90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 165

• 30 339
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз приключих с яденето за днес, всичко мина по план. Чувствам се адски преяла и подута, винаги в белтъчен съм така.
Сега отивам да готвя пълнени чушки с гъби и ориз за утре.   chef

Диване, ще идвам, бройте ме със сигурност!

# 706
  • София
Току-що изсмуках 1л чай. Не знам какво ми става, но ми е добре  Mr. Green Ще взема и аз да направя лимоненанта гадост. Лайката ми е любим чай.
Мъжа ми тука прибира с детето играчките и ми вика " Виж банан, да ти го оставим ли за закуска"  Tired Пластмасов банан, молА ви сА,

# 707
хахаха, това с банана ме приби  Joy

blackisback
- какъв чай си си взела?  newsm78

# 708

blackisback
- какъв чай си си взела?  newsm78

Темата е малко по- долу от нашата. 17билки. Взех си я от билкова аптека, ето тук може да прочетеш.

# 709
Припомнете ми нахут кога може,моля. Embarassed
Знам ,че е често задаван въпрос,но сега за първи път го купих и незнам кога да го ям. Blush

# 710
Нахута е за варива - бобово растение е

# 711
Мерси много Hug. Ще го ям другия път тогава. Макар ,че не ми допадна много на вкус. Взех си на Крина-готов. От любопитство Blush

# 712
Аз днеска много се почудих дали да си купя няколко кръгчета фалафел, че така нахута много ми харесва, но са пържени и реших да се въздържа. По принцип бих си позволила, защото наистина рядко ям нещо пържено. Вчера 2 кюфтета, но толкова съм отвикнала от пърженото, че стомаха ме заболя  Laughing

# 713
Момичета, напускам ви и ще се срещнем пак след като спра с кърменето... Благодаря на Нану, за съвета да погледна темата за кърменето и диетата   bouquet Успешно сваляне на всички ви!!!

# 714
  • Козлодуй
savina_33: позволих си да копирам споделените от теб рецепти в  другата тема. Просто много ми допаднаха и двете...и не искам в никакъв случай да се загубят тук някъде...Надявам се, че нямаш нищо против Simple Smile

# 715
  • Sofia
Нямам, разбира се.  Hug

# 716
Направих грешка Хапнах малко козунак - въглехидратен ден ми е, и чак после се сетих да прочета етикета Съдържа яйчен прах Вече първото нещо ще е да чета етикетите

# 717
  • София
Направих грешка Хапнах малко козунак - въглехидратен ден ми е, и чак после се сетих да прочета етикета Съдържа яйчен прах Вече първото нещо ще е да чета етикетите

Това не е грешка, ако е на вечеря.  Peace

# 718
Оххххх,момичета за първата четворка свалих 2.3кг,днес съм 8и ден плодов ми е...ама през втората четворка нищо не съм свалила Closeи до ВЦ-то не съм ходила от 3 дни,надявам се от това да е,иначе съм много стриктна!искрено се надявам да имам минусче утре сутринта след полодовия.на всички ви желая много минусчетаааа Hug Hug Hug

# 719
  • Mars Hotel
И аз нямам минус през втората четворка дотук. Утре ще се тегля, след плодовия днес, но не очаквам чудеса. Мисля си, че е нормално. Не може да се свалят по 2-3кг на всеки 4 дни, а дори и да се постига този ефект, това е вредно за тялото.

Ще издържа до края, пък и после пак, така че реултати неминуемо ще има.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт