90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 388
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Имам чувството ,че се състезавате колко бързо можете да изпишете една тема  Mr. Green
И след като прескочих една  вчера Crazy  да се разпиша с днешния въглехидратен.

филии с лютеница за обяд
вечеря- салата с булгур с голям кеф,докато не влязох и не прочетох,че е към варива  ooooh!
е това вече наистина не го очаквах  Crossing Arms

# 31
Здравейте и от мен в новата темичка newsm51 и аз днес съм на плодове и приключих вече Whistling за деня 4 ябълки и 100гр сурови орехии Mr. Green за мен плодовия не представлява трудност, даже ми е много приятен Heart Eyes за следващата четворка да не казвам голяма дума, но мисля да спазвам всичко абсолютно стриктно... количествата, еднаквостта в белтъчен и варива, никакво смесване не белтъци, солено във въглехидратен на обяд и сладко за вечеря, та да видим Mr. Green а утре очаквам минусче от днес Praynig Лека и отслабваща вечерр Hug

# 32
Айде и моя отчет за деня в новата темичка, на чистичко  Mr. Green
Ден протеинов:
Закуска - круши и чай и естествено кафенце
Обяд - Малко пилешко месенце
Вечеря - кисело мляко със сирене и чесън и печени чушки. И понеже много ми се ядеше някаква супа, че и мен голям студ ме е опънал си направих зелева  Grinning и сега ще пия успокоителен чай нещо съм  af

# 33
Книгата, която постнах по-горе май е на хърватски, а не на словенски, така че въпросът за кое кога остава отворен Simple Smile

# 34
  • Варна
ох и аз не мога да насмогна с темата- вчера писах на 41ва страница, а днес 10 нови- уау!!!

Аз днес протеинов:

З- кафе (обикновено ям плод, но нямах време сутринта)
о- късничък- в 15:30 супичка с месо и кюфтенце на скара. Знам знам- кифтетата не са ок, но бях на заведение и това имаше в наличност
в- парче филенце от бяла риба- печено/варено (беше замразено с толкова вода, че направо се свари в тавата) плюс половин лимон барабар с кората  Blush

# 35
  • София
Имам чувството ,че се състезавате колко бързо можете да изпишете една тема  Mr. Green
И след като прескочих една  вчера Crazy  да се разпиша с днешния въглехидратен.

филии с лютеница за обяд
вечеря- салата с булгур с голям кеф,докато не влязох и не прочетох,че е към варива  ooooh!
е това вече наистина не го очаквах  Crossing Arms

Булгурът е жито. Житото се яде във въглехидратен, така че не си в грешка.

Съдържа 76% въглехидрати и 18% фибри - и е чисто и просто счукано жито.

# 36
Много пишете!
Тинки   bouquet

# 37
Отчитам плодов - 3 банана и 3 портокала. Много вода (топла), 3 чая.

# 38
Цап-царап!
Изкарах плодовия ден на-фреш с кафе,2 ябълки и 20на бадемчета!
Утре повече!Чао засега!

# 39
blackisback Какви захариди? извинявай ако нещо съм изпуснала, но не съм изчела всичко от другата тема?
Иначе моля за темата. Тинкито днес е зле , с ниско кръвно и вече припадаща, защото се прекали с храната,  изпи 4 кафета и не знае къде е Crazy Мразя сесията, ама този път сама съм си виновна. на всичко отгоре ме подгони грип с често посещение на ВЦ  Sad въбоще без коментар, но ме крепи мисълта че винаги има по- зле. Утре ако всичко е наред ще готвя на Нана гювеча и съм сигурна, че ще е прекрасен! Heart Eyes
Засега ви оставям утре ще се разпиша!  love001

# 40
# 41
  • Временно
И моя плодов приключи - 2 банана,10-ина малки мандаринки,чай,вода и малко слънчогледови семки(пекох си ги без сол и без брашно,може би дори така пак не са съвсем режимни,но малко си хапнах).

# 42
  • По света и У нас
Да се разпиша в тази тема, че докато сваря да пиша пак, вие вече ще сте я изписали Grinning

Днес плодове - 2грейпфрута, 4 ябълки и малко салата от китайско зеле-абе то било много гадно, до сега не бях яла такова и със сигурност няма да повторя.

Аз упорито отказвам да се тегля и направо съм си за бой ooooh!
Имам и проблеми с ВЦ-то и по този въпрос днес си купих Сание, даже вече успях да изпия едно пакетче. Да видим ще има ли ефект. Преди съм пила Инхуа - е имаше огрооомен ефект, но той се пие 3 пъти и е отвратителен и на вкус и на мирис. Този поне не ми мирише на лошо, сега остава и ефект да има.

Целувки на всички и много минусчета утре сутрин  Hug

# 43
  • София
Китайското зеле се прави с още нещо, иначе е безвкусно.

# 44
blackisback Какви захариди? извинявай ако нещо съм изпуснала, но не съм изчела всичко от другата тема?
Иначе моля за темата. Тинкито днес е зле , с ниско кръвно и вече припадаща, защото се прекали с храната,  изпи 4 кафета и не знае къде е Crazy Мразя сесията, ама този път сама съм си виновна. на всичко отгоре ме подгони грип с често посещение на ВЦ  Sad въбоще без коментар, но ме крепи мисълта че винаги има по- зле. Утре ако всичко е наред ще готвя на Нана гювеча и съм сигурна, че ще е прекрасен! Heart Eyes
Засега ви оставям утре ще се разпиша!  love001

Същата работа и при мен - причерня ми, не ми стигаше въздух, зави ми се свят... Мазало. След като си измерих кръвното се оказа 100:80, което за мен е високо и с близки граници Grinning Пих кафе - предрусах, изобщо ужас до към 14:00h. Пенето с доматен сос и гъби ми спаси живота.
 Вечерята ми беше парченце торта от Пчела (техните са по-малки от тези в Неделя или Лагуна, примерно), та си позволих и едно мини-еклерче с нея Simple Smile Утре ще видим каква съм я свършила като се консултирам с кантара.

Общи условия

Активация на акаунт