90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 369
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Jasmine, у нас не се купува. Пределно ясно ми е обаче, че, когато се храня по заведения, редовно ме гощават с маргарин. Предпочитам олио или зехтин.
Дани, един път съм купувала замразена риба и накрая котката я изяде. Сварена де. На нея ѝ хареса и още искаше.

Аз отново се връщам на една тема, която скоро ви занимавах: сушените плодове. Вчера ходихме в Темпо и там имаше от същите плодове, за които се съмнявах, че има захар в тях. Пишеше си чисто и просто "сушена папая". Въпреки това, не им вярвам  Crossing Arms Взех си сушени кайсии.

Засега:
около 200мл фреш от портокал
60гр. ядки- орехи и лешници(сурови)
4-5 сушени кайсийки

# 661
  • Варна
  chef Дано и моят син да ме обича толкова, колкото аз си обичам мама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ако не е тя да дойде да сготви ще си умра гладна и в белтъчен ден  newsm78
Стига майка му да се научи да готви, че иначе ще обича и той баба си Mr. Green

Хубаво запомнете рецептата за гъбената каша, че пак теми наред да не я търсите Grinning

За някой отекчен от вариантите за бобени гозби, да напомня за съществуването на оранжевата леща и дано ви харесва толкова, колкото на мен. Толкова ми се ядеше, че ни чумата, ни шарката ме сплаши днес, и си сварих, със задушени гъби и чесън я довърших в тава на фурна  chef

Дейзи, брой ме за неделя. Мъжо щял да гледа децата, олее, имало свобода Joy

# 662
  • Sofia
Маргаринът от една страна е доста по-нискокалоричен от олиото и маслото, тъй като повечето видове е 40-50% мазнини, докато олиото и маслото (ако е истинско) са 97% мазнини. Има и още по-нискомаслени маргарини. От друга страна обаче не е най-полезната храна на света. Съдържа почти само вредни мазнини. Докато растителните масла, особено ако са студенопресовани, съдържат и полезни ненаситени растителни мазнини. Така че сама си прецени кое ти е по-важно - да спестиш няколко калории (които при количеството мазнини, които се използват в диетата няма да са много) или здравето.
Папаята на Темпо със сигурност е захаросана, взимах за едни коледни сладкиши. Добре, че не си купила.

# 663
Здравейте фиданки! От вчера и и аз с вас:) Миналата година по това време пправих диетата веднъж и резултатите бяха чудесни:) Не съм изпуснала много прасето...по-скоро коледни и новогодишни похапвания, но смятам да сваля още килца, а тази диетата е една от най-лесните за спазване и в която не виеш от глад:)

Да се включа и аз за маргарина....няма по-гадно и вредно нещо, особено за холестерола....аз готвя със зехтин, но не студенопресован, а този, на който си пише за готвене. Доколкото знам студенопресования не бива да преминава термична обработка.

Та така...днес въглехидратен:

З: 1 банан
О: купа боб
В: ще бъде половин купичка боб

успешен слабеещ ден на всички:)

# 664
  • София
Здравей те и от мен.От както съм на диета не пропускам нито един пост, а сега ми се наложи да прескоча няколко страници и се надявам друг път да не ми се налага.
Честито на всички именници.И сега да почерпя синът ми има имен ден.
Надявам се за всеки да има по нещо.Довечера ще се отчета.

# 665
Маргаринът от една страна е доста по-нискокалоричен от олиото и маслото, тъй като повечето видове е 40-50% мазнини, докато олиото и маслото (ако е истинско) са 97% мазнини. Има и още по-нискомаслени маргарини. От друга страна обаче не е най-полезната храна на света. Съдържа почти само вредни мазнини. Докато растителните масла, особено ако са студенопресовани, съдържат и полезни ненаситени растителни мазнини. Така че сама си прецени кое ти е по-важно - да спестиш няколко калории (които при количеството мазнини, които се използват в диетата няма да са много) или здравето.
Папаята на Темпо със сигурност е захаросана, взимах за едни коледни сладкиши. Добре, че не си купила.
Много добре обяснено  Hug
Определено предпочитам някоя и друга калорийка  Flutter
Nedialka и blackisback и на вас   bouquet

# 666
Маргаринът е изключително вреден. Naughty Има филм даже по въпроса.

http://zigun.eu/znaete-li-che/zascho-da-ne-izpolzvame-margarin.htm

Вкъщи от години не купуваме

# 667
  • Варна
Сиси, да  е живо и здраво момчето ти и нека се гордеете с него!  bouquet

LoraV , поправи си деня на варива,че иначе не ядем боб във въглехидратен Laughing

Аз не купувам и използвам маргарин от близо 2 години, и избягвам и купешки десерти поради тази причина Peace

# 668
Докато сме още на вълна маргарини искам да кажа, че не знам какъв е този Becel, но идеята да рекламираш полезен за сърцето маргарин ми се вижда като идеята да рекламираш чипс за отслабване  Sick

# 669
  • София
Румяна Лефтерова благодаря ти. smile3525

# 670
аааа, blackisback,  нИмой с лошо  Mr. Green, аз правя един много полезен чипс без капка олио и не се пържи а се пече даже може и в микровълнова  Peace

# 671
  • Sofia
Докато сме още на вълна маргарини искам да кажа, че не знам какъв е този Becel, но идеята да рекламираш полезен за сърцето маргарин ми се вижда като идеята да рекламираш чипс за отслабване  Sick
Защо? Ако е с намалено съдържание на наситени мазнини и е обогатен с достатъчно количество ненаситени не е невъзможно.

# 672
Привет момичета.Аз днес съм на:
З-2 мандарини
О-купичка боб и малко ориз със зеленчуци
В-същото ама в по-малка купичка Laughing
Аз съм едва на втория ден от диетата,но снимките които видях на първа страница много ме впечатлиха и ми дават кураж и стимул.Браво за постигнатите резултати момичета smile3501Аз имам доста да свалям около 30 кг.,останаха ми след бременноста.
Честит имен ден на всички които празнуват днес.  bouquet

Дайте някакви идеи за рецепти за въглехидратния ден.

# 673
  • София
Ох добрах се до компа за малко. Та какво беше. Днес съм -500. Закусих ябълки и сега тепърва ще обядвам, защото се наложи спешно да изхвърча от нас по обяд. Това моето дете от как съм на диета яде за световно и то все на майка си от чинията. Е на сега ми е подхванала сиренето, а като види да ям ябълки идва и краде маймуняка.
Диване и аз искам да заявя присъствие на Наниното горене, обаче до последния момент или поне до понеделник на обяд няма да знам дали мъжа ми ще се прибере да поеме щафетата у нас. Което означава около 97%, че ще съм на линия, защото съм го заплашила с безмесно меню за цялата друга седмица.
п.п.Тоя сутринта верно много сланина сложи. Ама имаше някаква логика де.

# 674
Jasmine може ли да споделиш как правиш този чипс?  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт