90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 384
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Днес варива:
з - 2 ябълки
о - 2 чинии картофи със зелен фасул, салата моркови, препечена филия.
в - същото, без хляб.

# 46
Здравейте! Когато се вечеря късно - отчита ли се за фатална грешка. С моите късни смени ...
 newsm78

# 47
  • Варна
ох аз за утре как хубавко ще си хпана кисело зеле с оризче, ммммм много обичам, даже с повечко зелце и по-малко ориз. мазнина почти не слагам, така че не ме притеснява.

В началото като започвах диетата мислех че от белтъчния и варивата - белтъчния ден ще ми е по-любим, но сега направо страдам в този ден. С нетърпение чакам да си хпана грахче, ориз, бобче, леща, картофки, а от тези меса и млека ми става така тежко на корема.

На вас кои са ви любимите дни? Или май всички нервно чакаме въглехидратния Wink

# 48
Варива и въглехидрати.. в плодов сладкото ми идва в повече.. Sick

# 49
 Rolling EyesБраво на мен .Днес ми беше плодов и бях на работа и забравих , че може и ядки да ям  Tired Изпих 3л вода за 6ч и накрая ходих като водоноска  Mr. Green
 З и О- Ябълки
СЗ- банан
В- Салата
Общо течности около 3,5л Ако и след този напълно режимен плодов не мръдна не знам  Crossing Arms

# 50
  • На топло...
Може ли някой от знаещите словенски да преведе обобщението в този линк на списание Рина Embarassed?

Много благодаря предварително  bouquet!

# 51
Тинки, ето това
Цитат
Делят се на: Монозахариди, Дизахариди и Монозахариди.
. Това го гледам от години  Mr. Green

Моят плодов мина. Погълнах: сушени плодове, около 50грама лешници, две ябълки. Сега гледам около мене как се ядат разни вкусотии и само преглъщам тука. Пуста лакомия!!!

# 52
Тинки  Hug  bouquet!

# 53
... ма къде са 4,5, къде са 8-9.  Joy
...

С първата бременност ми се бе счупил кантарът. Но аз не разбрала плюскам като прасенце и си стоя на същите кила, че на една консултация най-накрая ме притеглиха и +25. Щях да припадна. Mr. Green

Китайското зеле се прави с още нещо, иначе е безвкусно.
И него го хрупам, даже съм си купила за неделя. Mr. Green

...

На вас кои са ви любимите дни? Или май всички нервно чакаме въглехидратния Wink
Нямам любим... Но най не харесвам белтъчния.

Сега да се отчета.
 Днес омешах де каквото сварих и без малко да прегреша.
Почнах с банан, после се освиних с лешници. Стана ми адски тежко. Правих на детето филийкасъс сирене и без малко не си облизах пръстите. Crazy Ходих на йога . Още по-тежко ми стана на коррема. изядох една ябълка и сега ми е по-добре.
Вече май няма да ям, късничко е, ама... но се запасих с достатъчно вода. Crazy

# 54
  • България
след първи въглехидратен има цял 1кг минус Laughing а си хапнах като за последно ooooh!ябълка
 тортичка,две баклавички,шоколадово софле
вечерята-5-6сладки,тортичка пак
ами това си ми е любимия ден Winkхапвам и свалям
днес плодовия стриктен изцяло
4-5 ябълки,4-5 резенчета краставичка
желязна съм-на гости 2 мандаринки
никакво уиски и риба от бяло море-любимите ми
лека нощ
надявам се утре кантарев да ми е пак приятел поне с  -500гр Hug

# 55
# 56
  • Варна
И аз да намина...

З помело
О купешка баничка със спанак + домашен тиквеник + горещ шоколад  Laughing
В талиатели с дом. сос (гъбки, патладжан, тиквичка)

Чудно похапнах в моя любим ВХ ден! Лека нощ!

# 57
  • София
          Здравейте!
Тинки, благодаря за темичката  bouquet
Вчера ми беше плодов ден. Единственото ми прегрешение е, че си хапнах малко повече от 100гр. ядки. Малко се притеснявам за кърмата. Хубавото обаче е, че кантара, след първата врътка, ми показа -2800кг. Може би повечето е задържана вода, но все пак си е стимулиращ резултат, като се вземе в предвид, че не съм спряла съвсем солта, за да не ми пада кръвното.
Да се отчета за днишния белтъчен ден:
З-2 ябълки
О-1 кисело мл. с малко сирене (мммм-много беше вкусно. Явно много ми липсват към всекидневното ми меню)
В-2 яйца на очи с 1ф. хляб и малко салата
Лека вечер и много минуси.

ПП- Не мога да кажа, че имам предпочитан ден. Във всеки мога да си намеря по нещо, което ми липсва в останалите. Примерно: месо не обичам, но много обичам сирене, яйца, мляко и кашкавал.

# 58
  • Cavan, Ireland
Четох, четох на две на три, много сте изписали пак и нова тема, уж старата почнахме оня ден... Тинки мерси...

Днес плодов
Закуска: райска ябълка
Обяд: банан, 3 кайсии
Следобяд: банан, 1/4 помело
Вечеря: 1/4 помело

Сега пак почивка, до другия месец  Hug

# 59
  • Испания и Стара Загора
Моя плодов беше всичко друго,но не и плодов.Много ми е труден този ден.От суринта само като се сетя ,че съм на плодове и  Crazy.Ще видим как ще е по-нататък. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт