90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 395
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Най-после видях тая нула....
Е сега станах и се премерих и съм страхотно изненадана- 80.800,но я има нулатаааа Laughing Laughing
800 гр. след плодовия.Ставам да оправям тропчо.
Черпя ви по едно

# 76
Здравейте! Един въпрос към по-знаещите - можели във въглехидратния ден баница с кисело зеле?
Лек и отслабващ ден на всички!

# 77
Здравейте! Един въпрос към по-знаещите - можели във въглехидратния ден баница с кисело зеле?
Лек и отслабващ ден на всички!

# 78
# 79
Добро утро  kaffeetrmker_2
Аз определено свалям само след плодов ден, т.е. и през другите, но постоянно варират + и -, а след плодовия което сваля, сваля през следващите четири го поддържам него  Simple Smile. Странно ми е само защо свалих 1,5 кг за първата четворка, през която мога да кажа че все някъде бърках и си хапвах и повече даже между обяда и вечерята имах междинно хранене, а през втората четворка всичко ми беше стриктно ииии 0,500 кг (вода пиех еднакво по 2 л вода + чайове)  Shocked

За днес бобец  Mr. Green

# 80
  • По света и У нас
Добро утро Coffee

Тази сутрин най-сетне се престраших и се претеглих -4 кг. за 13 дни Crazy Много се радвам, а като си помисля че снощи така ме беше навестила Спаска, че бях на косъм да съгреша, но..... Naughty устисках.
Смятам от днес да се тегля всеки ден, но кантарът ми е механичен и няма да ми отчита разликите в грамовете, но нищо.... Поне ще знам, от какво качвам.
Преди на Дюкан пак се теглих всеки ден и бях установила, че от лютеница и царевица качвам килограми Simple Smile

Днес съм на белтъчини.з:прясно изцеден сок от грейпфрут и кафе, о:кашкавал и нещо друго млечно, че много се затъжих за тях, в: може би риба, но не съм го решила още.

Целувки и хубав ден на всички  Hug

# 81
  • Sofia
Jasmine_, винаги в началото се сваля по-бързо, после по-бавно. Причината е, че в началото когато изненадаш организма с нов режим на хранене, той започва бързо да сваля. После си изгражда защита, пренастройва обмяната на по-икономичен режим и се стреми да си съхрани кг. Нормално е, така е заложено, за да оцеляваме в условия на глад. За съжаление природата се променя много бавно и още не е измислила как да оцеляваме в условия на преяждане.  Mr. Green

# 82
хихиххиих, savina, много си права! С тая природа оправия няма  Mr. Green
Иначе съм много по - доволна, че свалям по малко, те по 0,500 като се съберат повечко и ей ми го успеха, че ако взема да сваля всичко първия месец, както беше казал някой в предишната тема ще ми носите направо плоча на 91 ден  Joy

# 83
Добро утро! След 3тата 4-ка съм -2.5 Flutter
Днес белтъциии:
з-ябълка и кафе ( докато си хапна ябълката 100 пъти ме прекъснаха Twisted Evil и накрая взех, че си е изпуснах в кафето Laughing )
о и в - после ще ги отчитам, но съм намислила месце да е newsm78

absolutpartystar твоята хич не е лесна newsm78 предния път като спазва режима как ги караше интервалите между храненията? според мен най-добре ще е след като си лягаш към 7-8 сутринта тогава да си правиш закуската, която може да се яде от 4:00 до 12:00 часа на обяд и след това като станеш към 4 следобед хапваш каквото ти е според режима (нещо като късен обяд) и ако е въглехидратен или варива може да вечеряш пак към 19:00-19:30 , а ако е белтъчен към 20:00 - 20:30 най-късно Simple Smile Дано съм ти помогнала и успех с борбата с кг-мите Hug

# 84
Добро утрооо  Grinning

Аз вчера гладна легнах! Събудих се сита  Mr. Green Как става това не знам. Сега пийнах един зелен чай и хапнах една круша  Mr. Green bowuu За обяд не го знам какво ще е, някаква мръвка 100% ще е. На вечеря съм на рожден ден и ще си избирам по меню  Mr. Green

Не знам колко и дали съм свалила, ама се чувствам много добре. Виждам някаква разлика в лицето си. Като че ли бузките ми са се смалили и втората брадичка почти я няма  Mr. Green

Момичета, в купешките сушени плодове има ли захар? Вчера ядох кокос, папая и ананас сушени и имам чувството, че бяха неестествено сладки.

# 85
Добро утро, дами! Simple Smile Да се запиша и пак да бягам, че отново гости  newsm78
Nedialka_81, е и аз така правих - наливах се с вода и се усмихвах... А пред мен салата снежанка, зелева салатка, печени чушки със сирене.... Даже свинските пържоли ухаеха и макар, че не обичам исках да си отхапя....  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Но издържах и хапка не сложих в устата си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 86
Deizi Dar-добре дошла отново,но не се ли връщаш много скоро.

Към Дейзи и не помня кой започваше след прекъсване миналия месец, не е моя работа, вие си преценете, но мисля, че грешите като започвате режима пак след такъв кратък период. Зная, че не сте завършили трите цикъла до край, но все пак... Така може много да се изтощите до края на третия нов цикъл, помислете си пак Hug

Благодаря за загрижеността момичета, но моята глава е като да свариш паве...просто не увира.
Почивката ми след двата цикъла е кратка - по малко от месец, но прегрешенията бяха достойни.
Никога не съм била от най-стриктно пазещите 90ДД. Има неща от които не се отказах - захарта в кафето, сутрин млякото с нес кафе, питието вечерно време или чашата с вино ... и въпреки това, спазвайки що-годе останалите правила свалих прилични килограми. И определено си мисля, че не съм успяла да изтощя организма си, за да изчакам почивката от три месеца. Не  очаквам "вълшебни" резултати, но колкото толкова!?!

Здравейте,
с твърда решимост обявявам война на излишните (20 на брой) килограми, които неусетно натрупах. Така, в днешния 13-ти петък започвам 90-дневната диета с идеята, че тя ще се окаже фатална за нежеланите килограми. Много съм мотивирана и знам, че имам и воля (по-точно инат).
Залепям се плътно за темата Simple Smile

С теб започваме заедно. Успех и много минуси

# 87
Добро утро.Гледам тука рано рано тежката артилерия изкарало Диването JoyДо довечера не знам какви хладни оръжия ще се размахват тук Joy
Аз след въглехидратния естествено съм в плюс въпреки,че вечерях в 17ч и хапнах сравнително малко-2малки филийки с лютеничка и 2 редички шоколад(за сметка на обяда),но утре ще видим мерки и теглилки какво ще отчете.Закусих с 2 малки банана,за по късно през деня имам мандарини,ябълки и ако ми пристърже-орехи.

# 88
Аз вчера се издъних и то май яко.
Бяхме на заведение с мой приятел и си поръчах талиатели с гъби - дойдоха с кашкавал и малко сметана. Помолих го да вземе кашкавала от тях, но... сметаната си остана. Хапнах половината, но разбира се днес мисля, че се отрази на кантара. На всичко отгоре много ме болят яйчниците. Еми днес плодов, утре воден, дано се оправят нещата.
Хубав ден на всички

# 89
  • Пазарджик / London
Здравейте и от мен , още съм тук , не съм се оказала , макар , че прегрешенията ми бяха ужасяващи.
Килограмите ми не са мръднали от това , което свалих - за щастие , поне съм 0:0.
Днес белтъци, не знам какво ще е менюто , но ще е режимно със сигурност!!!!

Поздрави на Всички и хубав уикенд!!! wavey smile3525

Общи условия

Активация на акаунт