90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 391
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Защо 90-дневната диета е толкова добра?

1. Липсата на крайност, тъй като няма нужда да се откажете от някаква храна - само да бъдат правилно комбинирани. Защото стомахът не е контейнер за помия (смешно: разделяне на отпадъците, храна, колкото се разбърква).
2. Тъй като е много важно това, което ядеш. Тъй като от това зависи  физическото, умственото и общото ти здравословно състояние. Храни, които да се грижат  да дадат по малко работа  на стомашно-чревния тракт  и на  организма повече енергия.
3.  Създаването на ред в храненето и да имате поне 5 порции на ден могат да бъдат дори повече. До обяд (без значение колко е часът) са винаги витамини: плодове, зеленчуци, плодови или зеленчукови сокове, ако си на работа много дълго, но да има салата. След завръщането вкъщи от работа или училище, да се изяде една ябълка, или ядки, които винаги са с вас, за да не атакувате  хладилника веднага след като преминете през пристанището.
4.  Колкото повече се придържате към правилата на  90-дневната  диета, толкова по-успешни и ще сте. Правилата са прости: глад е забранено, храна разнообразна, вкусна и здравословна, а вие сте пълни с енергия за преодоляване на ежедневните предизвикателства.
5. Тъй като всички ястия се вземат под внимание препоръките на СЗО са за използването на по-малко месо, сол, захар и мазнини и повече плодове, зеленчуци и сложни въглехидрати.
6. Защото те е грижа за здравето. Те повишават  захарта, кръвното налягане и холестерола, както и подуват корема,  създават болки в стомаха. Ако сте бременна или не, вие ще станете здрави, по-пъргави, по-развълнувани за себе си и живота си.
7. Препоръчвана на пациентите от все повече и повече лекари. Това вече е едно хубаво признание за нашата диета, нали?!
8. Тъй като енергията, която вашият метаболизъм изразходва се дължи на различни и по-добро храносмилани навици остава да бъдат изразходвани за физическа активност. След няколко дни от прилагането на 90-дневна диета и раздяла, успява да скочи в някаква си дреха и стига да заклюяениети , че без физическа активност не е добре или неюо подобно.
9. Тъй като вие сте без вина отново заедно. Познаване на правилата за разделяне на храната ви позволява да знаете как да изберете и изберате храна - не само у дома, на работа, на път, празник ...
10-ти Тъй като са насърчавани да пият вода, неподсладени  чайове, пресни плодове, зеленчукови сокове . И знаете ли, това е напитка, която радост обратно - и напитките са победители. Дори и кафе не може да се отрече.

Понеже словенския няма общо със сърбо - хърватския, но в общи линии то като превеждаш малко се губи смисъла или поне аз не умея да го преведа перфектно. Нямам претенции , че знам езика. Нищо , което не е написано на нашата първа страница. Ползвах и малко преводач.

# 61
  • На топло...
Бамби, благодаря ти много Hug!
За 5-те хранения не пише на първа страница примерно и за витамините по този начин, има разлики.
Въпреки това са по-интересни дните - това са следващите 5 абзаца?

# 62
Момичета могар ли да се ядът от супите на Маги ... ?

# 63
  • София
Здравейте, момичета!

И аз след голямото плюскане имам много за сваляне.
 И така...
Аз започвам - петък 13.
Килцата са ми 68 при 164 см.
Идеята да сваля до 13 април(пак петък 13) - 10 кила!!!

Днес закусих с ябълка
Пиех вода до обяд
в 11:30 не издържах и пих кафе с една идея мляко.
в 13:15 обядвах - коричка хляб, 2 чушки от туршия, малко сиренце, малка пържола
в 18:00 вечерях - кебапче и едно пилешко крилце, една чушка и морковчета от туршия
в 19:30 - изпих 30 грама коняк - имаше голям повод...
Засега се сдържам да не похапна сладко....

22:15 - един бонбон стрепсилс, че ме наболява гърлото, а не ми се дъвчи лук толкова късно...

Утре съм на боб на обяд и на картофи вечер, може и на 2 пъти да ям боб знам ли...

# 64
Здравейте принцеси   bowuu  чета ви и много ме надъхвате от понеделник съм с вас . Трябва да си купя кантар че маи имам доста за сваляне,след бебка по време на бременноста качих 27 кг.

# 65
  • Cavan, Ireland
Неродената мома, чак сега видях, че си питала за чапати и то точно след мен ама...кьорав човек съм...много тънки кръгли питки направени само то брашно вода и сол, аз си купувам замразено тесто направо разточено (1мм  е буквално) и на много горещ тиган без мазнина...но е хубаво да се ядат след като си ги направил, не като мен на другия ден  Naughty

# 66
Нека и Санитка да погледне, че може нещо не както трябва да съм превела. НА мене си ми харесва и като до сега. Въпреки , че съм с изключително малки порции, да не кажа нищожни. Искам уж по големи резултати. НЕ пропускам да ям де, но черния шоколад не го приемам. Хърватската версия не ми се отваря или аз не знам да работя с ПДФ файлове. Там щеше да ми е перфектно. Искам много да изненадам съпругът ми в края на март като си дойде. НЕ съм му казала, че съм на диета, че колко съм му мрънкала и той вече се е отказал с мойте диети. Снимки не знам да качвам , може би на края на режима във фейса ще сложа преди да напълнея, като Пиги Crazy и след режима. Определено се вижда , колкото и малко да съм свалила. Имам впредвид от многото кила , а не от първата четворка, че 4 килограма са си просто повече от перфектно. Блузите ми само за 6 дни вече не стърчат като на бременна в 7 месец, а си висят. И си искам гардеробаааааааааааааа-роклите, тесните дънки и бюстиетата, и потничетата и всичките ми стари дрехи. Искам си и много високите обувки. И ще си ги получа Wink
А и брат ми ще прави сватба лятото и искам да съм просто Аз(преди да се отдам на  хладилника) Hug

# 67
Леле, ужасно бързи сте... Няма да мога да Ви прочета...  newsm78
Аз днес бях на белтъчини и се кефех, че всички манджички за гостите си бях направила режимни... Но докато нахраня малчо и докато посрешнем закъснялите гости и ... останах без вечеря  #Cussing out направо умирам от яд,,,, ДА СИ ЛЕГНА В БЕЛТЪЧЕН ДЕН ГЛАДНА!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Е, надявам се да го преодолея Simple Smile Утре ще се поглезя със задушени картофки с копър и чесън... Обичччам гииии Simple Smile Дано да мога да заспя  bowuu Лека нощщщщщ

# 68
Ника, не се отказавай от месцето, а виж примерно кое приемаш ок. Аз пък си падам по тестивичко, но то ми е най-големия проблем. Нулева група съм. А с месата мога всичко. Моя мъж яде само мръвка  и е А група и си качва. А не яде хляб. Там четеш и изваждаш всички благоприятни храни и ги съчетаваш в дните тука и сигурно ефекта ще е супер. Поне аз така си мисля де, не ангажирам никого с мнението си.
Аз се разписах тази вечер, нали ми е мирно като спи малечка, но вече отивам да се паркирам и аз .
ЛЕка и мека.

# 69
  • София
Здравейте! Отново имам за сваляне и отново прибягнах към тази диета, въпреки, че предния път не я довърших. Искам да ви попитам за мнение, относно часовете за ядене. Пише, че не трябва да се яде след 20 ч. Само че аз съм с обърнат режим и ставам най-рано в 4 след обяд, а си лягам в 7-8 сутринта, което означава, че спазване на интервалите от време между храненията може да има само в плодовия ден. И след това да гладувам цяла нощ докато си легна. Според вас дали и метаболизма ми си е сменил режима?

# 70
как е възможно дори и след плодов да не съм мръднала изобщо  Cry

# 71
  • София
как е възможно дори и след плодов да не съм мръднала изобщо  Cry

Възможно е. Но не се хвърляй в отчаяние. Продължавай нататък. Важно е колко ще покаже на 91-вия ден.  Hug

# 72
  • Sofia
Добро утро! Имам малък минус след плодовия, важното е че свърши, че голяма мъка. Днес с какви месца съм се заредила.... нямам търпение да стане обяд.
За дните - на мен любим ми е белтъчния и по-малко бобовия. Въглехидратния го обичам, ама много еднообразен. Трудно ми е да измислям какво да ядем в него. А плодовия ми е най-омразен.  Sick

# 73
 Whistlingпак не съм мръднала надолу  Crazy Направо вече откачам. Същност излъгах имам първите -100гр от 9 дена насам  Whistling

# 74
  • Бургас
ДУ фиданчета Grinning

Ново мамче
и на мен ми се е случвало така с гости и от тогава си вечерям по-рано Wink
а с гостите си пия водица и се усмихвам чаровно Laughing

Писе слушай Нана,аз съм имала застой от по 20 дни Crossing Arms
но после пак тръгвам надолу Peace

Днес съм Плодче:мандарини,банани  и ябълки.

Хубав ден дами-до после.

Общи условия

Активация на акаунт