Бургаски мамчета - 7 - ма тема

• 30 826
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Добро утро, поспаланки!

Аз ако не се разпиша сутринта и няма кой, що така бре  Laughing
Как сте всички?
Патиланка, честит рожден ден !Желая много здраве, късмет и сбъднати щастливи мигове!
Лек ден от нас!

# 166
Добро утро и от мен! Честит рожден ден на Патиланка-жива и здрава да си!

# 167
Добро утро и от мен:)

Честит рожден ден на Патиланка. Много здраве, щастие, и само хубави дни с любимите за теб хора newsm51 newsm51 newsm51

Този месец чакаме още бебчета. Бонбонче ти си май една от следващите мами, които ще ни зарадват. Как си настройваш ли се за предстоящото събитие. Пак ти разглеждах снимките със твоето хоби. Много ми харесват нещата, които твориш:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 168
  • Бургас
Да, Тане, чакам си и аз, заедно сме с Палома Негра, ама моята линийка се обновява с ден по-късно незнайно защо Simple Smile, а след това и Нели мисля.Да видим само кое бебче кога ще реши да излиза!
Ами страхувам се, но си чакаме бебче с нетърпение и се моля на Бог всичко да мине по живо-по здраво и да е радваме скоро на пухкаво бебенце вкъщи всички отново!
А иначе, радвам се, че ти допадат нещата от Моето хоби.Колко нещо съм направила докато бях бременна, само нанизвах заготовки де, че нали не можех много да ставам и да съм седнала, та сега понаваксвам.И ако не е тази занимавка, ще се побъркам.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 10:01 от Шоколадово бонбонче

# 169
Добро утро и от мен Simple Smile
Аз съм станала голяма поспаланка поне до 11 спя, ама през нощта се събуждам за разкош поне по 1,30-2 ч. Shocked

Честит рожден ден на Патиланка! Много здраве, щастие и сбъднати мечти  bouquet. Весел празник!
Аз днес съм на ЖК и после мисля малко по магазините да обикалям да видим какво ще купя за бебка  Blush

# 170
Момичета някой беше споменал за един детски магазин в "Славейков" някъде до Хемус. Знаете ли къде точно се намира и как се казва?

# 171
мами аз да попитам,какво да правя излишната кърма,малката хапва доста и пак остава.по около 100 мл изцеждам след кърмене,а колко изтича между временно,хич не ми се хвърля,в какъв съд мога да я замразявам(това е единия вариант,другия както правя сега да я хвърлям),вие какво правите
ако някоя мама има нужда(не дай си боже) да пише с удоволствие ще помогна Peace

# 172
  • Бургас
мами аз да попитам,какво да правя излишната кърма,малката хапва доста и пак остава.по около 100 мл изцеждам след кърмене,а колко изтича между временно,хич не ми се хвърля,в какъв съд мога да я замразявам(това е единия вариант,другия както правя сега да я хвърлям),вие какво правите
ако някоя мама има нужда(не дай си боже) да пише с удоволствие ще помогна Peace
Секси, и тук да ти кажа, че ако след кърмене не усещаш напрежение в гърдите, не е нужно да цедиш, че ще си докараш други проблеми.А аз месеци наред ходих с петна по тениските заради изтичаща кърма  Laughing

# 173
сетих се и друго да питам вече родилите в МБАЛ,ходихте ли на преглед 2 седмици след изписването,отбелязаха ли някъде че сте ходили,аз смятам да я заведа на преглед но при Димитрова,в нейния кабинет,дали ще има проблем?

# 174
ами то като текне и край няма,чак пръска на струй понякога

# 175
  • Бургас
ами то като текне и край няма,чак пръска на струй понякога
Ами има подплънки за кърмачки, но ако няма тежест в гърдите  е по-добре да не цедиш Simple Smile
Аз като раждах Мима, ходих на преглед след 2 седмици.А иначе също можеш да си я закараш и на Димитрова.

# 176
sexylove86 събирай кърма, че като родя да ми дадеш за моята бебка, аз не очаквам да имам:))

# 177
Момичета някой беше споменал за един детски магазин в "Славейков" някъде до Хемус. Знаете ли къде точно се намира и как се казва?

Казва се Слон Балон има и онлайн магазин. Под четвърта поликлиника в Славейков е Simple Smile

# 178

Да магазина се казва " Слон Балон" - в една нова кооперация е близо до поликлиниката в Славейков. Това е линк на магазина: http://slonbalonbg.com/ - можело да се пазарува и по интернет Simple Smile

Сексилав - не си хвърляй кърмата. Може да я съхраняваш в едни контейнерчета има на Авент.
Имай предвид че кърмата издържа:
 - 8 часа на стайна температура
 - 24  часа в хладилник
 - 3 месеца във фризера
А за самото изтичане може да си купиш потплънки за кърмачки. Аз имам такива ( но моята кърма е доста по- малко Sad изцеждам около 70 мл без да е ял Жорката). Слагам тези подплънки в сутиен за кърмачки, който също съм си купила и е много удобно с него:)

NIA.M - малко ти остана миличка нали:). Много ми е домъчняло и за теб. Кога ли ще се видим. Стискам палци всичко да мине нормално при теб. Защо мислиш, че може да нямаш кърма. Аз толкова се надявах да имам, ноооооооо Sad. Толкова рев съм изревала, че не мога да дам нужната храна на детето си, но какво да се прави и Хип Комбиотик помага:)

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 12:54 от tania_burgas

# 179
а какво всъщност е хиперлактацията,че нищо не мога да намеря в нета

Общи условия

Активация на акаунт