Бургаски мамчета - 7 - ма тема

• 30 808
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Нали знаете приказката за дъжда и качулката,че и аз след дъжд качулка ЦОП при вас.
С повечето се знаем от други теми.
Включих се,защото искам да споделя,че на мен много ми помогна звука на сешоара,когато имаше колики.Само внимавай да не изгориш бебун.Ако искам да заспи пускам климатика,няма грешка.
Веднъж беше в шезлонга и много нервна.Аз от умора счупих една ваза и включих прахосмукачката,беба веднага заспа,все едно я изключиха от елетр.мрежа.Има известна истина за тези шумове,а аз не вярвах.

Дейзи,радвам се,че вече се гледате у вас.

Тикве, Hug

# 646
  • На морето!
Добър ден и от мен! Аз приключих с едно безкрайно 3часово кърмене, изпратих си баткото на градина, изградих една пералня, прострях друга и сега се отдавам на заслужена почивка във вашата компания. Не знам колко ще е дълга, но се надявам на поне 30мин.
За белите шумове Ани беше дала линк с такива, да ги пускаме от компютъра, за да не държим постоянно някакъв уред включен. Ани, ако не съм объркала, моля те дай го пак да ги свалим  Hug
За съня- няма хубав сън, но аз не съм и очаквала да има, обаче пък така да знаете се отслабва по-бързо  Mr. Green
Деси, как сте със Сашко?
Танче, татко ти, надявам се е по-добре!  Praynig
Шоки, минаха ли ти рагадите и Лъчко разреди ли храненията? Да ти кажа като минат зърната спират да те притесняват тези постоянни ревове за гърда и сукането по 20 часа в денонощие.  Mr. Green
Януари, звучиш много свежо с тези разходки. Мен ме мързи, а и като гледам мъглата- времето е с мен.
Славка, пиши по-често при нас, не само след дъжд.
Айде, отивам и по другите теми да се отчета докато ми е отпуснала малко време Вера. Спокоен ден на всички! На чакащите (няма да ги споменавам поименно от чисто суеверие- скорошно и бързо, и леко раждане)!

# 647
Здравейте мамчета, аз си чакам още  Sunglasses

Имам въпрос към вас: АКО след поставяне на епидурална упойка ми предложат да ми включат окситоцин, да приемам ли?  Crazy

И още нещо - възможно ли е да имам разкритие, ако не ми е паднала слузестата запушалка?

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 12:37 от alexa_

# 648
  • На морето!
На втория въпрос- да, на първия- ако окситоцина те притеснява само заради болката- да, разрешавай, няма да я усетиш с епидуралната, тя наистина притъпява много болките и се усещат само леки напъни.  Wink

# 649
Здравейте! Laughing
Сашкин е с разстройство според доки,ама пък е в рамките на 3-4 пъти на денонощие и доста трудно пълни памперса.Изписаха му ентерол.Нослето му миналата нощ беше запушено и беше кошмарна нощ,но тази нощ след намесата но физиологичния разствор поне може да се кърми нормално и рев нямаше.Иначе си е жълтичък още и поспалив сигурно по тази причина.Доста добре суче,изобщо не съм ползвала помпата.На поискване сме но той си направи доста добър режим през деня,казвам през деня защото вечер като се почне от 23ч до към 3ч само се кърмим.
Аз съм екстра. Crazy
Алекс,стискам палци. Hug

# 650
  • Бургас
Дейзинка,нормално да е поспалив.И ние бяхме така,като се "събуди"стой та гледай. Grinning
Моята щерка също беше два дни на лампа,на Слънчев бряг както се изразиха акушерките.

Радвам се,че намирам КРИС72 в добро настроение.

# 651
На втория въпрос- да, на първия- ако окситоцина те притеснява само заради болката- да, разрешавай, няма да я усетиш с епидуралната, тя наистина притъпява много болките и се усещат само леки напъни.  Wink

По първия въпрос- и аз имам инфо, че не се усеща с упойката, но има ли друга причина, освен болката, заради която да е по-добре да го откажа?

По втория - блажени са вярващите - дано да имам и да не съм разбрала Simple Smile

# 652
Привет и от мен  Hug Чак сега успявам да се включа...
Днес бях на записи на тонове, всичко е ок, имам си документите за раждане, на 20 февруари съм пак на запис и те така  Laughing Laughing Laughing
Понапазарихме за бебчо, остава ни само да го чакаме  smile3504

# 653
  • Бургас
Да се похваля и тук Simple Smile
Днес бяхме на контролен преглед в ДМ при д-р Згурова. Дими е наддал 200 гр. за една седмица вкъщи. Явно добре му се отразяват домашната обстановка и на мама млякото Simple Smile

# 654
  • Бургас
alex, purvite si 2 sm razkritie vaob6te ne sam gi razbrala. Za drugoto mi se varti v glavata, 4e ima opasnost ot pove4e razkasvaniq. Vse pak ne sam savsem sigurna, puk veroqtno i aku6erkata igrae vajna rolq tova da ne stane.
6te pusna link za belite 6umove po-kasno kato vzema lap-topa.
Ot v4era se zahranvame, no dnes pretarpqh palen proval. Na vtorata laji4ka pure se zadavi i povarna vsi4ko. Mai izbarzah. 6te iz4akam o6te 2-3 dni.

# 655
  • Бургас
ето и обещаните, има и едно клипче от тубата, дето все не мога да открия. ще питам августинките и ще го метна и тук  Peace

http://m.youtube.com/results?gl=US&client=mv-google&hl=b … D0%B5%D0%BD%D0%B5

http://babysleepnoise.com/download.html

иначе се приспиваме с люшкане и песничка, когато сме навънка в количката, когато сме в къщи на ръце Simple Smile завиждам ужасно НЕБЛАГОРОДНО на татко й, който без особени усилия я приспива в шезлонга с няколко полюшвания...

# 656
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Алекс, чакаме те с новини вече, не се ослушвай!  Simple Smile
Дейзи, Лъчи беше поспалив заради жълтеницата само в началото.Ела ни виж сега Simple Smile
От час и нещо ми е на гърдите и няма спиране, задрямва, махам го, писва и пак го слагам  Crazy
Бамбуче, радвам се за добрите новини.
Ваня, браво на младежа!

# 657
Добро утро тумбачета, малки тубмбачета и липсващи тумбачета Simple Smile! Да дам инфо за ЖК в Св. София - звъннах сутринта да попитам дали д-р Ризова ще приема днес и отговорът беше от 9 до 17 Simple Smile. Така, че който е днес на преглед да се приготвя!

P.S. Много кихам....

# 658
Привет и от мен! След вчерашната консултация всичко е наред - хубави тонове, тежим 1700кг, и сме с главата надолу - дано остане така че се надявам на нормално раждане. На 27.02.2012 ще ми издадат 45-дневния болничен и тогава ще ми пускат изследвания. Колкото повече наближава толкова повече ме е страх......

# 659
Здравейте,момичета! Laughing
Ваня,браво на Дими!Голям мъж ще стане той. Laughing
Сабинка,чакаме отчет. Wink
Хайде,леко бременеене на чакащите рожбите си и спокойни бебоци на тези,които вече са мами. Hug
Ние през деня спим и само за кърменето се будим,ама през нощта....само на гърдата ми виси. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт