90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 328
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз предлагам да изгорим Нана публично и ритуално на клада другата седмица на срещата и да се приключи с въпроса.  Twisted Evil Може на паметника Левски, че е близо. Пък и символично място.  Mr. Green

Знаех си, че мога да разчитам на теб  Mr. Green

Нану, таз твойта луна пак нищо не ми отрази на кантара.  Grinning

# 586
Амииии, стига с кавгите!
Няма пък... Имам предложение за нова -  ако аз съм плюс, който пише, че е минус, да е публично порицан! Crossing Arms Амахааааааааааааа!

Та по случая - днес, след въглехидратен ден, съм +700 грама! Не издържам вече, и ще се гръмна.  И реших да кажа на мъжото да скрие някъде кантара, че иначе ще го накажа( кантара де, не мъжа ми) Whistling Ще се премеря чак накрая на диетата. Whistling
Пък дотогава ще ям каквото ми е кеф режимно. Whistling

savina_33, сигурна ли си, че действа твоят вариант? Да взема уикенда да се наплюскам с лазаня, че да почна да свалям. Thinking

П.П. Който ще гори Нана, ще се разправя с мен... newsm55 Ще го заключа в хладилника.

# 587
Ужас, след плодов, не съм мръднала, такъв глад вчера и накрая- нищо. Тази сутрин си отмъстих.
От обяд пак продължавам режимно.
Днес ден 13-белтъци
риба с доматен сос и зелена салата

# 588
Днес ми е втори плодов
з- 2 кивита
о-грейпфрут
в- може би киви или портокали
Предния плодов ми мина леко ,имах  5 хранения през 2 часа.Днес се стремя да са 3 и засега ми е суперско.Дано устискам.
Милички,хайде тона да се успокои,не се ядосвайте напразно.Новите момичета като мен първо да четем поне по 5 пъти първа страница и ако има пак неясни неща тогава да питаме старшите тук. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 589
Много страници ще имам да допрочитам, пишете със скоростта на светлината  Mr. Green
Днес е 13ти ден за мен - белтъчен:
з. 2 мандарини (казах ви, пристрастена съм!)
о. яйца на очи с кисело мляко и мааалко сиренце
в. още я мъдря, може да опека кренвирши на фурната с някаква салата, ама може и нещо друго Grinning

Вчера беше плодовия - след два нережимни дни (срам). Издържах го, но за вечеря не ядох плодове, а един домат и зеле. Сурови, неовкусени.
Ще се меря след седващия плодов.

# 590
  • София
Днес 15 ден - въглехидрати:
з - портокал
о - баница с праз, спанак и гъби
в - спагети с доматен сос
Решила съм да се меря чак след водния, който се пада точно след две седмици. Ако и тогава не съм мръднала -  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
На всичко отгоре включих и спорт - бягане по 3 км. на кростренажора, коремни преси и упражнения с гирички. Ех трябва да ги махна тия 10 кила!  #Cussing out

# 591
Добро утро момичета,
След белтъчния ден -1 кг.- 56,7 съм Grinning / предполагам че е задържена вода или пък си изчистих шлаковете/понеже никога не съм свалила толкова и то от първия ден но пък този път реших да съм режимна и без никакви грешки, мисля само на 8 март да сгреша.
Днес 2 ден- бобов
З- кафе чисто+ 1 портокал
О- боб с някаква салата
В- боб с салата
Като начало мисля да ям същото каквото на обяд.
Хубав ден на всички!! Grinning Grinning

# 592
  • Козлодуй
Tanishte: в плодов може и зеленчуци, неовкусени. На мен дори ми се отразяват много добре. Особено за вечеря, задължително гледам да е зеленчук в плодов ден. Виж на теб как ще ти се отразят.
Леле, как завиждам благородно на всички, които спортуват. Аз определно имам нужда от спорт, но все се оправдавам, че нямам време......вместо да седя пред компа мога да врътна малко велоергометъра.......ама....пустия мързел Sad

# 593
kris-kros, с теб май сме почнали на една дата, ще мъчим заедно на водните  Hug

Моя отчет е (така както мрънках, че свалям само някакви грамчета) за 13 дни - 3,2 кг  Mr. Green

Иначе вчера докато правех пилешка супа за домашните през цялото време си повтарях "да не забравиш да си отделиш преди да сложиш фидето, да не забравиш да си отделиш преди да сложиш фидето... и като дойде ред на фидето имаше "абе защо трябваше да си отделям Shocked !?" и нахаках фидето.... та както са казали хората - гъз глава затрива!  smile3516
И сега ще правя нова супа...

Успех на всички, и честито на именяците   bouquet

# 594
Леле, как завиждам благородно на всички, които спортуват. Аз определно имам нужда от спорт, но все се оправдавам, че нямам време......вместо да седя пред компа мога да врътна малко велоергометъра.......ама....пустия мързел Sad

А ти имаш и велоаргометър... аз пък на теб ти завиждам. Планувам да си купя кростренажор, до тогава упражнения вкъщи, както аз си знам. Не мога да повярвам, но много ми харесва болката от мускулната треска. Чувствам се много добре, макар че едва втори ден спортувам сериозно.

# 595
Здравейте!Решила съм този път да спазвам диетата твърдо и сега имам въпрос.Колежка днес има рожден ден и ме поканиха. Днес денят  ми е белтъчен,а на масата за почерпка нямаше белтъчини.Хапнах няколко солени бисквити и едно сокче - просто нямаше как.
 Сега какво да правя - провалих деня????? ooooh!

# 596

А ти имаш и велоаргометър... аз пък на теб ти завиждам. Планувам да си купя кростренажор, до тогава упражнения вкъщи, както аз си знам. Не мога да повярвам, но много ми харесва болката от мускулната треска. Чувствам се много добре, макар че едва втори ден спортувам сериозно.

Нали - много е готино Simple Smile И аз днеска мисля да правя едни упражнения.
Събота и неделя бях в Пловдив за лекции и все пеша вървях - само 1 се качих на рейс. Много приятно се чувствах и разтоварено. Абе спорта под всякаква форма си е голяма работа - балсам и за душа и за тяло Simple Smile

# 597
АИЯ, продължаваш по план. Поне аз това бих направила.

sanitkata, аз няма как да не ползвам транспорта, че живея в единия край на София, а пък факултета ми е на другия край. За това много ме е яд, а и картата за транспорта, както струва 20лв...бих им намерила друго предназначение, ама... #Cussing out

# 598
Здравейте!Решила съм този път да спазвам диетата твърдо и сега имам въпрос.Колежка днес има рожден ден и ме поканиха. Днес денят  ми е белтъчен,а на масата за почерпка нямаше белтъчини.Хапнах няколко солени бисквити и едно сокче - просто нямаше как.

Като ти гледам старите публикации с менютата, за 10тина дена, откак си започнала 90ДД, я имаш 2 режимни дни, я не. Ако питаш мен, прочети първа страница още 4-5 пъти и започни диетата отначало. Но при условие, че ще я спазваш стриктно (и порции, и часове). Ако пък мислиш да продължаваш в същия дух, най-добре си намери друга диета.

Аз онзи ден правих погача на малкото диване. На масата имаше и баници, и питки, и вино, и ракия, и шоколади, и сладки. Аз бях на белтъчини. И цял ден си пих чая с гостите. Мислиш, че не ми се ядеше ли?

# 599

Като ти гледам старите публикации с менютата, за 10тина дена, откак си започнала 90ДД, я имаш 2 режимни дни, я не. Ако питаш мен, прочети първа страница още 4-5 пъти и започни диетата отначало. Но при условие, че ще я спазваш стриктно (и порции, и часове). Ако пък мислиш да продължаваш в същия дух, най-добре си намери друга диета.

Аз онзи ден правих погача на малкото диване. На масата имаше и баници, и питки, и вино, и ракия, и шоколади, и сладки. Аз бях на белтъчини. И цял ден си пих чая с гостите. Мислиш, че не ми се ядеше ли?

Въпреки острия ти тон, ти благодаря. Трябва да имаме и такива съфорумки.  bouquet Peace

Общи условия

Активация на акаунт