Отговори
# 615
Ох и Митко е с памперс ама тази сутрин баща му му вика "Ако седнеш на гърне ще ти дам бонбонче" и Той седна и се свърши работа. Дадохме бонбонче и даже ходи да си изхвърля гърнето сам.

Не мога да му хвана бакиите вече има период в който сам си събува гащите и си върши работата и друг в които с дни не поглежда към гърнетата.

Иначе Митко вече сам си подрежда играчките. Играе си с нещо и като му писне ходи и си го слага в някое шкафче и си взима друга играчка и така.

Елист много са сладки твоите момичета. Ами вече си стават самостоятелни човечета.

Днес пак го записахме на ясла, защото съм в периода където ми се спи непрекъснато и гледам сега докато е здрав да си ходи на ясла да си почивам.

# 616
Ейййййй мацета привет Grinning

Благодаря много за хубавите пожелания, разчуствахте ме...

Вече сме си в къщи и Сияна ни побърква просто, днес не пожела да спи, търчи като луда, крещи...ша видим как ще я издържим! Simple Smile
А иначе на 16-ти вечерта в 9.30 ми се спукаха водите, обадих се на лекарката и тя каза па идвай!Викам имам ли време, душ, тва онова...тя ми вика-имаш!Към 11.00 излязохме от нас и тя вече ми звъни на пожар-къде си бееееее, да не роди?!!!!!Бреййййй, чакаха ме всички в болницата и не беха много доволни, че бях четвъртата спешна и последна за вечерта, за тяхно щастие! Mr. Green И така...роди се бобока. Laughing Laughing Laughing
Хванах всички намаления-и болката от операцията и 3 дена контрахираща матка, и хапчета за акане от които щех да умра! И главоболието от упойката и сега за капак и твърди гърди, въпреки двойната доза хапчета за спиране на кърмата...са ще звъня пак на Славкова, че не се трае болката, снощи като за последно спах увъртяна в ластични бинтове!
Иначе Лидия е добре, по-спокойна за сега от Сияна, въпреки че според мен вчера започнаха коликите ама за сега не е толкова страшно. Качих снимка във ФБ-сега нямам сили да качвам тук-не че има много...Ще кача-само да се пооправя малко с болежките.Прилича много на Сияна според мен-ще видим Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хубава и спокойна вечер ви желая на всички Laughing

Гледам че и лентичката трябва да оправя, ама ще почака...

# 617
  • София
отивам да търся снимките на Лидияяяяяя

Лулу, суперско че вече сте си вкъщи, като се поосафириш да разказваш как е с две деца  Wink

ние днес си имаме годишнина - цели 5 години  Laughing и по стара традиция отидохме на кино. Амер.пай - ...... найста серия. Обаче не съжалявам въобще, всички цвилеха от смях в залата, ние също. От друга страна ми се ревеше - реалността вкарана във филм , събира се компанията 13 години след завършването /демек точно моя случай/, почти всички са женени, главните герои имат и дете, в същото време всеки е забил в ежедневието, няма време за нищо, и като се събраха ама просто стана лудница...  абе няма да го разказвам , много е як, препоръчвам!!!

# 618
  • Сливен
Лулу, поздравления!  bouquet  bouquet  bouquet
Да ви е жива и здрава Лидия, да расте щастлива и много да се разбира с кака си Grinning.
Всичко постепенно ще се нареди, и с едно дете знаеш, първите дни е лудница.
Бързо възстановяване!
Аз отивам днес да си видя дребосъчето, че милото съм го оставила на "бабин дом". Не е плакала въобще, пък аз си мислех, че на втория ден още ще ми я докарат - хем съм доволна, хем не съвсем Confused.
Поразглезена е според мен, замахане на памперс и дума не може да става, заспива късно след четене на поне 3 приказки, храненето е също съпроводено с приказки Crazy. И аз като отида пре мен не минават тези номера и може и да не пожелае да се върне вкъщи Mr. Green. Трябваше да я пускам на ясла, но пак се разболя и май вече ще чакам направо за градината. Не знам вече с какво да я подсилвам и калявам.
За Сандански имам само хубави отзиви - сестра ми води племенника две/три години и имаше полза, но се чудя кога да вместя и почивка там, без да смятам необходимите средства.

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 07:41 от ТИHHА

# 619
  • София
Лулу   bouquet за  family

# 620
  • Пловдив Белащица
Лулу, а защо спирате кърмата?

Мия, за Никол се пада сега да ходим на преглед да видим нещата, но ще изчакам до май месец. Тогава би трябвало баща ми да си дойде и с него да ходим до София, че мъжа ми няма как да си вземе ден. Сама ме е страх на толкова км да карам, всеки пък си търся компания. Преди взимах свекървата, докато бяхме в добри отношения. Но откакто ми изясни, че само съм живяла в заблуда, че сме в добри отношения, нещата се промениха.

# 621
Добруууу ютрууууу Hug

Ехххх Лулутооо милата всички болки да отминават бързо. Hug И дано бързо се окопитите и всичко да е спокойно,и по леки колики на Лидето. Heart Eyes Вярно защо ще спираш кърмата,не искаш да се кърмите.?

Норчик чудехме му се на Пайа добре че каза че е хубав,отиваме. Hug

Васи дано всичко е ок,при прегледа. Hug Ако се намери време може да се видиме.

Хей девойки какво ще кажете за една срещичка в Борисовата например тези дни? Wink

Оставям ви че малчо пак е намерил за какво да киселее.Хубава седмица и повечко слънчева. Hug

# 622
Добро утро и от нас  Hug
Аз май вече съм с бивше кърмаче, порасна ми момчето Simple Smile 2 нощи малко се посърди, ама щом оцеляхме не е било голямо сърдене, снощи въобще не търси да цока, а само се гушваше в мен като се събуди и толкоз. И само повтаря че вече бил голям, ама и помни за подаръците, не мож го излъга  Laughing И аз съм добре през ден леко се изцеждам и скоро всичко ще си е по реда му Simple Smile Малко ми е странно вече то си ми беше станало като начин на живот, а и на него де. Дано само не почне да боледува, досега беше много здрав ама да видим как ще е отсега нататък  Praynig
Лек ден на всички и приятни разходки на тези които не са на работа  Hug

# 623
  • Пловдив Белащица
Маймунски, а ти защо цедиш. Имаш напрежение ли? Аз щото моите цици не съм ги барала. Само дотолкова да ги начкам да видя дали не са започнали да се втърдяват и това е.

# 624
  • София
Привет и от мен.

Умирам втори ден от мигрена, лежа тука и едвам гледам. Сигурно съм изпила вече цяла опаковка обезболяващи  Confused  Такова чудо не ми се беше случвало откакто бях бременна  Sad

Маймунски - и аз също се зачудих защо цедиш...аз като я отбих хем беше преди 1 година въобще и не усетих напрежение... newsm78

Люска и оттук да кажа, че бебката е прекрасна - изключително нежно създание  Heart Eyes
А на теб бързо да ти минават болежките  Hug

Чао скъпички   bouquet

# 625
Ами усещам леко напрежение и затова цедя ама по мноооооого малко, днес не усещам още напрежение та така.......
Леле ще лудна с тези детски градини, не мога да реша коя да пиша на първо място, има една много близо до нас ама нещо не са много добри отзивите, та не знам. Мамите от Лозенец нещо да знаят по въпроса?  Hug

# 626
Маймунски, пиши го където има най-голям реален шанс да влезе. Защото много хора от избиране коя била по-добра накрая детето им се оказа в къщи.

Митко миналата година като гледах къде да го записвам гледах според дадените места и къде има най-много шанс и тъй като при нас 33 ОДЗ се води по елитно, го записах в 84 Детелина. Да ти кажа много съм доволна от яслата на Митко. Много неща го научиха.

# 627
Маймунски, поздравления за дългия стаж!  Peace Аз не съм се цедила също, но при нас много постепенно и естествено станаха нещата. Два месеца оттогава обаче все още си пита и проверява дали не му се е появило млякото. Сега сме вече на етап да ги гали да вика "няма цокии"... но вечер като се събуди, се успокоява като си пъхне ръка в деколтето ми и така заспива... Направо се плаша да няма обратна връзка през август!  Thinking Та, вие сте май по-пораснали от нас!  Peace Wink

Мия, ти за уикенда ли имаш предвид за среща? Че на мен много ми се иска, но може да не сме тук.

# 628
  • София
Леле ще лудна с тези детски градини, не мога да реша коя да пиша на първо място, има една много близо до нас ама нещо не са много добри отзивите, та не знам. Мамите от Лозенец нещо да знаят по въпроса?  Hug

Маймунски, кои градини си писала?

# 629
Весе всички в Лозенец съм писала, исках славейкови поляни, до яслата на свети наум, но там много желаещи има, та ще трябва да се откажа от нея, лозичка ми е неудобна, най-близо ми е веселушка, ама онзи ден една майка ме поразобеди за нея, ужас просто.......
Елсун то и при нас стана уж плавно, от 5-6 месеца само през нощта и сутрин като се събудеше цокаше ама пак имаше, а сега като се събуди през нощта или мене гушка или циците  Laughing ама да има мир и това ще мине  Hug

Общи условия

Активация на акаунт