Хламидия - тема 2!

• 93 408
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
За едно и също нещо става дума, Алая. Серума е една жълтеникава течност, която се отделя. Споко Hug

Сънчи  Hug Hug Hug не исках пак теб да занимавам, но ти пак ми помагаш.
Вчера се свързах най-накрая с номера който ми даде. Потвърдиха, че на мястото на д-р Теохарова няма друг в момента, но ми казаха че мога да изпратя защото изследванията го прави старшата сестра и тя ще ни ги направи. и ще ги върне, но кой ще ни ги разчита и назначава лечение после не знам ... дано не се налага.

Жълтеникава течност .....  Sick

Само остана и някой куриер да намеря да извърши услугата Simple Smile

# 526
Лошо е, че никой не замества д-р Теохарова Confused

Аз ти казах кой куриер използвах. Провери във вашия град кои са налични и какви са им условията за превоз на такива "пратки"

Жълтеникавата течност не е толкова гадна Joy

# 527
Използвам темата, за да благодаря отново на Сънчи - Пънчи, която от начало до край ми съдейства с нашите изследвания. Благодаря ти  Hug
Изпратихме серум в лабораторията и резултатите и на двама ни са отрицателни.
Дори от там казаха, че се случва често от Плевен да излизат положителни, а всъщност да не са. Сега не знам на кой да вярвам и мисля да пусна и директен тест за хламидия, но то пък няма часове за моя доктор до март. Чудя се да рискувам ли да отида при кой да е или да си чакам за там.  

# 528
Здравейте,момичета  Hug
Четох,четох...но така и не разбрах кой е най-сигурния начин за изследването на хламидия.Преди около 6-7 години по повод силно възпалени яйчници имах положителен резултат за хламидия(взеха ми само кръв).Резултата беше положителен.Изпихме куп лекарства със съпруга ми(той е на 40г.,аз на 35 г. към днешна дата).Нямам спомен след това да сме повтаряли изследването  newsm78 ,изобщо не знаех що е туй чудо хламидия  Rolling Eyes  Тогава бяхме млади,но ето,че след тези години и двамата сме с болки в ставите,кръста,гърба...абе навсякъде  ooooh! Аз съм с пролактином на хипофизата,съответно с висок пролактин,високо АСТ от години и постоянен дискомфорт отдолу и за разкош паническо разстройство.Микробиологиите са чисти-гъби не ми откриват,освен една кандида,която уж излекуваха,последна цитонамазка от преди 4 месеца с резултат ПАП 1 (не съм била с такъв резултат от години,та се чудя дали нещо не са объркали в лабораторията newsm78).Имам 4 бременности,от които един аборт,едно мъртвородено бебе и две дечица(да са ми живи и здрави).Освен ставните болки от около 2 години по средата на цикъла прокървявам за 4-5 дни(светло розово течение с червени жилки).Казват овулаторно кървене,за което се съмнявам,ама...От два месеца съм с почти постоянни болки в матката и яйчниците.Предния месец цикъла ми закъсня с 2 седмици,викам си  "бременна съм",ама пък съм със спирала  ooooh! Ами не бях-дойде ми с доста закъснение,но първите 3 дни ми тече ръждиво,тъмно-кафяво чудо на цвят  Thinking Общо взето поста ми е доста объркан,аз също.Обръщам се към вас  за съвет какъв тест за хламидия да си пусна и нужно ли е и съпругът ми да се изследва и как.
Гуш на всички  Hug

Кръвен тест Иг.А и Иг.Г  и двамата
Ще чакам да пишеш какъв е резултата - дано да е (-)

Едва днес си пуснах изследването...но само на мен.Защо е нужно и съпруга ми да се изследва  newsm78 Ако аз имам,не значи ли,че и той ще има  Whistling или се бъркам.Обяснете ми моля ви   bouquetУтре ще споделя резултатите  Hug

# 529
  • v. turnovo
Харем, аз преди 5 години имах хламидия ,силно положителна за стара инфекция ,а на мъжа ми всичките титри бяха отрицателни....Та вероятно има значение да се изследват и двамата партньори

# 530
И резултатите...ще помоля за разчитане

# 531
  • София

Нямаш Хламидия

# 532

Нямаш Хламидия

Благодаря,denis_d  Hug А този резултат Ig G какво значи цифричката 3 ?

# 533
  • София

Нищо не означава, не го мисли - никога не си била заразявана с Хламидия.

# 534

Странно,много странно...преди години се лекувахме двамата със съпруга ми от хламидия  Crossing Arms

# 535
  • София

Странно,много странно...преди години се лекувахме двамата със съпруга ми от хламидия  Crossing Arms
Ами излекували сте се успешно, няма инфекция нито стара, нито нова.

# 536
  • срещу двата комина :)))
здравейте,пускам си и тук въпроса,че чак сега намерих темата  ooooh!

На мъжа ми намериха хламидия ,неизлекувана преди години инфекция.Това са резултатите:

Chlamydia trach. IgM   0.21   Ratio   < 0.8 отр.; 0.8 - 1.1 граничен; > 1.1 пол.
Chlamydia trach. IgG   1.62   Ratio   < 0.8 отр.; 0.8 - 1.1 граничен; > 1.1 пол.

Доктора му е изписал антибиотик,но е казал,че шанса аз да съм заразена е 50% и да си направя и аз изследване,нямало нужда да се тъпча с антибиотик ,ако нямам.А аз навсякъде съм чела,че трябва и двамата да се лекуваме  newsm78 В понеделник ще си пусна тест,но ако отрицателен какво правим,аз не мога сама да си изпиша антибиотик...много съм объркана ... Доктора е от клиника "Щерев",само хубави неща съм чувала ...

# 537
  • София
mury, изчети внимателно темата назад и ще намериш отговорите.
Лечението е еднакво и за двамата. Започва се от 1-ви ден на МЦ, защото хламидиите имат фази на живот и развитие.
Положителен или отрицателен- задължително и ти се лекувай.

# 538
Здравейте! резултата ми от изследване за хламидии е Chlamidia Trach - Ig G и Ig M   *   Профил   Виж по-долу
Chlamidia Trach-Ig G   3.46   Ratio   < 0.8 отр.; 0.8 - 1.1 граничен; > 1.1 пол
Chlamidia Trach-Ig M   0.64   Ratio   < 0.8 отр.; 0.8 - 1.1 граничен; > 1.1 пол..... Откриха ми хламидии преди 10 години и съм я лукувал поне с 7-8 курса. Сега имам ли ифекция? Правилните ig ли съм изследвал или трябвя IgG и IgA без igM Имал съм преди години и от тогава няма от къде да се заразя повторно. Правил съм много изследвания и последните 3 бяха отрицателни но в други лаборатории.

# 539
  • София
mury, изчети внимателно темата назад и ще намериш отговорите.
Лечението е еднакво и за двамата. Започва се от 1-ви ден на МЦ, защото хламидиите имат фази на живот и развитие.
Положителен или отрицателен- задължително и ти се лекувай.

Защо пък лечението да се започва от 1 ден на МЦ и какво общо има цикъла на развитие на Хламидията с М.?!
Хламидията си се развива и пълзи от клетка в клетка, независимо от това какви процеси протичат в тялото. Развиитието е еднакво както при мъжете, така и при жените.
При Мъжете сперматогенезата е средно 100дни - тогава какво се случва при  тях?!

Общи условия

Активация на акаунт