90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 335
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
какво става в темата не е истина newsm78 от един два поста сме готови да обърнем цялата тема в панаир.. Laughing съжалявам за описанието, но наистина като се замисли човек всичко това е адски смешно и глупаво Crossing Arms Темата тук наистина е, за да си помагаме и да обясним на някой нещо, ако има нужда от помощ или не разбира..... наистина много помага, защото съм срещала момичета, които казват ами аз съм на 90дневната диета, пък в същото време в 2-3 часа пият 3в1 и като попитам какъв ден ти е днес отговарят бобов... кажа, че не е правилно и ми се отвръща, че неска са на една ябълка и това 3в1 и за вечеря ще хапнат нещо бобово Laughing др. пример пак следобед уж на 90 дневната яде ябълка и вика днес ми е варива за сега 2 ябълки довечера ще хапна нещо бобово...
За това стига вече... който иска да отговаря на въпроси и да помага, да отговаря... който не иска, да не отговаря... но наистина темата много помага и е нужно да се прочете поне една тема преди да се захванеш с режима и всичко ще ти е ясно като бял ден! Peace
отново съжаляваам за дългия пост  bouquet Hug

# 571
Добро утро. Надявам се наистина да е добро в тази тема, Не ги правя да се заяждате , обиждате и така нататък. както всички знаят(сигурна съм по- добре и от мен) живота е различен, всеки е възпитан и живее по различен начин със свои собствени възгледи за живота. Понякога причините да сме тук са различни, но целта е една. далеч съм от мисълта, че точно аз ще предизвикам мир(колкото и да ми се иска), защото той понякога е химера, но моля ви нека се насочим към постигането на общата цел. всеки има право да пита тук и да пише, но нека е обмислено. когато имам време ще отговарям на всеки който мога! обещавам, че след последния си изпит на 20 януари(на който така или иначе може да ме скъсат) ще разгледам обстойно 1вата страница и всички линкове в нея. Ще се опитам да поправя и дообясня неточностите в нея. Който има желая да ми пише и да ми помогне! Peace
Днес съм на белтъци. Отделям си малко време за почика до към 11 часа, защото вече съм с кръгове под очите. Та така менюто ще го разписвам по- късно Wink до тук съм на чаша вода, чаша чай, чаша кафе Mr. Green
Черпя ви със закуска плодове, защото кафето вече е сервирано. Днес баща ми празнува имен ден! Пожелавам на всеки празнуващ много силно здраве като желязо и много късмет! Hug

Хубав ден мили момичета и не ставайте и лягайте с неприязан, всичко рефлектира върху вас Peace
  love001

# 572
Аз предлагам да изгорим Нана публично и ритуално на клада другата седмица на срещата и да се приключи с въпроса.  Twisted Evil Може на паметника Левски, че е близо. Пък и символично място.  Mr. Green

Може ли тези, които със сигурност ще идват на срещата да ми драснат едно ЛС, примерно до утре вечер, за да мога да запазя места.

Пак ще повторя, този път с големи червени букви, че да се види.

СРЕЩА НА ФИДАНКИ

23.01.2011 от 18ч в ресторатнт АМ-ГЪЛ

Ресторанта се намира на ул. Сан Стефано 3
За карта - ЦЪК

-300гр днес, пооправям вчерашния плюс
Ден 15 въглехидрати
З: мандарини
О: гъбена каша с филийка/две хляб
В: бял аерошоколад 2бр и лентичка черен шоколад

# 573
  • София
Пуснете Гала, някакъв обяснява нещо  Mr. Green

# 574
  • Sofia
Аз предлагам да изгорим Нана публично и ритуално на клада другата седмица на срещата и да се приключи с въпроса.  Twisted Evil
Не се приема предложението.  Laughing

tinki_15 , опитах да ти пратя ЛС, но кутията ти е препълнена и не става. Разчисти малко.  Laughing Ако искаш дай на ЛС мейл или скайп да ти пратя табличката, да я качиш ако я харесаш, в следващата тема.

# 575
Днес ми идваше да се наведа и да целуна кантара по дисплея - след първите 4 дена от диетата съм с 2 килограма надолу. Ура, ура, ура!
Днес ми е белтъчен ден - закусих 2 ябълки и кафе , а за обяд съм запланувала 1 пилешко бутче и задушени с лук гъбки.

# 576
Добро утро.
След първи ден-днес -600 гр.
Днес ще карам на картофена салата на обяд и ориз с гъби за вечеря.

# 577
Дунди, ще ме прощава и чумата, и шарката, ама на мен ми се яде боб Simple Smile
И всъщност като не знаеш за някое поверие - не се брои. А боба вреше в третата си вода, след като те прочетох Wink

Честит празник на всички празнуващи!   bouquet

# 578

Бе аз не разбирам от диети и от диетология, ама тоя що сланина сложи... Скри ми шапката.  #Crazy

# 579
  • Бургас
ДУ фиданчета Grinning

Честит празник на именниците  bouquet
Ние в офиса имеме две Тонита ...........и масата е претрупана с изкушения.
То бонбони,бисквити,ядки,сокове................чудеса........
НООооо най-хубавото е,че днес съм на Въглехидрати и си отделих в една чинийка
и обядът ще е доооста обилен и разнообразен Mr. Green
за десерет ще си хапна от Ябълковата ми баничка  eat

З:мандарини
О:разни сладости
В:макарони с маслини и чесънче

# 580
Аз предлагам да изгорим Нана публично и ритуално на клада другата седмица на срещата и да се приключи с въпроса.

Предложението се приема smile3508

Ама стига верно! Какви са тея кавги! Вие тука, ако се връзвате на нечий стил... За да няма кавги и тъпи въпросчета, предлагам следващата тема да сложи tinki грешка на първа страница и да направим игра кой ще я открие първи  Mr. Green

Диването, да направим един ивент във фб  Thinking

Ванеса, BG Lady, аз вчера също я видях тая с цветето.  Sick Като цяло съм възмутена от идеала за красота- някакъв поп фолк, златкин стил. Едно единствено момиче ми хареса, не знам как се казва, но пък то е тъпо като галош. Жалко за прекрасната награда. Не за джипа, кола си имам  Mr. Green , за книжките. Представям си колко хубави романчета ще има, които никога няма да ги прочетат  hahaha

Аз днес останах насаме с Кантаров и ми показа само -300 от последната четворка, която с днешния ден приключва. Но това така или иначе прави -3,300 от 2 януари, което ме удовлетворява. Не търся бърз резултат, а и рязкото сваляне вреди на черния дроб, който така пазя. Пък и остават 2 седмици до първия воден. Та с една дума доволна съм.

# 581

Бе аз не разбирам от диети и от диетология, ама тоя що сланина сложи... Скри ми шапката.  #Crazy
Е кажете за какво става въпрос ,деееее.
Някои сме на работа все пак Crossing Arms

# 582
  • На топло...
Дубрютруууу Whistling, фиданчици Hug!

Прекрасно утро след тежка вечер. Определено предпочитам тежко утро след прекрасна вечер, ама нали жертваме окръжностите в името на четирибуквието, требе да ни е зле понякога Mr. Green.

В този дух, Дзаки Hug, стори ми се просто, че няма да си навитак толкова скоро след четворките Peace, а и не те сварих за свиркане вчера, само сутринта всегласно си обявих намерението, че ако го запазя за себе си съм се огрухала Crazy.

Руми, пуста луна, поне ми дава някакъв план за разтоварващите дни. Нали за почивките пише един плодов седмично, та реших да се вържем с голямата Сестра като лев за дойче марка Joy. Оказва се, че за мен е задължително да разтоварвам, инак преходът към нормално хранене ще е в посока висините Wink...

Брук, по твоя въпрос Flutter. Пържените филийки стават за въглехидратна вечеря. Като проdукти са си баш режимни. Друг е въпросът, че пърженото не се препоръчва! Целта ни тук е да попроменим към по-зравословно хранителните си навици. Един от основните постулати на режима е по-малко мазнина (и сол)... Ако умираш, яж. Аз лично пържено ядох (пирожки) на края на режима. Всъщност краят на режима за много неща е ларж Grinning.

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 10:11 от Нану

# 583
Имам питане относно соята. Има я описана и в първите два дни. Нали не е грешка

# 584
Днес ден14-ти-варива:
з-ябълка
о-ориз с домати на фурна
в-като обяда
П.П-Браво Хари!Хубаво е някой хора освен върху тялото си да поработят и върху умението си да общуват с другите(правилно) Naughty

Общи условия

Активация на акаунт