Отговори
# 540
Оо, Лулу, верно че ти беше от Витоша, а за маргото не знаех. Айде сега разкажи най-лощото, та да съм подкована с доводи. Laughing Mr. Green... Не че не искам да сме комшийки, ама не е за мен тая работа си мисля...Аз кола отказвам да карам, искам всичко да ми е наблизо и достъпно пеша, както е сега... и затова не мога да си представя какъв ще го диря там. ooooh! Иначе аз още не съм го видяла, но той го е харесал, изгодно било....някъде под зала Хр.Боте в посока Симеоновско...ама хич не съм наясно с района, само ми изглежда голям пущиняк. не мога да си представя с бебе къде ще ходя там, а Студ.град много го обичах, ама преди 15 год., сега не го понасям...
Иначе аз съм си ревла, и даже си ми харесва...като деца спечелих бас за това кой ще се разреве най-бързо  Laughing Blush Mr. Green

# 541
Привет мамчета Simple Smile
Алекс пак ми е болен , че и на АБ ... не успяхме само със сиропи и пак го тъпчем милия, но не съжалявам ,че ми прави едни кризи с непрекъснато кашляне и повръщане чак Sad

Лулу: то не останало бе мацко:) Аз така и не разбрах мома ли или момък очаквате  Simple Smile)) Я дай някоя друга снимка да ти се порадваме Simple Smile

Ще ме извинявате , но не ми остана време вчера да почерпя за празника, но сега ще се реванширам Simple Smile

А тука Алекс се съгласи да хапне поне малко шоколад, че от 3 дена я караше само на сокове и АМ

Мийка: аз май изтървах срока за колажа, но ако се смилиш над мен , все пак качих една снимка ...

Забравих да се похваля ,че от февруари месец почнах шофьорските курсове, но с тази шарка март месец и сега дето пак ми е болен съм само на половината часове.

Кики: Честит нов дом , нека винаги да сте много щастливи в него!

Я да питам аз кои мами ще се видим на Априлци?

# 542
Поздравявам с голямо закъснение празнуващите Цветя, Дървета, Лазарчета и им пожелавам да са ни здрави и усмихнати!

Не мога много да се включвам по темите ама и аз като Кики нямам голям мерак да пиша.
Кики чеситата ти нова къща пожелавам ти само сълзи от радост!
Лили ти си герой, много дини си подхванала и се справяш явно добре

Да ви кажа вчера как останах за няколко минутки заключена на терасата че да си имате едно наум. Докато простирам Жоро се опитал да излезе при мен и без да иска е бутнал дръжката надолу и аз аха да вляза в стаята е да ама не, започнах да му обяснявам как да отвори и да ме пусне вътре, а той мисли че е игра в началото и се смее, но после ми отвори и така. Наши приятели бяха разбивали външната врата заради подобен случай.

Елсун и аз съм много тежка за местене, всеки път ми е било драма но се свиква пък и аз като не съм от София където и да съм все ми е чуждо.

Мацки ще правите ли козунаци? Да ви разправям в неделя заради лошото време вместу на разходка ходихме в етнографския музей, имаше дегустация на вино и боядисване на яйца, и двете събития толкова вели че думи нямам, както и да е мислех че е основно за деца но се оказа че е по-скоро за майсторки, така че който го бива в рисуването и изрязването, може да отиде да потвори.

Я кажете заиграват ли се дечурлигата сами?!

# 543
Здравейте и от мен!
И на мен особено много не ми се пише вече, то няма и да пиша кой знае какво де .....аман от болести, Ради една седмица ходи на ясла, една сме вкъщи, ужасно е просто, още си реве сутрин, а пък на гърнето абсурд да го накарам да седне инат страшен е,  още сме с памперс, ама нека се стопли по трайно времето към лятото и мисля направо да го оставям по гащи, та ако ще да опика и оака  килимите, ама да си знае, че в градината трябва вече да сме го махнали памперса......сутринта покашляше, ама го изпратих на ясла,че нямам избор..., довечера ще идем на лекар, че поне да знам гърлото ли е червено или от сополите кашля.И един му е дрезгав гласа  от много рев, опитва се да прави номера и не иска да си спи в краватчето, две нощи го оставих да реве и не млъкна бе, егати и ината, аз щях да го изтрая , бях решила да вида кой инат ще надделее повече моя или неговия,ама мъжа ми не издържа ,та го взех да спи при мен отново ooooh!
И това е, нищо интересно друго ,тъпотия до шия, дано разредят тия тъпи болести, че ми писна вече.
....а за колажа напълно забравих, Мийка ако имаш сложи предната снимка, ако не тия дни ще го снимам, че нямам актуална

Купих боя за яйца днес, но от тази лесната със седефен блясък и 3 цвята дето директно се маже върху яйцето, но тая година ще боядисам 10 яйца само и малко пъдпъдъчи.
Замислила съм да пробвам да направя козунаци, не съм правила до сега никога, имам си и рецепта , та може и да се пробвам тия дни.

# 544
Mims този козунак е страхотен. Аз в неделя го правих стана невероятен http://kulinarenelixir.blogspot.com/2012/03/blog-post_29.html

Е верно аз във хлебопекарна го месих ама мисля, че и на ръка ще стане ( може да проваш да не се мориш със бъркалки за тесто на миксера те са едни такива спираловидни)

# 545
Ха, здравейте...
Напоследък хич не ми се пише нещо, но да ви се оплача, че ми писна да си мълча...
Нали ви разправях (на някой от вас, че май ще ставам тъща) е идваха ми на гости и държанието на кандидат зетя, хич не ми хареса по отношение на щерката... Май е попаднала на "баща си" ... направо не ми се мисли  ooooh! ooooh! Един темерут е и с някакво странно отношение за "чистота, ред, ядене ..." Не ядял на друго място, само в къщи... и на заведения  ooooh! Родителите били виновни ако детето паднело, плачело и т.н.... Къде не е от Горно Левуново ами от Кембрича....
Моето пиле, не е същото, което беше...С едни подрязани крилца ми се стори... Преди време летеше и все повтаряше че е най-умната, че ще се справи с всичко, а сега придобила страх да пътува, страхове от него самия  Shocked Shocked Shocked Щото можел да види всичко и че според него тя не трябвала да го лъже и всичко да му казва... Последно и събрал дрехите и искал да я гони, защото бил разбрал, че пушила цигара  #2gunfire
Изненада ме поведението и че се примирява с факта...
И се питам кво прави Баща и и къде ДРЕМЕ?!?
Та затова тези дни ще отправям за прованса, но не знам, колко и как мога да помогна... И дали няма да я загубя ако настоявам да се махне преди да е станало късно  newsm78
И така ..

Мимс, Тони е инат голям... също не иска да спи сам реве и се къса, докато не стане на неговата, Гърне - какво е това ... отново и отново !! Мисля да му купя адаптер и директно в тоалетната да се учим ...
За леглото... ми махнах му едната преграда и го залепих към спалнята... Хем детето е доволно хем мама и татко спят сладко Wink

И така, оплаках ви се от слънчовците ми и това е всичко за днес  Cry
Лек ден и нова седмица   bouquet

# 546
Кло стискай зъби и се моли щерка ти по-бързо да се осъзнае. В никакъв случай не реагирай пряко, и особено в остър конфликт с него, защото утре ще я видиш женена за въпросния темерут. Дай го по изуитско говори си с нея намери време да излезете и да се забавлявате някъде и като се поуспокои и пускай "леки мухи" относно недостатъците на "кандидат зетя". Гарантирам ти, че с това поведение ще го остави до месец два и пак ще си стане нахаканата мадама от преди.

Мама така правеше с кандидат зетьовете дето не харесваше. А татко имаше една друга тактика канеше ги вкъщи на по ракийка и почваше да се държи фамилиарно и им разказваше истории от когато е бил в казармата докато не си избягат с писъци и никога повече не ме погледнат.

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 17:45 от sinapovaaya

# 547
Добър ви ден Grinning

Лили-момиче чакаме бе! Решихме да не ги шариме Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кви снимки бе мацко, кой да ме снима...живуркаме си с диването двете и изобщо не се сещам да се щракам, а и не ми е некво важно.Виж като родя живот и здраве съм решила фотосесия на нас трите моми да направим.Са праа сърч тука на фотографи...ша видим.А и аз неква промяна нямам-качвам колкото качва бебето горе - долу. До са май са 3-4 кг...Вълканова ми беше на гости миналата седмица и ме посреща с думите "ама къде ти е корема"...Къде, къде, мое да немам много ама ми пречи Mr. Green
Требва да устискам до след Великден, а са ме почнали едни зловещи контракции...напрао ми спира дишането Rolling Eyes

klodia-маце.......напрао незнам.Само мога да ти кажа, че каквото и да направиш или кажеш, ако тя е ришила нищо няма да я спре...Питай ме мен-не че някой ми казваше да не се омъжвам щото човека не е свет, ама не ми беше времето и майка ми тогава ми го каза!Сметай!Подминах я като пътен знак...После че си бях избрала абсолютен психопат, тва е едно на ръка...Поиграх си на семейство аз , но и платих голяма цена!Никой не знаеше какво се случва зад вратата на дома ни и когато го напуснах тоя изверг всички възкликваха "ама защо така, той такова добро момче?"...Добро, ама аз си знаех...
Това, което искам да ти кажа е, че тогава майка ми беше единствения човек когото прегърнах, веднъж...С нея така и не станахме близки...Тя разбра защо се развеждам едва 2 години след като излезе решението и повече никога не ме попита отново нещо-просто приключихме този епизод...
Стой си там до нея, ясно е че ти си човека с повече опит и надявам се по-ясна преценка за хората  и винаги бъди готова да и подадеш ръка, може пък да им потръгнат нещата и да се окаже, че грешиш...
Обещала съм си да не повтарям отношенията между мен и майка ми с моите деца... Wink

# 548
  • София
Щото можел да види всичко и че според него тя не трябвала да го лъже и всичко да му казва... Последно и събрал дрехите и искал да я гони, защото бил разбрал, че пушила цигара  #2gunfire
Изненада ме поведението и че се примирява с факта...
И се питам кво прави Баща и и къде ДРЕМЕ?!?
Та затова тези дни ще отправям за прованса, но не знам, колко и как мога да помогна... И дали няма да я загубя ако настоявам да се махне преди да е станало късно  newsm78
И така ..

Направо ми става лошо като чета, честно. Някак гледам от другата страна сега и се втрисам от това как може на 20-тина години да се задомяват, честно ви казвам  ooooh!  Tired
А пък за гонене, направо дори не мога да си го представя - аз съм толкова свободолюбива, че се изумявам когато виждам примирение при подобно отношение  #2gunfire. Дано й дойде акъла навреме!

Люска
- 3-4 килца, братче, браво! Аз по това време вече бях 25+  Shocked Стискай още малко  - леле как се вълнувам, за теб незнам  Crazy

Алиске
- играе си предимно сама, аз рядко се включвам ... но пък винаги гледа да е около мен - пренася всичко, с което играе в хола

# 549
Кло, като ти прочетох поста не се сдържах да не напиша нищо. Нямам представа как е по-добре да постъпиш, но съвета на Лулу много ми хареса. Аз бях в подобно положение на годините на щерка ти. Бях хлътнала по един такъв, ама абсолютно същия, сякаш точно него описваш. И така 4 години си трових нервите (ех ако тогава бях с този акъл сега). Майка ми какво ли не опитваше да ни раздели и нищо не помогна. Вразумих се едва когато отидох студентка в друг град, намерих си други приятели, абе изобщо видях друга страна на живота. И сякаш изведнъж се събудих от някакъв лош сън. Незнам, може би е добре да и кажеш твоето мнение, но без да й го натрапваш, без да я насилваш. Между другото тя не е ли много малка за женене?

Лулу, пожелавам ти раждането да мине много леко.

Кики, честит ви нов дом. Да е изпълнен с много любов, смях и щастие   bouquet

Аз да се оплача, че моите диванета пак се подрискаха. Явно пак някакъв вирус. Вече са на оправяне. Изкарахме ужасни празници (тук беше Великден). В събота вечерта имахме гости от съседен град, които трябваше да си ги закараме в къщи. Понеже всички бяха пили, аз като единствен трезвеник трябваше да шофирам. На връщане ме спряха полицаи. Първо не видях, че ми вдигат палката. После щях да отнеса полицая. Нямах представа какви документи да му дам, добре че мъжо беше с мен та да ме инструктира. Дава ми полицая едно запечатано пликче с нещо пласмасово. Това била джаджа, която да сложа на апарата за алкохолна проба и после сама да си я махна. Ама аз от къде да знам, като до сега не съм виждала такова устройство. Абе почувствах се като пълен олигофрен. Е за другия път ще си знам  Mr. Green

Отивам да си събудя другото диване, че е легнало в 13:30, а вече е 17:30.

# 550
Абе гледах го аз този козунак днес на Елексир, ама още се чудя дали си заслужава да меся и при положение, че не съм правила никога та вземе,че не стане ще ме е яд за продуктите само... Thinking Последния път си взех от магазина страхотен козунак за 3 лв голям със стафиди и локум, направо беше убийствено вкусен и ако има направо пак може да взема....не знам още

Уф, Кло....не знам какво да ти кажа ,много е трудно и тежко с днешната младеж....като им залетят главите още на по 18-20 години и край....той ще е и т.н......не ,че и аз не съм била много така, ама все пак малко съм се вслушвала в съветите на нашите, че къде щях да се набутам за малко не ми се мисли.....добре, че послушах баща си едно време и отидох да уча висше, че да видя различни хора....да ти кажа честно ако е такъв дето го описваш дано да и дойде акъла в главата на твоята девойка, а пък ако е ревнив да бяга надалеч колкото се може по-бързо, от опит го казвам.....желая ти от сърце да се вслуша щерка ти в съветите ти поне малко и да не направи някоя грешка... Hug

# 551
  • Пловдив Белащица
Кло, наистина сложна ситуация. Предполагам ти не се събираш в кожата ти и ти се иска да види от друг ъгъл нещата дъщеря ти. Но истината е, че в повечето случаи ако си вклюбен не чуваш, мислиш че родителите ти грешат. Момичетата са ти дали добри съвети, особено Лулу като препатила доста. Кажи си каквото имаш, но много внимавай да не загубиш наистина дъщеря ти, а тя пак да остане с него. Иначе поне за това "за родителите" не го упреквай, много хора преди да имат деца винаги "знаят" как да възпитават. Дано да намерите правилното решение.

# 552
  • София
Здравейте, мацки! Отново ви Благодаря за пожеланията! Стрхотни сте! Heart Eyes

Ние сме добре. Обаче незнайно защо АД на Ади се засили. Скоро получи  псевдо круп и си изкарахме акълите. Има постоянна кашлица, и вече съм 80-100% убедена. че е от алергия. Алергия обаче от какво?!! Дилема! Малка е за тестове, докторите изписват куп мазила на безбожни цени и нещата не отминават. Щяло да израсне...това заболяване. Е, докато стане абитуриентка ли да чакаме. А междувременно се поинтересувах, че ако не се лекува, една алергия води до друга и тн! Отделно я тъпчем със различни сиропи, и те спират да и действат. И ваксините били проблемни при тези случай, засилвали симптомите в лекият вариант, за тежките не искам да говоря. Ама кой да каже?! Задължителни били и толкова! #Cussing out
Вчера говорих с една позната (как не се сетих по рано) с подобен проблем с нейното вече 7 годишно дете. По тежък случай от техният не съм срещала. Детето беше страшно. Имаше обриви и суха кожа, която се пукаше навсякъде по тялото, дори в ноздри, дупе и тн. Течеше лимфа. Хората като се разминаваха с тях отвръщаха поглед! Cry А за мъките на детето не ми се говори. Та, чух се с нея и каза, че на фона на 100-ците лева които са наринали, са се оправили с правен крем от Ланолин и Вазелин 50 на 50% и сироп за 14лв. Даде ми и телефон на хомеопат, но чак в Пазарджик! Ама и до там ще отида. Почивка късна есен и ранна пролет на Сандански и море. Каза, че в Сандански се лекуват, а на морето се каляват! Стискайте палци скоро да отшуми и при нас всичко. Praynig
Днес я взех от ясла Ади и ми се оплакаха, че се била биела за играчки! Shocked Иначе е голям бонбон. Като я взех, ми сервира, че иска да я водя на ресторант! Grinning
В тоя ред на мисли кажете откъде и за колко парички горедолу мога да купя колело с помощни колела. Видях днес едно детенце с такова и ми се стори че и Ади може да го кара.

КЛОРазбирам те. Сестра ми също залитна много рано. Осъзна се след няколко случки за които няма да влизам в подробности, но създадоха едно дете, което расте без баща. Тя е кукла, много добро дете е. Майка ми никога не е е бъркала в избора ни директно. Много деликатни намеци правеше на сестра ми да си опича акъла, но когато дойде "сляпата неделя", няма спасение!
Стискам палци, твоята дъщеря да прогледне. Не го познавам кандидат зетя, обаче живот с подобен екземпляр не е за завиждане!

Това е засега от нас! Целуваме ви!

# 553
  • София
леле Кики, сега разбирам защо не ти се пише  Cry

съчувствам ти, дано Ади по-бързо да се подобри и въобще излекува.
на алерголог и пулмолог водила ли си я? наистина кашлицата може да бъде и от алергия. А алергията може да доведе и до астма.... без да те плаша обаче.

горкото детенце на вашата позната  Cry а за Пазарджик - его къде е, като нищо ще скочиш до там, но освен хомеопат, вижте се и с алерголог и пулмолог. аз май много не се доверявам само на хомеопатията  Embarassed

а за ресторанта - щом си иска детето, ще го водите, няма къде да мърдате  Laughing
целувки и от нас

Плами ми е с Т, и май-май ще ни хване варицелата  Rolling Eyes. Аз си очаквах де, при условие че има 2 деца от нейната група та не съм много изненадана. Боли я гърлото, има малко Т и е доста омърлушена, даже заспа сега на дивана.... Та май празниците ще минат в болнични грижи  Sad

# 554
Кики, и в София има много добри хомеопати. Нищо не пречи да опитате. Във форума на "Часът на мама" има отделен подфорум за хомеопатията и там има много теми за алергии и АД.
Аз напоследък съм голям фен на хомеопатията. От както сме в испанско диванетата изкараха по два дрисливи вируса и по две хреми и ги оправях само с хомеопатия. Стомашните вируси ги изкараха много бързо и леко (за разлика от няколко възрастни около нас, които ги изкараха на легло). До сега винаги тръгнеше ли хрема задължително слизаше на долу и следваше антибиотик.
Дано Адинка бързо да го израстне това нещо (каквото и да е то).

Общи условия

Активация на акаунт