ЮНСКО бебе, дай ми знак - ритни коремчето ми с крак!

• 26 893
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Калимера  ,в коя болница си? Ако си в Майчин дом мога да мина да те видя-аз съм на 5-тия етаж-мен утре ме изписват и вече не съм на системи. Все още ме понаболява корема отвреме навреме,но тука докторите се занимават с тежките случаи,а мен кучета ме яли-  Sad Явно ще си пия хапчетата и така ще е...
Поне вчера младежът усети,че съм разстроена и ме поритка малко та се усмихвах прз сълзи -все пак го усетих най накрая:)

# 661
Браво Gubzerka все нещо хубаво има не се тревожи ще се оправиш трябва да се радваш че не ти обръщат внимание(щом обръщат на тежките случай)

# 662
Добро утро момичета!
Аз днес съм на чайче и докато го пия ви чета.
Губзи, много хубаво че утре те изписват, ще си почиваш у вас, нали не ходиш на работа.
Нанина, много хубаво изглежда новото АГ, за разлика от старата мрачна сграда,/ аз живея близо до старата/ , но се получава малко като ония лаф "Нов бардак със стари к...ви". Докторите са си същите, а за мен те са важни, така че още не съм си променила решението за Тутракан, въпреки че там болницата е стара като нашата. Радвам се обаче, че си имаме ново родилно и дано нещата се развиват добре занапред, за да успеят нашите да си върнат пациентките и родилките!
За Хаук, аз си мисля, че са хубава марка, ползвала съм триколка с помпещи гуми и два коша преди 6г, която беше ползвана преди това от приятелка , но всичко е на късмет, както и с колата  Peace
Ама никой не каза нищо за моя избор на количка, нямате ли наблюдения или приятелки, които да са ползвали?

# 663
  • София
АЗ съм в СВ. София на др Мазнейкова. аз от внимание и обгрижване не се оплаквам. Вси4ки са прекрасни и внимателни. НО се подтискам от това 4е съм прикована с тази система едвам я движа до вц, постоянно придържам марку4и и тея инжекции в дупето съвсем...  НО поне се успокоявам 4е е за на6е добро и бебка е добре.
ГЪБЗИ теб с какво те лекуваха?

# 664
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро  Hug
Да се пазите до колкото може ,че скоро ще обявят грипна епидемия ,а вируса е страшен-моето дете е много по-добре и от две вечери спим спокойно ,но предните 5 бях ад под небето ..

аз и във ФБ писах, но да кажа- комплекта Добро Начало на Авент е намален от 80лв. на 40лв.

# 665
комплекта Добро Начало на Авент е намален от 80лв. на 40лв.

Къде?

# 666
Магазини АЙКО,но има само в София и Стара Загора...поне това е пуснала Мадам тиква във фейса:)

# 667
linko коя количка пусни линкк пак ако можеш

# 668
добър ден на всички мами и на добре дошли на новичките !Безпроблемна бременност на тях,а на всички които са болнички дано скоро да се оправят!!Калимера дано всичко мине бързо и да си спокойна!!Аз се върнах от работа и веднага се захванах да готвя   chef и сега докато се готви яденето на котлона,седнах да ви чета!!! За количките,засега само разглеждам по сайтовете,но креватче съм сигурна че ще е едно от тези сгъваемите,понеже няма къде да  го поместя ако е от тези от масивното дърво!!Каката иска да е при нея в нейната стая,че тя щяла да го гледа Laughing Laughing,а кой знае колко ще ревнува после,незная,много се притеснявам от това,след като е свикнала да е първа  във всичко: първо внуче,първо дете Sad,но се надяваме че всичко ще е наред!

# 669
 PraynigМоми4ета,искам да ви споделя за един мой наболял проблем.Страшно много ме болят гърдите,по-то4но зърната,в допир с дрехите боли,да не говорим като вляза под душа...Постоянно е така:(не знам как ще кърмя,а страшно ми се иска...Дали няма някакви компреси,или мазила,които да помагат?Мамите -експерти по кърмене,моля да помагат!!!Искам от сега да направя нещо и да облек4а болката,защото после като засму4е малкото 4ове4е стават реки от сълзи и сополи!!!

# 670
Калимера на мен ми вливаха магнезий и аз така навсякъде кретах с маркуча и едва спях,иначе ми биеха в дупето но шпа. И то не стига ,че спя все още с изпружени ръце,ами и едва ходя от болки в задника . Жалко ,че не сме в еднаболница,щяхме да си правим компания Simple Smile
Момичета , благодаря за подкрепата и милите думи-добре че сте вие да се разсейвам и да не се ядосвам Hug

# 671
  • Burgas, Bulgaria
В АЙКО са да - майка ми поръча вчера, ние сме от Бургас и няма тука...тя като ровила и попаднала на промоцията, та ми звънна да каже...Уж е от хората ,които нищо не купуват предварително, ама явно с Нико се напати-той като се роди НИЩО нямахме  ooooh! ....

# 672
светла_р и при мен беше така с първата бременност,но после отмина ,беше само докато родих,след това не съм имала никакви проблеми с кърменето, е да много е важно ако ти е първо детенце,да ти покажат как трябва първият път да се сложи детенце и да засуче,за да ти приятно и на теб от самото кърмене,но затова и сега посещавам такива лекций ,нищо че съм кърмила все нещо ще ми бъде полезно да зная Grinning,Но за болката нищо не съм си слагала или мазала  Sad явно твоята е по нетърпима,хубаво е да попиташ докито.

# 673
  • София
Привет и от мен в този снеговит ден!

Калимера - стискам палци всичко да е наред и с теб и с бебето, а ти нали знаеш, че в името на бебчетата понякога трябва да преглътваме много болежки и неразположения - после като си гушнеш бебето всичко ще забравиш и ще си спомняш само хубавите неща. Hug

Гузби, надявам се и теб скоро да те изпишат и повече да не ти се налага да пребиваваш по болници. Hug

Нанина, доколкото знам Хаук преди 4-5 години са били много хубави колички, но после са започнали да се произвеждат в Китай и качеството им значително е паднало - повече са оплакващите се, отколкото доволните. За моделите които ти си показала не знам, но примерно Малибуто, което Алик е показала било много трошливо. Почти всички се оплакват - има доста отзиви в нета, а аз и от приятелки с тези колички съм чувала, че са недоволни. Това само за информация - да знаете предварително, но поне имаме доста време да помислим за коликчки. Аз много съм се разчела на тази тема, разпитвам и приятелки, защото смятам, че това е едно от нещата, които ще ползвам най-дълго и най-много и искам да знам, че няма да ми се наложи след няколко месеца да седя заложник в къщи заради некачествена количка.

Линко, и аз съм хвърлила око на АБЦ-то, но малко по-друг вариант - Мамба, същата, която предлагаха на Бейби втора употреба. Много ме кефят как с един прът могат да се бутат, а и знам , че са доста стабилни и качествени. Лошото е, че аз имам много ограничено пространство в багажника, а и в къщи и това до голяма степен ще ми предопредели избора накрая.

Ох да спирам, че аз напоследък на тема колички съм станала като енциклопедия и като почна не мога да спра. ooooh!

# 674
Здравейте!На мен може да ми добавите 2  stork-girl Ще си имаме 2 момиченца,в петък бях на преглед и лекаря ми каза 100 процета,че и двете са момиченца Simple Smile
Не ми остава почти никакво време за писане,затова ще ме извините,но пък ви чета почти редовно и с голям интерес! Wink

Общи условия

Активация на акаунт