Отговори
# 675
  • София
Vess, ето това е https://shipka.bg/product/204-butilka-za-voda-s-filtyr-s-aktiven-vyglen-zhylta
Добро е  Peace В САЩ е 9$, ако имаш кой да ти го достави  Wink

# 676
  • София
Ехеее Креми, много ти благодаря - точно за това става дума  Hug
Я кажи как сте, отдавна не си се отбивала насам...

# 677
 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!!! МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!!!

ЧЕСТИТО И НА ПРИЕТИТЕ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ!!!ТОВА СИ Е НАПРАВО ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ.

Нея, мисля че това с биенето е период, който ще отмине.Просто е по-импулсивна.И мойто сладурче се бие, но основно е насочен боят към мен.Когато някой го ядоса идва и започва да ме рита.Пробвай с отвличане на вниманието, понякога помага.А и съм забелязала, че когато е гладен, нервен или му се спи, ги прави тези номера.   

# 678
  • София
Честит имен ден именници!!!!! Бъдете живи и здрави, и си носете с гордост името!
Честит имен ден на Гогито на Алиска! Оня ден пак се засякохме случайно  Hug
Честит рожден ден на сестрата на Вес!   bouquet

Весс, Креми, и мен заинтригувахте с това шише. Веси ако го намериш тук в БГ - свиркай! И аз искам да го сменя на Плами авентското не за друго ами защото ми се струва че вкуса на водата в него е много пластмасов  Sick

Нелка за боя - незнам какво да кажа.... стискам палци бързо да го надрасте този период. Имам една приятелка - нейното момиченце по същия начин и тя милата се е хванала за главата и се чуди как да я отучва. Засега не е открила метода, но ако го направи ще ти пиша задължително  Hug

Юле, ама въобще не са малки. Даже на тая възраст си им харесва. Плами напоследък като я во идим едвам успявам да й обуя "цвичките", то няма търпение да влезе. Особено като се наредят 3-4 човечета, неин калибър и викат "айде Пами, влизай" и тя се ухилва като котарак и няма търпение да влезе. Хубавото е че тя си продължава със същите дечица в 1ва група. Само стаята ще е нова, както и учителките де.... Thinking

Кики, вие кандидатствахте ли наново?  за да смените градинката ?
аз да се похваля - този порой вчера много ме радваше защото беше реален тест за нашия ремонтиран покрив  #Crazy Laughing и пу пу теста беше положителен, иначе не ми се мисли - една торба пари и да няма ефект, щях да обеся майсторите #2gunfire

даммм, днес съм многословна, до скоро

# 679
  • Варна
Честит Герьовден на всички  Mr. Green
Честито и на всички приети в детски градини  Mr. Green
Е бива ли така с това шише сега  Confused Писах на един близък приятел, който живее в Лас Вегас и ще се прибира за малко след около месец и половина, да ми вземе едно шише и един филтър  Blush
За боя на Ева - вчера и днес съм очарована от нея. Вчера бяхме с Елис на Сузана, Елис удари Ева няколко пъти /явно да си върне да всичкия бой до сега/, но Ева само пищеше и викаше и нареждаше "аз не бий Елис"  Joy А днес бяхме на Гергьовден на обяд на едно заведение на плажа и на пясъка беше пълно с деца. Ева не удари нито едно  Mr. Green Иначе от време на време идваше при мен и нареждаше "мамо, аз не бий никой" Mr. Green Или тея 2та дни е била просто на кеф, или страхът, че ако удари някой се прибираме, наистина дава резултат. Ще видим как ще продължи. Ако не я укротя до петък, да си пазите децата на Априлци  ooooh!
Танута, това с отвличането на вниманието не действа. Сега се е побъркала по тази тротинетка, някой само да й я пипне, бута го веднага и почва да го налага. Дърпа, скубе, удря, абе страшна работа направо. Сякаш в къщи само филми с боища й пускам да гледа. Онзи ден бяхме в Морската, едно момиченце само й загледа тротинетката, Ева като хукна срещу нея, в последния момент я хванах да не удари момичето. Ох, дано да отмине скоро.

# 680
  • София
За шишето - сайта, който Креми е дала е на магазина, за който моята приятелка ми каза. Намира се в една от преките на ул. Шипка - препоследната преди канала вляво. Цена 30 лв. и в сайта и в магазина. В самия магазин имало и по-голям избор на цветове. Тая седмица ще се метна дотам - много се впечатлих и от другите неща в сайта - био козметики и те такива неща  Crazy

Хайде лека нощ!

# 681
Честит Имен Ден с пожелания да са ни живи и много здрави всички празнували Гергьовден!
Мерси за поздравите. Норче тропна ли на хорото как беше, и да те издам че беше голяма кокона в събота, обаче ми се ще да видя и Пламенка.
Ние вчера бяхме на зелено, много се радвам че беше хубаво времето иначе трябваше вкъщи да дивеем, а вчера доста дивя Жорко, по-късно ще кача някоя снимка с Пафката как тичат. Мъника обаче явно слънцето му е било в повече и сега е на едни дребни пъпчици особено ръцете, явно трябваше да го намажа с кремче ама уж имаше облачета и шарена сянка и тн. Понамазах ръчичките с дефламол че нямам друго вкъщи, някой да има други идеи?!

# 682
  • Варна
Айде кафето днес от мен с пожелание за лек и усмихнат ден Mr. Green

Алиске Честит ви именник! За пъпките - най-добре сякаш крем Здраве. Или пък кремчето на д-р Тайс. Я кажи като бяхте във Варна, защо не се обади? Ева и Гоги щяха да се поотупат малко Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 10:00 от Neya

# 683
Честит имен ден на всички именници и от нас Simple Smile
Честито и на новоградинарчетата  Hug
Весе нас ни приеха в Веселушка до нас, второто ми желание беше логопедичната, та можеше да се засечем, ама дано не съм сбъркала. Иначе във вашата група ще има 2 дечица от групата на Калоян -Ева и Даниел. Дано да попаднем на свестни учителки, че хич не ми се мести Peace
На мен пък в петък ми вадиха мъдрец, добре мина не се подух, не ме боля хич, ама в събота ме ужили пчела по лицето и в неделя се подух та съм чудна гледка  Laughing
Калоян преди да тръгне на ясла биеше децата, сега само ги бута и съм му обяснила че ако някой го удари да го удари по ръчичките и да му каже да го удря, май го е възприел, иначе докато шамареше наляво и надясно го дърпах настрани за 5 мин без играчки и като се успокоеше му обяснявах всичко. ама е много тъпо защото той си беше прав, той удряше само ако му дръпнат нещо от ръката, много кофти ситуация ни така, ни така.
Айде лек ден  Hug

# 684
  • София
Норче, ти не искаше ли да я местите Плами в някоя близка до вас градина или се отказахте?

# 685
  • София
Норче, ти не искаше ли да я местите Плами в някоя близка до вас градина или се отказахте?

Веси, исках, ама в нашия квартал имахме само шанс в едно ЦДГ, току под блока ни. И не ни приеха. Ама може и да е за добро, както вика половинката. После за 2рото нали пак ще ни трябва някоя доп.точка за това че и двете деца ще са в едно ОДЗ, та не се и коркам много.

Мерси за пояснението за шишето, иначе и аз видях че Креми е постнала някакъв сайт ама нали все нямам време да го разгледам и затова съм пропуснала  Embarassed

Алиске, хора не съм тропнала, че малко съм схваната в краката /ама то по рождение, не от бременността/, но си имах добро извинение. За сметка на това Пламена се опитваше отстрани да подражава - много смешно си повдигаше ту едното краче, ту другото, все едно за правото хоро, беше като робокоп. пу пу дано не се е метнала на мен. Иначе миналата година като бях кума се представих много добре - с дълга рокля и никой не виждаше на къде мятам краката  hahaha

иначе тези слънчевите алергиии - за съжаление стават все по-чести..... аз не помня едно време да сме имали таквоз нещо, пък кога сме се мазали, кога не.... а сега даже без да съм на плаж, ако ми напече повечко краката примерно и излизат гадните пъпчици  #Cussing out

ехеее, Танута не си за завиждане.... от къде пък накъде е решил че върху теб ще си изкарва агресията? Rolling Eyes

ще лягам че утре пак ще ми е трудно ставането

# 686
Абе момичета вчера заведох Митко на зъболекар да го прегледа и се оказа, че има 2 кариеса. Дадоха ми телефон да му запиша час при доц Маркова в Медстом ама първия свободен час е септември месец.

Има ли и други детски зъболекари в София?

# 687
 Елвирка, не знам защо го прави, но после идва и ми казва извинявай/ с едно мило гласче/, въпреки че понякога така силно ме рита, че въобще не ми е до извинения.И другия вариант е, като се ядоса и започва с юмручета да се удря по главата.Много ми е странно.

# 688
Нели виждането остана за следващ път, бяхме набързо колкото да хванем малко тен Grinning. Имам на д-р Тайс за лицето едно кремче.
Маймунски как е муцунката, пи ли нещо?
Норчеее щерка ти явно ще те отсрамва Wink пък и то сърцето като играе камерата може и да не снима краката..
Веси могат ли да се правят лазерни процедурки лятото?!

пс Докъде сте с документите и записването в градините?

# 689
Алиска, нищо не пия, още съм малко подута ама ще ми мине  Laughing
А за лазера незнма ама аз ходя на фотоепилация и лятото не е препоръчително да се прави на местата които се излагат на слънце, задължително 50+ фактор, ама виж мишници, интим няма проблем  Peace
Между другото аз отидох с един ваучер в студио angel на черни връх че ми е под носа правят PTF фотоепилация и на втората седмица ми окапаха бая от космите, сега направих втора та да видим какво още ще падне, хубавото е че собствениците са разрешили всеки който си е купил ваучер да си направи пакета на цената от ваучера без да копува нов  PeaceЗасега съм повече от доволна ама докато не изчезнат няма да се предавам  Peace
Аз мойте документи още не съм ги подала, не ми е готова служебната бележка, ама неразбрах защо трябва пак да вадя здравен картон, като вадих за яслата, няма ли него да си вземат септември  newsm78
Мойто котараче нещо е болно та ще го водим на лекар да кажат как е, не яде втори ден и само лежи и Калоян тази сутрин легнал до него го пита" Любо защо си болен, лошо ли ти е, една мечка ли те уплаши?"  Joy Дано да не е нещо сериозно  Praynig
А пък сутринта преди да тръгна за работа забърках едно тесто и го оставих да си втасва в хладилника и довечера ще го на правя на милинки че са ми се дояли, май някой скоро за тях говореше  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт