Хламидия - тема 2!

• 93 536
  • 779
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм на поправителен,от утре пак АБ,на ММ всичко е ок.Втори курс на лечение,явно огнището е по-голямо,а  и  доста стара е инфекцията  и така пак нерви.Хубавото е,че стойностите са спаднали и нещата ще се случат,но търпение.

# 346
Zvezda пожелавам ти успех и дано този път лечението е успешно

# 347
  • София
Аз съм на поправителен,от утре пак АБ,на ММ всичко е ок.Втори курс на лечение,явно огнището е по-голямо,а  и  доста стара е инфекцията  и така пак нерви.Хубавото е,че стойностите са спаднали и нещата ще се случат,но търпение.
Звезди, следващия път ще са отрицателни вече!
Нали чакаш 40 дни преди контрола.....само търпение и постоянство- това е. Hug Hug

# 348
ОФФФФ момичета да се оплача моите резултати са ок ама ма моят човек са пак слабо положителни я кажете сега пак трябва да пие антибиотици нали?

# 349
  • София
ОФФФФ момичета да се оплача моите резултати са ок ама ма моят човек са пак слабо положителни я кажете сега пак трябва да пие антибиотици нали?

Дай да видим резултата
Колко дни след лечението са минали?

# 350
Звезди, следващия път ще са отрицателни вече!
Нали чакаш 40 дни преди контрола.....само търпение и постоянство- това е. Hug Hug
    Не,не чакаме,тя Теохарова иска да има поне 15 дни от последното приемане.Уж щях да я питам,ама...вярвам й,тя толкова се раздава жената.Ще ги трепим докато не изчезнат  Mr. Green 

# 351
Теохарова до кога ще е в Института, някой има ли инфо? Нали ще се маха сега към средата на ноември. newsm78

# 352
Така ли  Rolling Eyes ми аз съм на контрола към края на месеца,тя нищо неспомена.

# 353
Явно е само слух. Дано да работи още тази лекарка, че е златен стандарт в лекуването на тази пущина...Аз съм на контрола към средата на месеца.

# 354
Denis_d минали са 25 дни след употребата на антибиотици ,доктора каза ,че може след 15 ден да се прави контрола, резултатите при него са Хламидия Трахоматис  IgG 1:16 Слабоположителен резултат  (РЕФЕРЕНТНИ СТОЙНОСТИ  <1.16 ОТР.   ,1:16-СЛАБО ПОЛОЖИТЕЛЕН , >1:32 ПОЛОЖИТЕЛЕН )   Между другото при него предният път пак изследвахме само IgG резултата беше същия като сега

# 355
  • София
Чака се 30-40 дни след спиране на АБ и тогава се прави контрола. Освен това е добре да се изследват и трите ИГ-та, така препоръчва Теохарова.

# 356
  • София
Denis_d минали са 25 дни след употребата на антибиотици ,доктора каза ,че може след 15 ден да се прави контрола, резултатите при него са Хламидия Трахоматис  IgG 1:16 Слабоположителен резултат  (РЕФЕРЕНТНИ СТОЙНОСТИ  <1.16 ОТР.   ,1:16-СЛАБО ПОЛОЖИТЕЛЕН , >1:32 ПОЛОЖИТЕЛЕН )   Между другото при него предният път пак изследвахме само IgG резултата беше същия като сега
Иг.Г падат много бавно
Контрола се прави след минимум 40 дни след АБ лечение.
Повтори изследването след 40 дни и ако поне малко са паднали антитела - всичко е наред / в същата лаборатория/

Не трябва да пие сега отново АБ - няма смисъл
Консултирайте се и с друг лекар

# 357
Ами аз първият път изследвах и трите и само IgMбеше (+) как да разбра дали поне малко са паднали стойностите като в изследването не пише колко точно са а 1:16 ? Ще направим още 1 изследване след като изминат 40 дни.Възможно ли е сега при мен да е дало фалшив резултат (не ,че ми се иска )? Защо на мен и съпруга ми изписаха антибиотик само за 10 дни а виждам ,че яна -86 е пила 3 седмици?Да не би курса да е кратък?моля изразете мнение

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 18:34 от iva_lubenova

# 358
ivankaka mojeli da spodelish tvoita shema na lechenie? Az pih sumamed 3 sedmici i sled 4 meseca otnovo se poqvi:(((((((((((((((

# 359
  • София
ivankaka mojeli da spodelish tvoita shema na lechenie? Az pih sumamed 3 sedmici i sled 4 meseca otnovo se poqvi:(((((((((((((((
не може да се е появило отново, ако и ти и партньорът ти сте били излекувани. Вероятно единия не е бил излекуван.
Ето тук я има схемата на лечение- т.4.2
http://www.fertilityfriends.co.uk/forum/index.php?topic=242395.0

Общи условия

Активация на акаунт