90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 339
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
АИЯ, продължаваш по план. Поне аз това бих направила.

sanitkata, аз няма как да не ползвам транспорта, че живея в единия край на София, а пък факултета ми е на другия край. За това много ме е яд, а и картата за транспорта, както струва 20лв...бих им намерила друго предназначение, ама... #Cussing out

Да да напълно разбирам Simple Smile И аз съм от софия и живея в краен квартал. Точно за това натъртих Пловдив, че там колкото и да е, растояннията са други. Не че е малък град, но за 4 години живеене там видях, че пеша ако си в някой от по близките до центъра квартали нямаш проблем да стигнеш там за час, час и нещо ходене. Иначе в София - аз мразя да обикалям безцелно, но понякога си го налагам - ставам и върта из квартала един час пеша Simple Smile В Словения се надявам общежитието да е на центъра - тогава хич няма да си купувам карта - само пеша ще маам - ем пари ще спестя, хем тренировки  Mr. Green

# 601
  • Sofia
Сега какво да правя - провалих деня????? ooooh!
Нищо не прави, продължи си дена по график. Не е болка за умиране. Най-много малко плюсче да имаш утре.

звездичка , ами на мен ми действа. Не мога да гарантирам, че при теб ще подейства, но не пречи да опиташ. Цял уикенд обаче е твърде много да си ядеш каквото искаш. Ставаше дума за едно ядене, най-много един ден (т.е. две хранения), като пак закусваш само плодове и ядеш закуска, обед и вечеря. Не става дума цял ден да тъпчеш по всяко време. Просто на обеда или вечерята (или и на двете) не спазваш режима, а ядеш каквото си искаш. Но не повече от 1 ден.

# 602
Здравейте!Решила съм този път да спазвам диетата твърдо и сега имам въпрос.Колежка днес има рожден ден и ме поканиха. Днес денят  ми е белтъчен,а на масата за почерпка нямаше белтъчини.Хапнах няколко солени бисквити и едно сокче - просто нямаше как.
 Сега какво да правя - провалих деня????? ooooh!

Като ти гледам старите публикации с менютата, за 10тина дена, откак си започнала 90ДД, я имаш 2 режимни дни, я не. Ако питаш мен, прочети първа страница още 4-5 пъти и започни диетата отначало. Но при условие, че ще я спазваш стриктно (и порции, и часове). Ако пък мислиш да продължаваш в същия дух, най-добре си намери друга диета.

Аз онзи ден правих погача на малкото диване. На масата имаше и баници, и питки, и вино, и ракия, и шоколади, и сладки. Аз бях на белтъчини. И цял ден си пих чая с гостите. Мислиш, че не ми се ядеше ли?

Въпреки острия ти тон, ти благодаря. Трябва да имаме и такива съфорумки.  bouquet Peace

Добре де, какво й е на тона на Диването ? Казва ти нейната истина, както я вижда. Аз съм съгласна с нея Simple Smile Милите разговори и потупване по рамото щадят емоциите и чувствата, но не носят желания резултат (според мен) ..

# 603
Здравейте мами,вчера ми беше 8-ми плодов ден.Добре че днес идва денят за месцето,защото умрях от глад.Вие как издържате ,аз следващия полодов ще го правя зеленчуков?Л:ек ден на всички Simple Smile

# 604
  • Sofia
Първите 2-3 пъти е така, после се свиква.  Laughing

# 605
Офффф айде вече стига с тия остри тонове и простотии, все на някой не му изнася нещо, в крайна сметка пък приемайте нещата с усмивка, тя темата вече трябва да се казва да оспамим 90ДД.
Плюс това всеки знае, че като се пише нещо е трудно да се разбере тона с, който се говори или изражението, което има човек на лицето си. Много пъти ми се е случвало когато се шегувам с някой по скайп или подобни след това да ми се сърдят точно заради това! Не приемайте нещата толкова буквално... на никой не е кеф да му се правят забележки, но в крайна сметка нали за това сме тук като не знаем или не сме направили нещо да ни се правят забележки.
Аз като не искам да ми се правят забележки просто не пиша, а чета и пак разбирам дали съм сбъркала или не съм.

# 606
# 607
Tanishte: в плодов може и зеленчуци, неовкусени. На мен дори ми се отразяват много добре. Особено за вечеря, задължително гледам да е зеленчук в плодов ден. Виж на теб как ще ти се отразят.

Знам, знам. Ама гледам да се придържам към простичките правила на диетата, та зеленчуците в плодов ми изглеждаха по-скоро като изключение  Laughing
Правилото, което ми е много трудно да спазвам, е за несмесването на белтъците (месо-яйца-млечни). Едно време дядо ми казваше, че трябва да се омъжа за някой с мандра, тъй като винаги гризях сирене. И сега като знам, че в този ден мога да ям сирене ... гледай кво става  Laughing Та не го спазвам де, ама си е на моя отговорност  Peace

# 608
АИЯ, аз.. такова.. Обяснявам ти как виждам нещата. Пък от там нататък ти си знаеш. И сама си решаваш дали ще си на режим на хранене или ще се правиш, че вършиш нещо. Но, ако ще се самозалъгваш, файда йок, по-добре изобщо да не се занимаваш. Може би първо трябва да си изясниш приоритетите (сама на себе си, не на мен или някой от нас). И ако все пак решиш, че имаш нужда от по-специално хранене и го искаш, то трябва да сведеш издънките на минимум и да се поудържаш ламята. Далеч съм от мисълта, че ще минеш без прегрешения, това на всеки се случва. Дори аз не си вярвам, че ще изкарам 90те дни до край, без нито едно прегрешение. В книгата и на първа страница е написано, какво се прави при прегрешение. Но нека да е инцидентно, не през ден.

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 11:33 от Анонимен

# 609
  • Cavan, Ireland
Уууууууууууууууууууууууууу Диванееееееееееееееееее застани до баба си на паметника Левски да и правиш компания на кладата хахахахах  hahaha

# 610
  • София
ДД!
Честито на именниците!   bouquet

След плодовия съм -400 и така за тази четворка ми стават изненадващите -1,400кг.  Crazy
Някой по-напред беше питал за лимомената гадост - аз чинно я изпих, обаче не свалих от талията, както беше писала Анита29, а изглежда изхвърлих вода и сланина.  Peace

Днес белтъчини
ябълка и кафе с мед
свинско със зеле
млечни

Относно раздвижването на метаболизма, това, което прилага Савина33, го прилагах и аз по време на почивката.  Peace Ям една вечер смесено и нещата потръгват наново. Сега забелязах, че ако във въглехидратния вечерята ми е сладко - метаболизма ми се задвижва, така че така ще я карам - солен обяд, сладка вечеря, както си е по книгата.

Диване, ш ти драсна по-късно дали има кой да поеме ремаркетата, идва ми се много. Обаче предлагам първо да се нахраним в по-приличен час, че да не оплескаме режима, па после да трепем който требе.  Joy

# 611

Диване, Обаче предлагам първо да се нахраним в по-приличен час, че да не оплескаме режима, па после да трепем който требе.  Joy

Естествено, че ще нахраним Баба, преди да я изгорим.  Twisted Evil Никой осъден на смърт не го убиват гладен.  Party

Дзак, хъм. Немой тъй де, кърмаче имам, гладно ще остане.  Joy

# 612
Плюс това всеки знае, че като се пише нещо е трудно да се разбере тона с, който се говори или изражението, което има човек на лицето си.
Не знам за теб, но аз на Диването много добре ѝ виждам изражението на лицето  Mr. Green

sanitka, аз съм в Красна поляна, а Философски факултет е зад хотел Плиска, разбираш  Laughing Да не беше Цариградско, може би щях да отида няколко пъти пеша. В тоя ред на мисли, приятелят ми като бил на мойте години, че и по- малък, бил първи- втори курс и след пиянство се прибирал пеша от Студентски град до тях, в Люлин- 3 часа и нещо  Mr. Green

АИЯ, не съм ти запомнила режимите, но, ако Диването е права, я подкрепям да започнеш отначало или пък да спреш, докато ти се появи мотивацията. Аз преди години я правих с много прегрешения за месец, свалих пак, но като че ли мотивацията ми я нямаше. Сега съм зверски мотивирана и чак не мога да се позная колко съм стриктна.

# 613
Здравейте фиданки   bouquet
В почивка съм. Голям глад, голямо нещо тези дни  Crazy Въртя тука 1,2 кила и ме дразнят, затова ще врътна 2 четворки, за да мога след М да вляза във форма, че много ми разбърква организЪма  Crazy Много пишете и признавам, че къде чета, къде - не  Embarassed То вече една четворка я завършвам. Днес съм на плодове с малко орехи.
Много поздрави на всички "стари" и "нови" фиданки   bouquet

# 614

СРЕЩА НА ФИДАНКИ-София

23.01.2012 от 18ч в ресторатнт АМ-ГЪЛ

Ресторанта се намира на ул. Сан Стефано 3
За карта - ЦЪК

Извинявам се, но коригирах годината на 2012 .... smile3533

СРЕЩА НА ФИДАНКИТЕ - ВАРНА
22.01.2012 - 16.00 часа
Варна, Бар Соло

бул. "Христо Ботев" 18 (Fullmax centar),
карта:http://www.barsolo.bg/bg/contacts/
Заведението е в центъра на града, срещу хотел Golden Tulip /Бизнес хотела/.
Bar SOLO разполага с Детски кът, в който спокойно можете да оставите своите деца докато разпускате с приятели. Безплатен паркинг.

Моля, да ми пишете на ЛС или deizi_dar@mail.bg, за да направя резервации...
За сега сме две аз и ana_huanita /виж снимки първа страница/

Общи условия

Активация на акаунт