90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 397
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Санитке, затова чедо като ходиш на ресторант - просто казваш на сервитьора, че държиш пастата да е САМО с гъби и домати примерно. Аз съм връщала 100 пъти поръчка заради нережимно съдържание.

# 91
Аз съм връщала 100 пъти поръчка заради нережимно съдържание.

Ма ти верно си зла...  Twisted Evil

# 92
  • София
Аз съм връщала 100 пъти поръчка заради нережимно съдържание.

Ма ти верно си зла...  Twisted Evil

Мда. Зла съм. Особено към хора, които правят нещо през пръсти.

# 93
# 94
Санитке, затова чедо като ходиш на ресторант - просто казваш на сервитьора, че държиш пастата да е САМО с гъби и домати примерно. Аз съм връщала 100 пъти поръчка заради нережимно съдържание.
Ми нана то в съдържанието пишеше САМО гъби - печурка, манатарка и кланица (или както се пише). По принцип на друго място бих върнала, но ми стана неудобно - аз нямам навика да ходя по скъпи заведения, а това някакъв тузарски ресторант италиански, порцията няма да ти казвам колко струваше. Просто се почувствах като някакъв изтърсак, дето хич не му е мястото там и... не исках да го правя на въпрос... стана ми много неудобно като цяло.

# 95
Е, как няма да е зла. Да й провалят усилията ли? Пък и за какво ще плаша, да деблее, щот някой го мързи или не си отваря ушите ли?

Да се похваля: newsm44  -1.100кг newsm68 А си мислех, че няма да съм мръднала след лешниците , които опатках.
 Flutter

Днес ще си правя много любима салатка( хич не  спада към простите манджи) и сирене с кашквал, пипер, лук и магданоз  в гювече. Flutter

sanitkata, то точно там трябва  да си отстояваш желанията. Но нищо,  едно прегрешение не е проблем. Hug

# 96
  • София
Ми нана то в съдържанието пишеше САМО гъби - печурка, манатарка и кланица (или както се пише). По принцип на друго място бих върнала, но ми стана неудобно - аз нямам навика да ходя по скъпи заведения, а това някакъв тузарски ресторант италиански, порцията няма да ти казвам колко струваше. Просто се почувствах като някакъв изтърсак, дето хич не му е мястото там и... не исках да го правя на въпрос... стана ми много неудобно като цяло.

Като пише само гъби - връщаш. От какво ти е неудобно. Да не би ТЕ да плащат скъпата храна? Ти я плащаш или този, който те е завел. Именно затова - понеже ти плащаш - ти поръчваш музиката.
Не само съм връщала, но съм връщала и по ДВА пъти, когато нещо, което съм поръчала пристига не в този състав, в който го искам.

# 97
Абсолютно ЗА връщането  Peace Аз обикновенно питам "със заготовки ли работите или мога да си поръчам нещо по мой вкус". Ако отговора е ще ви направим и не ми го правят  #2gunfire  smile3513

# 98
  • София
Добро утро от мен. Днес - плодов. Добре че проспах сутринта. Simple Smile

# 99

Като пише само гъби - връщаш. От какво ти е неудобно. Да не би ТЕ да плащат скъпата храна? Ти я плащаш или този, който те е завел. Именно затова - понеже ти плащаш - ти поръчваш музиката.
Не само съм връщала, но съм връщала и по ДВА пъти, когато нещо, което съм поръчала пристига не в този състав, в който го искам.

Да... вероятно имате право...

# 100
  • София
Тинки   bouquet
Вчера беше ужасен плодов Tired Мина на 2 фреша и 2 банана, малко ядки....иии главоболие, както винаги. Е, устисках го.
Днес ще го мисля, ама май на месо без салата ще карам, че ме мързи да излизам.
Няма да се меря до след втори плодов, да видим Laughing

# 101
  • По света и в нас.
Момичета днес плодов.З-банан,обяд ще е салата,за вечеря киви.
Наляга ме депресията ,сутринта се мерих кантара не мърда,седи си на едно място.Единствено кръвно ниско и ми е леко на стомаха,от време на врема ми свирят червата.МЦ липсва сигурно от това не мърдат килата. newsm78

# 102

Имам любима реплика по гореописаната ситуация -
Коя част от изречението не разбрахте - че пастата трябва да е САМО с гъби и домати?
Ако желаете мога да ви го обясня отново - бавно и с цветни картинки, като за шест годишно дете?
Обиквено след тези въпроси получавам точно това, което съм поръчала ....  smile3533

# 103
приключих с обяда Mr. Green и ето го отчета в пълен състав Laughing
з- 1 ябълка, кафе
о- домашна луканка- изпекох си няколко парчета с 4-5 пекани чушки, кьопоолу и 1 морков
в- ще е половината на обяда Peace
Лек ден и много минусчетааа Hug

# 104
  • WonderLand
Здравейте  Hug

След вчерашния плодов днес съм - 0.500, въпреки, че кантара се колебае м/у 67 и 66.5, но не се вгъбявам  Whistling На мен започна да ми проличава вече в лицето, гърдите и най-важното - коремчето Mr. Green

Днес съм на белтъци:
З: 2 ябълки
О: свънски пържолки
В: същото като обяд или нещо млечно, не съм решила още  Grinning

Някой беше питал за сушените плодове, извинявам се, че не се сещам кой. В повечето има захар, но вчера попаднах на натурални сини сливи, за които човека каза, че са специален сорт за сушене и не им се прибавя захар. Те действително бяха по-различни от тези, които съм яла до сега. Решението е да се четат етикетите (аз така и не съм срещала марка без захар, само онези сливи, но тях ги взех от зеленчуковия пазар).

Общи условия

Активация на акаунт