вече???

Баткото е със зелени сополи но е добре, не буха като магаре /като Тея/  Whistling

# 687
Калинче, благодаря ти че питаш  Hug правих и бани със смрадлика ,мажа и със судо крем,но определено днес е по добре ,снощи не даваше да я пипна.Обадих се на педи и каза да взема дактарин да мажа два пъти на ден и да продължавам с баните.
На ваксина няма да ходим ,имало грипна епидемия ,още по добре ...

Никид, аз се чудя защо изобщо им търсят вени на бебетата, мъчат ги по 2часа, разпъват ги на кръст и накрая казват, ами не можем....
Петя има белег на крачето точно от това  Sad 
никид и аз се радвам ,че сте се прибрали ,дано да е бил малкия дявол дето се казва  Hug
Бебешондел направо ти съчувствам как се справяш ,дано Тея се оправи по скоро ,браво на баткото той е силен мъж  Simple Smile

# 688
Никид, радвам се, че сте си в къщи. Аз на твое място бих завела детето на преглед в по-голям град, ей така, за успокоение. Както sany81  ти е предложила, заведи я в Бургас. За твое успокоение, то явно в тази болница, където бяхте нищо не направиха, освен да усвоят едни пари по клиничната пътека... ooooh!

В Русе днес си е направо като в Сибир....Тази сутрин беше -20, усещало се като -25.... ooooh!То вече като падне под -15 градуса е все едно дали е 20 или 25... Crazy По обяд се стопли, стана -8.... Mr. Green Сега разбрах как се чувства Монкас, както беше писала преди, че при тях  било -25 градуса...А ще става и по-студено.... cold

# 689
В Китай е -45  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт