Бургаски мамчета - 7 - ма тема

• 31 303
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
И при Калчева едоста натоварено - обикновено часове дават най-рано залед 2 седм.

# 616
Благодаря за отговорите   bouquet
Не успях този път за лекцията, но за следващата ще се постарая да съм там. А вие момичета ще кажете как е минало  Simple Smile
ПОжелайте ми успех, че утре ми е изпита  Praynig

# 617
  • Където морето целува небето...
Здравейте!
Мисля да правя ранна фетална морфология.Чуденката ми е при кого- в Девата или Калчева? На женска консултация съм при Ризова,която на въпроса ми за ФМ сподели,че според нея била напълно излишна.В смисъл на прегледите тя и без това гледа тези неща. Вие къде правихте ФМ?

Здравей и добре дошла. Ако имаш време напиши малко повече за себе си  Simple Smile. Аз също съм при Ризова на ЖК, а ранната ФМ правих при нея в ДМ. Тя наистина го прави всеки път в кабинетът, но там беше по-детайлно и на по-добър ехограф. За Калчева също съм чувала добри отзиви.

Благодаря за отговорите   bouquet
Не успях този път за лекцията, но за следващата ще се постарая да съм там. А вие момичета ще кажете как е минало  Simple Smile
ПОжелайте ми успех, че утре ми е изпита  Praynig

Откриването и лекцията бяха много хубави (въпреки, че на тази лекция съм присъствала). Другият петък ще те чакаме и теб (за мен може и последна лекция без бебе да е  Simple Smile ). Успех утре и после да се похвалиш  Simple Smile.

# 618
bambuche, успех на изпита!!! Praynig

Аз да пиша и тук:
Да ви се “похваля” – опитите ми за кърмене вече окончателно приключиха. ooooh! През последните три дни бях решила да опитам с тази задача за пореден път, ама явно ще трябва за мое огромно съжаление да я класифицирам за себе си в графа “неуспешни”. Първият ни ден мина уж спокойно/с намалени памперси с ако/ и бебешки плач привечер. Вторият ден беше леко гадничък. Вечерта направихме 8-часово кърмене с две дупки по 30мин и накрая беба заспа, но едва като й дадох добавка от шише. Тази сутрин след 2 часа уж кърмене, бебка беше много изнервена – започна да си криви главата, да се сърди, да се дърпа от гърдата, а като я оставя – плаче и се опитва да ми захапе пръста, като й го подам към устичката. Предложих й от шише, ама заради нервността и там отказа. После си поплака прилично около час и половина с малки прекъсвания, за да си почине/и аз плаках заедно с нея/ и едва тогава яде – 50мл изцедена кърма и 50мл АМ. Заспа доволна. На следващото хранене/след 3,5ч/ изяде 85мл изцедена кърма и 30мл АМ. До сега такива обилни поредни хранения е правила само веднъж. Сега явно много е огладняло зверчето ми или просто вече има нужда от по-големи порции, а аз два пъти цедя откакто спряхме окончателно с кърменето и не мога толкова да изцедя наведнъж. Явно и кърмата ми “изобилства”, та да ни е в помощ. Абе май се оказва, че само желанието ми е силно, ама не е достатъчно за тази работа. Сега ще продължавам да цедя и ще си я дохранвам с АМ, но вече опити няма да правя, за да не си изнервям детенцето, а и да травмирам себе си, пък дано се върне към режима си и да си спинка спокойно.
Та с това нещата в триадата/да родя нормално; да не родя на 31-ви дек; да кърмя успешно/ завършват с 0:3/загуба за мен/. Tired
Моля, планове и сметки без кръчмар не правете!
Бъдете здрави-вие и семействата ви, радвайте се един на друг и на малките си същества! Wink

Честит имен ден на всички именници!!!  bouquet

# 619
защо не се обърнеш към консултант по кърмене?

http://www.podkrepazakarmene.com/

# 620
защо не се обърнеш към консултант по кърмене?

http://www.podkrepazakarmene.com/

Добро утро!
За мое най-огромно съжаление се консултирах и с консултант по кърмене, и с успешно кърмещи в момента мами, и с жени, на възрастта на нашите майки... Cry

Как сте момичета? Май студът смята да си ходи и скоро да ни позволи да се разхождаме?! Sunglasses
Ако някой е бил на лекар - да даде отчет!
А ако някой планува някакво интересно и разнообразно ежедневие - да сподели, пък може да се възползваме.
Аз чакам следобед кумата с приятеля й да ни гостуват няколко часа, че той също иска да види Стефания...

# 621
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Менина, губиш се от редиците Simple Smile
Как са останалите бременни коремчета и вече родилите мами?
Януари, аз ти отговорих и във фейса - моята кърма се регулира и се стече само когато взех да слагам Лъчезар постоянно като ревне на гърда - на всеки 20, 30 минути или час през цялото денонощие.Стимулация се иска от детето.Аз с помпа не мога да изкарам кой знае колко, а иначе си имам вече кърма.
Хайде, и новите бременни коремчета, които се записаха в темата да се отчетат как са!
Лек ден на всички!

# 622
  • Burgas, Bulgaria
Добро Утро и от нас  Hug
Надявам се бебоците да са спали снощи  Simple Smile

# 623
И от нас добро утро! Аз снощи се събудих в 4:30 и до 5:30 голямо въртене беше...

# 624
Добро утро!
Аз снощи заспах към един и пак имах среднощно бодуване даже и си похапнах един банан, че и глад усетих  по никое време Shocked

# 625
bambuche, успех на изпита!!! Praynig

Аз да пиша и тук:
Да ви се “похваля” – опитите ми за кърмене вече окончателно приключиха. ooooh! През последните три дни бях решила да опитам с тази задача за пореден път, ама явно ще трябва за мое огромно съжаление да я класифицирам за себе си в графа “неуспешни”. Първият ни ден мина уж спокойно/с намалени памперси с ако/ и бебешки плач привечер. Вторият ден беше леко гадничък. Вечерта направихме 8-часово кърмене с две дупки по 30мин и накрая беба заспа, но едва като й дадох добавка от шише. Тази сутрин след 2 часа уж кърмене, бебка беше много изнервена – започна да си криви главата, да се сърди, да се дърпа от гърдата, а като я оставя – плаче и се опитва да ми захапе пръста, като й го подам към устичката. Предложих й от шише, ама заради нервността и там отказа. После си поплака прилично около час и половина с малки прекъсвания, за да си почине/и аз плаках заедно с нея/ и едва тогава яде – 50мл изцедена кърма и 50мл АМ. Заспа доволна. На следващото хранене/след 3,5ч/ изяде 85мл изцедена кърма и 30мл АМ. До сега такива обилни поредни хранения е правила само веднъж. Сега явно много е огладняло зверчето ми или просто вече има нужда от по-големи порции, а аз два пъти цедя откакто спряхме окончателно с кърменето и не мога толкова да изцедя наведнъж. Явно и кърмата ми “изобилства”, та да ни е в помощ. Абе май се оказва, че само желанието ми е силно, ама не е достатъчно за тази работа. Сега ще продължавам да цедя и ще си я дохранвам с АМ, но вече опити няма да правя, за да не си изнервям детенцето, а и да травмирам себе си, пък дано се върне към режима си и да си спинка спокойно.
Та с това нещата в триадата/да родя нормално; да не родя на 31-ви дек; да кърмя успешно/ завършват с 0:3/загуба за мен/. Tired
Моля, планове и сметки без кръчмар не правете!
Бъдете здрави-вие и семействата ви, радвайте се един на друг и на малките си същества! Wink

Честит имен ден на всички именници!!!  bouquet

January - не се обвинявай мила:). Ти направи всичко каквото е по - силите ти. Но като не се получава, както и при мен стана какво да направим. По добре да започнем да храним дечицата си с АМ отколкото наистина да плачат и да са нервнички, а и ние с тях да си поплакваме. Напълно те разбирам за всичко,което си описала, защото и аз го преживях и наистина и аз много се изнервих( даже това може да е " помогнало" и за спиране на кърмата ми).

# 626
Честито на мама stefani.d - за малкия им син Божидар.  smile3525 smile3525 smile3525

Нека да ви носи само радост и да топли сърцата ви. На мама бързо възстановяване:)Simple SmileSimple Smile

# 627
Здравейте,момичета! HugНие вече сме си вкъщи,наложи се Сашкун да го попекат два дни заради жълтеницата.Много ви благодаря за пожеланията! Heart Eyes Hug
На лаптопът ми не мога да качвам снимки,затова разчитам на приятелка,която тази вечер или утре ще качи във Фейса да ни видите. Laughing
Аз се чувствам пракрасно,имах леко раждане,много съм доволна от дежурния екип в МБАЛ и специално от акушерката,която ме изроди(ще пиша по-подробно по-късно).
Прегръщам ви всичките! Hug
п.п Разбрах,че и Стефи си има дъщеричка родена тази нощ в МБАЛ при д-р Миринчев но не успях да я потърся из родилното.Да й е жива и здрава щерката а на нея бързо възстановяване.  bouquet

# 628
 Hug, deyzi, радвам се, че вече сте си в къщи и че се разписа. Ще чакаме подробно разказче и разбира се снимки на Сашката Simple Smile. А сега си почивай.

# 629
  • Бургас
Дейзи, радвам се, че се разписа Simple Smile и сте си вече в домашното огнище  Simple Smile
Сашко хапва ли добре?Изписаха ли ви глюкоза за жълтеницата?Питам, защото на мен не ми казаха за глюкозата, аз ги питах дали е нужно да давам такава Simple SmileКонсултантките по кърмене са на мнение, че кърмата е достатъчна, та питам на теб какво ти казаха от болницата?
При коя акушерка се падна да раждаш?

Общи условия

Активация на акаунт