Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 229
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте, имам нужда от помощта ви. Имам съдомиялна, на която не се маха горната кошница. Искам да измия коша за боклук в нея, но за да се събере трябва да го сложа отдолу и да махна горната перка. Въпросът ми е дали машината ще работи нормално само с една перка?

# 481
Що просто не рискуваш и с гумени ръкавици ,не си го измиеш в банята под душа ...Примерно  Mr. Green

# 482
Кошът за боклук се мие на ръка Crazy. Вземаш гъбка с абразивче и малко препарат за съдове или някакъв универсален и миеш. Екстра се получава.
Хора, съдомиялната машина е за съдове за хранене, не за боклукчийски съдове.

# 483
  • София
Благодаря, че си направихте труда да пишете, само за да ме критикувате. Винаги го мия на ръка с гъбката в банята, но два дни няма да имам топла вода, а не ми се мие със студена.

# 484
За 2 дни немиене нищо няма да му стане на коша.
Миялната ти няма да работи без перка, всъщност вероятно ще работи, но електрониката може да отчете някаква грешка и тогава става неприятно.

# 485
  • София
Разбрах, благодаря ти  bouquet

# 486
Аз пък моя си го мия в съдомиялнята Embarassed Обаче моята горна кошница може да се маха. Simple Smile

# 487
  • Варна
Щом си мием филтрите от абсорбаторите в машината, защо пък да не може и кошовете  Rolling Eyes

# 488
Щом си мием филтрите от абсорбаторите в машината, защо пък да не може и кошовете  Rolling Eyes
И аз съм на такова мнение. И филтрите на климатиците.

# 489
  • Балчик
Мдаа, миялната е един универсален, мултифункционален уред. Rolling Eyes

# 490
Аз все пак да си напиша за моя проблем с миялната,може пък да е от полза за някого  Grinning
Както казах,машината не е наша,упътването е на хонландски и хазяина нямаше идея как да се оправи. Та днес,след като пак забийпка,открих къде е проблема- трябва да се нагласи да свети лампичката на 50 градуса,а това става като едновременно /ей това беше ключа!/ се натискат копчетата за пускане на машината и това със стрелката до него. Та вече работи,само не можах да разбера защо всъщност го правеше това..

# 491
Здравейте , престои ми ремонт на кухня и искам да си купя миялна машина за вграждане .Коя марка ще ми препоръчате?Благодаря Ви предварително

# 492
Здравейте , престои ми ремонт на кухня и искам да си купя миялна машина за вграждане .Коя марка ще ми препоръчате?Благодаря Ви предварително

Аз съм много доволна от моята миялна - MIELE за вграждане  Peace ползвам я вече 6 години и нямам проблеми с нея  Simple Smile

# 493
  • Балчик

В днешно време е много трудно да се препоръча марка, за съжаление. Освен ако Миле ти е по джоба.

# 494
Уф, бая дълбок трябва да е джоба за ново Миле.
Иначе Бош, АЕГ, Сименс са ок или поне би трябвало да бъдат.

Общи условия

Активация на акаунт