Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли човек да се зарази с хламидия чрез заразено бельо?
Колко време отнема лечението на хламидия?
Какво означава резултатът „Хламидия (сух тест) положителен (+) без референтни стойности“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли човек да се зарази с хламидия чрез заразено бельо?
-
Колко време отнема лечението на хламидия?
-
Какво означава резултатът „Хламидия (сух тест) положителен (+) без референтни стойности“?
-
Как мога да разбера дали хламидията е изчезнала или все още присъства?
-
Как се лекува цитолитната вагиноза?

Отказвам да приемам всякакъв вид хапчета, дори и витамин Ц няма да глътна! Изобщо не ми понасят тези лекарства! Цял ден от носа ми не спира да тече кръв, спира за малко и когато ревна пак започва да тече, замаяно ми е, нито ми се яде нито вода ми се пие а да не ви казвам че не съм спирала да рева!Обадих се на доктора и той ми каза продължавай да ги пиеш нищо ти няма
А поликистозата не е ли на двата яйчника, защото ми каза че не са опасни само трябвало да се наблюдават, от овулацията били, тоест какво ще рече че имам проблем с нея ли или не мога да разбера, толкова съм объркана и притеснена, че ума ми не го побира как ще се оправя ... Някой избавил ли се е от тези хламидии и забременели ли сте след това, колко време сте се лекували и от колко време сте си ги таили в организма си? Много ще съм благодарна, ако ми отговорите на многото въпроси
Добре че си ти да отговаряш на въпросите ми